من دیروز دانلودش کردم.مد Scort به من حال نداد؛Assassinate هم بد نبود ولی Wanted به نظرم بهتره.چند تا مپ اضافه شده که انصافا عالین.تک نفره ی خوبی هم داره(البته زیاد بازی نکردم ولی اون دوتا Templar lairهاش خوب بودن).در کل به نظر من ارزش داره دانلودش کنین.کسی میتونه در مورد این DLC ها توضیح بده.در ضمن تروفی Co-Up و نتونستم بگیرم چن تا از بچه ها که انلاین بازی میکنن هماهنگ بشن با هم بگیریم
ممنون
بد نیست! یکم سخته :d :d :d یعنی من که یاد نگرفتم چجوری وقتی من میخوام اونا رو بکشم اونا دستم رو میگرند و میندازنم رو زمین ولی من که میخوام این کار رو بکنم نمیشه! :d
برای سرگرم کردن خوبه ولی برای اینکه فقط به خاطر مولتیش بخوای بگیری فکر نکنم بیارزه :d
اگه بازی رو داری بیا بهت یاد بدم !فرقی نداره چه Modeـی بازی کنی،همش همینه! بعد وقتی اونا رو من اجرا میکنند این کار رو ولی من نمیتونم مشکل از Mode میتونه باشه یا از من که بلد نیستم این جرکت رو ؟ :d از منه دیگه :d
برای فقط مولتی به نظرم نمی ارزه! ولی اگر کسی SPـش رو بازی نکرده باشه 100% ارزش خرید داره :d
به صورت Native روی 720p اجرا میشه شما با unmark کردن گزینه 720p و 1080i در تنظیمات مربوط به رزولِیشن میتونی در حالت upscale شده روی 1080p بازی رو اجرا کنی .این سوالم بدون جواب مونده حدود 2 ماهی میشه!!
assassins creed brotherhood رو پشت بازی من زده 1080p ولی بازی روی 720p اجرا میشه کسی میدونه مشکل از چی میتونه باشه؟!
به جان خودم بازی رو چند ماهی هسا گرفتم ولی به خاطر همین مشکلش تا الان نتونستم بازی کنم!