توی مولتی پلیر نمیاد یعنی چی؟سلام دوستان
من بازی رو چند روز هست که گرفتم پک coop بازی حجمش 330 مگ بود رو دانلود کردم ولی توی مولتی لیر نمیاد اگه کسی از دوستان بلده چجوری اونو اجرا کنه بگه ممنون میشم.
اصلا چجوری باید این coop رو اجرا کرد؟از کجا؟توی مولتی پلیر نمیاد یعنی چی؟
یعنی connect نمیشه یا error میده یا...
اگه بیشتر توضیح بدی شاید بتونم کمکت کنم
کسی نیست جواب مارو بده؟؟اصلا چجوری باید این coop رو اجرا کرد؟از کجا؟
من دانلود کردم نمیدونم کجاست مولتی پلیر هم بازی میکنم
حجمش هم 330 مگ بود
کسی نیست جواب مارو بده؟؟
ممنونم عزیزاون DLCی رایگان که مراحل جناب کوپرنیکو واست اضافه میکنه.تو Single player رو نقشه یه سری علامت ستاره اضافه میشه که واسه همین DLCی.
شما مطمئنی ورژن PS3 این دو عنوان رو بازی کردی؟ این دو بازی که مثال زدی حتی امکان اینکه تا 1080p upscale بشن رو دارن و از نظر گرافیکی هم که تفاوتی با نسخه 360 وجود نداره!باورتون میشه یه بازی هایی مثل red dead و همین اساسین gta چون ps3 با کیفیت پایین تر اجراشون میکنه )720p( من اصلا حالت داستانی شونو نمیرم فقط مولتی اونم چون psn مفتکیه و لی حالت داستانی فقط 360 با یه hd tv حال میده
والا اینا رو دارم آنلاین بازی میکنم میتونی تو قسمت تروفی هام ببینی شما جفتشو اگه میتونی مقایسه کن اون موقع متوجه میشی من که به کل نا امید شدم فقط پول بازی ارجینال میدم واسه psnچون با اینترنت من سازگارتر نسبت به لایو مفتکیهشما مطمئنی ورژن PS3 این دو عنوان رو بازی کردی؟ این دو بازی که مثال زدی حتی امکان اینکه تا 1080p upscale بشن رو دارن و از نظر گرافیکی هم که تفاوتی با نسخه 360 وجود نداره!
شما قبلا MW2بازی نکردی؟ چون اسم اکانتت برام آشناست.ولی من زیاد MW2بازی نکردم ولی دیدمتid:MirHoseynMousavi
تعجب میکنم شما میگی 720و هنوزم MW2 بازی میکنم اصلا به black ops اعتقاد ندارم - والا خودمم تعجب میکنم این تفاوت زیاد بین دونسخه رو میبینم خدایی خیلیه نمیدونم شاید روش خاصی داره اجرا 1080پ که من بلد نیستم - tv من hd 1080p و 3d سونی هسته.شما قبلا MW2بازی نکردی؟ چون اسم اکانتت برام آشناست.ولی من زیاد MW2بازی نکردم ولی دیدمت
اون بازی ها هم 1080pرو ساپورت میکننتعجب میکنم شما میگی 720