Assassin's Creed : Brotherhood | PS3

دوستان من شهر رم رو 99% کردم.تمام مکانهارو خریدم یا آپگرید کردم,تمام تونلها,آهنگریها,اصطبلها,دکترها و .... و تمام ماموریتهای جانبی فقط تو نقشم 2 تا جعبه طلا و 4 تا پرچم و 1 پر مونده.اون 1% که مونده به خاطر اینهاست؟؟؟ یا چیز مخفی وجود داره که تو نقشه نیست.

دوستان من شهر رم رو 99% کردم.تمام مکانهارو خریدم یا آپگرید کردم,تمام تونلها,آهنگریها,اصطبلها,دکترها و .... و تمام ماموریتهای جانبی فقط تو نقشم 2 تا جعبه طلا و 4 تا پرچم و 1 پر مونده.اون 1% که مونده به خاطر اینهاست؟؟؟ یا چیز مخفی وجود داره که تو نقشه نیست.

برای 100 درصد کردن،احتیاجی به کامل کردن Additional memory نیست،هرچند من فکر میکردم که اینا هم توی 100 کردن دخیل هستن،در صورتی که اصلا اینطور نیست:

http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=1224931&postcount=507

به هر حال،به نظرم شما فقط یه کاری مونده انجام بدین،چون فقط یه درصد مونده...:-?

دوباره چک کنید ببینید این مراحلو کامل رفتین،یا هنوز یه مربع دیگه باقی مونده:

Assassinations,Courtesans,Thieves,Cristina,Borgia towers,Templar agents,Secret Locations,War Machines.

من خودم مراحل این دزدارو انجام نداده بودم،که توی 90 درصد گیر کرده بودم.در ضمن بازسازی کامل رم هم شمارش نمیشه ولی با این حال،در مورد مغازه ها مطمئن هستین؟یه بار دیگه با یکی از بانکا چک کنید ببینید،ممکنه یکی از مغازه هارو جا انداخته باشید.مثلا من خودم یک از اصطبلا رو جا انداخته بودم.
نکته:من خودم نسخه Ps3 رو هنوز موفق نشدم بگیرم،ممکن هم هست که مراحل اضافی توی این نسخه باشه.

اسپویلر آخر بازی
یکی بیاد بگه آخر بازی چرا زنرو کشتیم ؟

Assassin's Creed:Trivia

(تاپیک پر اسپویلر هست،حواستون باشه!!!)

فکر کنم باید این تاپیکو یه جا منتقل کنیم که همه بتونن استفاده کنن...

دوستان من توي اين lair of romulus آخري يا همون last lair of romulus گير كردم جاشم زير يدونه از اين پايگاه هاي نظامي فرانسوي ها هست ولي اصلا نميشه رفت يعني نه از جايي پايين رفت و رسيد بهش و نه ميشه پريد و دستو آويزون كرد اگه كسي ميدونه يه كمكي بكنه

دوستان تا حالا کسی همچین مشکلی داشته:
اون علامت که واسه ماموریت ها اصلی بازیه وقتی میرم روش هیچی نمیشه اصلا هیچی یا هیچ کسی نیست که بخوام برم پیشش بازی رو شروع کنم . نمی دونم چی کنم

این DLC ها رو کسی دانلود کرده؟
میشه کسی بگهRegion Locked هست یا نه؟
شک دارم از نظر اینکه Free هستن ممکنه Region Lock نباشن
یعنی چی؟
اگه بازی شما ریجن دو هست باید از PSN Europe دانلود کنی و اگر ریجن 1 که از US
من خود م دانلود کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or