Assassin's Creed : Brotherhood | PS3

میتونم بگم انتظار چنین بازی سطح بالایی را نداشتم
هر لحظش یک جذابیت خاصی داره
موزیک های بازی دیوانه کنندست
مولتیش اینجوریه که هشت نفر تو یه قسمت از شهر پخش میشن و هرکس ماموریت داره تا یه نفر از این هشت نفر رو بکشه بطوریکه مثلا x باید z رو بکشه درحالی که y هم ماموریت داره تا x روبکشه فقط بدیش اینه که فعلا سروراش خلوته و مطمعنا بعد از ریلیز رسمی شلوغ تر خواهد شد,
من هم بازی رو گرفتم و فقط می تونم بگم WOW !
انتظار داشتم که بازی پیشرفت خوبی داشته باشه ولی نه اینقدر ! در همون اوایل بازی ، طراحی Face ها ( بزرگترین مشکل شماره 2 ) شما رو مبهوت خودش می کنه .
این نکته رو هم بگم که با توجه به طراحی جدید لباس دزموند و دایالوگ هایی که میگه ، به طرز شدیدی باهاش ارتباط برقرار می کنید و دیگه دزموند یک شخصیت سرد نیست .
:((:((:(( خدا بگم چیکارتون کنه :d
اسلحه ها ی بازی طریقه ی کشتن ها یکمی تعریف کنید :d

دوستان کیفیت مبارزه ها و خون و خشونت بازی بهتر شده؟!:دی
مبارزات خیلی فرق نکرده ولی خوب حرکات خشن تر شدند !
اگه انلاینش با اینترنت ایران جواب بده 100% میگیرم من اگه نه که میرم رو همون 360...
کسی از ایران بازی کرده؟
وضع لگ چطوره
من که تا حالا لگ نداشتم .

:-j:-j:-j^:)^8->8->
من که از تعریفای شما کف کردم چه برسه که بازیش کنم
تا یکی دو روز دیگه میرسه دستم

فقط یه سوالی ؟؟؟ اگه بخواییم با هم قراربذاریم باید همینجا همدیگرو پیداکنیم یا توی قرارهای آنلاین؟:-/

بازی خیلی شبیه به نسخه 2 بود اما چیزهای جالبی به بازی اضافه شده بود که تا حدودی تکراری بودن رو جبران میکرد.
مثلا اینکه میشد یارگیری کرد و در ماموریتها از اونها استفاده کرد و حتی میشد اونها رو به ماموریت فرستاد که در هر دو حالت xp اونها اضافه میشد و ارتقا پیدا میکردند.
و اینکه در بیشتر ماموریتها حالتی رو مشخص کرده بود که اگر در اون حالت ماموریت رو به پایان میرسوندی امتیاز بیشتری میگرفتی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or