Assassin's Creed: Brotherhood | XBOX360

سلام
دوستان اونجا که با اون یارو رو نجات میده میرن تو دو تا جعبه را باز می کنه یچی میزاره توش بعد میبره میده به یکی بعد ما از پشت بام اونجا میریم تو یارو رو میکشیم لباساشم میپوشه جعیه رو ورمیداره چیکار باید کرد؟(قشنگ توضیح دادم)

سلام
دوستان اونجا که با اون یارو رو نجات میده میرن تو دو تا جعبه را باز می کنه یچی میزاره توش بعد میبره میده به یکی بعد ما از پشت بام اونجا میریم تو یارو رو میکشیم لباساشم میپوشه جعیه رو ورمیداره چیکار باید کرد؟(قشنگ توضیح دادم)
شما بايد به خيابونايي بري كه سربازا بهت شك نكنن هر وقت ديدي د دارن بهت شك ميكنن برگرد و يك جا ديگه رو امتحان كن همينجوري بايد راهو پيدا كني

دو تا سرباز میفتن دنبالم از همون اونارو باید بپیچونم.
نباید بپیچونیشون! باید به حرفشون گوش بدی، هر طرف که میری و میبینی دنبالت میان راه رو ادامه بده ولی دیدی دنبالت نیومدن برگرد طرفشون و یه راه دیگه رو امتحان کن.

یه سوال در مورد این آپدیت جدیده دارم :

من بازی رو گرفتم چند هفته قبل از سایت 360shop و بازی Patch AP2.5 هم شده من هنوز دستگاهم رو LT+ نکردم و این آپدیتی که چند روز پیش اومد هم ریختم روی دستگاه

حالا اگه من دستگاهم رو LT+ کنم میتونم از همین نسخه بازی که بالا ذکر کردم استفاده کنم یا اینکه دوباره باید بازی رو پچ کنم ؟

یه سوال در مورد این آپدیت جدیده دارم :

من بازی رو گرفتم چند هفته قبل از سایت 360shop و بازی Patch AP2.5 هم شده من هنوز دستگاهم رو LT+ نکردم و این آپدیتی که چند روز پیش اومد هم ریختم روی دستگاه

حالا اگه من دستگاهم رو LT+ کنم میتونم از همین نسخه بازی که بالا ذکر کردم استفاده کنم یا اینکه دوباره باید بازی رو پچ کنم ؟
نه نیازی نیست. با همون بازی که گرفتی میتونی حال کنی;)

سلام من این بازی را با آپدیت سه دیسک و یا هر اسمی که داره اجرا کردم.
حالا میخوام lt+ بریزم میگن باید بازی هم پچ lt+ روش ریخته بشه میشه یکی بگه چطور پچش کنم؟

سلام من این بازی را با آپدیت سه دیسک و یا هر اسمی که داره اجرا کردم.
حالا میخوام lt+ بریزم میگن باید بازی هم پچ lt+ روش ریخته بشه میشه یکی بگه چطور پچش کنم؟
خوب باید با برنامه ی abgx360 آخرین ورژنش این کارو انجام بدین .

من این بازی رو خریدم ، دستگاه هم آپدیت 2.0.12625.0 هست ولی بازی اجرا نمیشه :( مشکل از چی می تونه باشه ؟

فریمورتو عوض کردی ؟ اگه نکردی باید بری حتما عوض کنی . تنها راهشم همینه . چون بازی قفل داره .
چون داشبوردو به آپدیت جدیدی آپدیت کردی دیگه نمی تونی به اون روش اون دو تا آپدیت عمل کنی . فقط باید فریمورتو آپدیت کنی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or