Assassin's Creed : Brotherhood | PS3

سلام دوستان
من بازی رو چند روز هست که گرفتم پک coop بازی حجمش 330 مگ بود رو دانلود کردم ولی توی مولتی لیر نمیاد اگه کسی از دوستان بلده چجوری اونو اجرا کنه بگه ممنون میشم.

سلام دوستان
من بازی رو چند روز هست که گرفتم پک coop بازی حجمش 330 مگ بود رو دانلود کردم ولی توی مولتی لیر نمیاد اگه کسی از دوستان بلده چجوری اونو اجرا کنه بگه ممنون میشم.
توی مولتی پلیر نمیاد یعنی چی؟
یعنی connect نمیشه یا error میده یا...
اگه بیشتر توضیح بدی شاید بتونم کمکت کنم

توی مولتی پلیر نمیاد یعنی چی؟
یعنی connect نمیشه یا error میده یا...
اگه بیشتر توضیح بدی شاید بتونم کمکت کنم
اصلا چجوری باید این coop رو اجرا کرد؟از کجا؟
من دانلود کردم نمیدونم کجاست مولتی پلیر هم بازی میکنم
حجمش هم 330 مگ بود

اون DLCی رایگان که مراحل جناب کوپرنیکو واست اضافه میکنه.تو Single player رو نقشه یه سری علامت ستاره اضافه میشه که واسه همین DLCی.
ممنونم عزیز
باورتون میشه یه بازی هایی مثل red dead و همین اساسین gta چون ps3 با کیفیت پایین تر اجراشون میکنه )720p( من اصلا حالت داستانی شونو نمیرم فقط مولتی اونم چون psn مفتکیه و لی حالت داستانی فقط 360 با یه hd tv حال میده

باورتون میشه یه بازی هایی مثل red dead و همین اساسین gta چون ps3 با کیفیت پایین تر اجراشون میکنه )720p( من اصلا حالت داستانی شونو نمیرم فقط مولتی اونم چون psn مفتکیه و لی حالت داستانی فقط 360 با یه hd tv حال میده
شما مطمئنی ورژن PS3 این دو عنوان رو بازی کردی؟ این دو بازی که مثال زدی حتی امکان اینکه تا 1080p upscale بشن رو دارن و از نظر گرافیکی هم که تفاوتی با نسخه 360 وجود نداره!

شما مطمئنی ورژن PS3 این دو عنوان رو بازی کردی؟ این دو بازی که مثال زدی حتی امکان اینکه تا 1080p upscale بشن رو دارن و از نظر گرافیکی هم که تفاوتی با نسخه 360 وجود نداره!
والا اینا رو دارم آنلاین بازی میکنم میتونی تو قسمت تروفی هام ببینی شما جفتشو اگه میتونی مقایسه کن اون موقع متوجه میشی من که به کل نا امید شدم فقط پول بازی ارجینال میدم واسه psnچون با اینترنت من سازگارتر نسبت به لایو مفتکیه
id:MirHoseynMousavi

شما قبلا MW2بازی نکردی؟ چون اسم اکانتت برام آشناست.ولی من زیاد MW2بازی نکردم ولی دیدمت
اون بازی ها هم 1080pرو ساپورت میکنن:-/تعجب میکنم شما میگی 720
و هنوزم MW2 بازی میکنم اصلا به black ops اعتقاد ندارم - والا خودمم تعجب میکنم این تفاوت زیاد بین دونسخه رو میبینم خدایی خیلیه نمیدونم شاید روش خاصی داره اجرا 1080پ که من بلد نیستم - tv من hd 1080p و 3d سونی هسته.

سلام..
من دیشب ساعت 5 صبح بود فکر کنم Single بازی رو تموم کردم..
بسیار بسیار فوق العاده زیاد با بازی حال کردم.. به نظر من با AC2 اصلا قابل مقایسه نبود (به جز پایان بندی)..
AC1 رو به خاطر این که توی ارشلیم و این جور جاها بود و معماری هاش خیلی قشنگ بودن بسیار دوست دارم.. AC:Br با توجه به گرافیک خیلی بهترش نسبت به 2 بسیار بسیار عالی شده است..
داستان تا وسط های Sequence 8 (اونجایی که Apple of Eden رو میگیره) فوق العاده هستش.. از اونجا به بعد دیگه S9 و بخش آخرش بسیار بد کار شده..
گرافیکش اصلا با AC2 قابل مقایسه نیست، بسیار بهتر از اون شده..
فیزیک و گیم پلی رو هم من بسیار عاشقش شدم..
بخوام امتیاز بدم باید این طوری امتیاز بدم:
تا اونجایی که Piece of Eden یا همون Apple رو پیدا میکنه امتیاز کامل و همون 10 رو بهش میدم.. از اونجا به بعد 8.5.. (سیر داستانیِ پایان بندیش اصلا خوب نبود)
Multiplayer رو هم دیشب برای یه نیم ساعتی تست کردم جالب هستش و ایده ی به کار رفته توی بخش onlineش جالب هستش..
از امروز بسیار بازی خواهم کرد بخش onlineش رو..
بچه هایی که online میزنن من رو add کنن تا با هم بازی کنیم و تروفی های onlineش رو هم بگیریم..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or