Assassin's Creed : Brotherhood | PS3

این DLC ها رو کسی دانلود کرده؟
میشه کسی بگهRegion Locked هست یا نه؟
شک دارم از نظر اینکه Free هستن ممکنه Region Lock نباشن
آره ریجن لاک داره باید ریجن DLC ـش با بازیتون یکی باشه .

سلام به همه دوستان
من میخوام AC brother hood رو پلاتینیوم کنم.از همه بچه های توی سایت میخواستم باهم یه room بسازیم و تمام تروفی های آنلاینش رو بگیریم من فقط 3تا از تروفی هاشو نگرفتم .
شماهم اگه مایل باشید منو ادد کنید وبا هم بازیش کنیم که همه تروفی های آنلاینش رو بگیریم.هرکه موافقه یا همینجا جواب بده یا به پروفایل من جواب بده چون میخوام همه بچه هارو توی 1روز و 1ساعت هماهنگ کنم که باهم بگیریم.
باید تعدادمون حداقل6نفرباشه
باتشکراز همه منتظر جواباتون هستم

من که هستم! چندتا دیگه از بچه ها هم توی PSN گفتند هستند :d
مطمئنی 6 نفر باید باشیم؟ فکر کنم 4 نفر بس باشه! :d
منم 5 تا تروفی دیگه مونده :d

آره الان دیدم یکی از mode ها باید باشیم :d ولی امیر ظهری میخواستیم فقط بازی کنیم(به دور از تروفی و اینا) تو میزدی لانچ خودش یک بازی پیدا میکرد فیض میبردیم :d

دوستان من بازی رو تموم کردم ، راهی نداره که اون قلعه بزرگ شهر رو برای همیشه تصرف کرد؟!
بچه ها منم همین مشکل رو دارم بازیرو تا آخر تموم کردم ولی(93پرچم گرفتم) پرچم های قلعه رو نگرفتم.اون صندوق پولهای قلعه رو هم نگرفتم
هرکی میدونه چطوریه منم با خبر کنه
بهت میگم 6 نفر یعنی 6 نفر :دی
آقا امیر درست میگن باید حداقل6نفرباشیم
چون من همه رو نمیشناسم شما لطف کنید به بقیه دوستان هم بگید
آقا من جسارت میکنم و تاریخ اون room رو اعلام میکنم
یه هفته دیگه چطوره ؟یعنی دقیقا 23/11/89( 23 بهمن) من دویا سه روز قبل ساعت دقیق رو میزنم که همه با هم هماهنگ شیم.
واسه همین زدم یه هفته تا بقیه هم این تاپیک رو ببینن بیان
من خودم دیشب یکی از سخترین تروفی های آنلاینش رو گرفتم واسه kill co-op بود الان فقط2 تا تروفی مونده یکی واسه lvl50 با یه تروفی دیگه

نه آقا 1 هفته دیگه چه خبره :d :d :d
فردا پس فردا میزاریم خوب :d
من و شما و بهداد هستیم! این امیر هم میاریم! :d 2 نفر دیگه هم تو PSN اد کردم اونا رو هم میاریم بقیه ی چیزا حله! :d شما OK رو بدید من با اونا هماهنگ میکنم! :d فقط خداکنه بتونیم به هم دیگه JOIN بشیم :d :d :d

دوستان خبری از بهداد ندارید؟ تو سایت نمیاد مثل اینکه :d

نه آقا 1 هفته دیگه چه خبره :d :d :d
فردا پس فردا میزاریم خوب :d
من و شما و بهداد هستیم! این امیر هم میاریم! :d 2 نفر دیگه هم تو PSN اد کردم اونا رو هم میاریم بقیه ی چیزا حله! :d شما OK رو بدید من با اونا هماهنگ میکنم! :d فقط خداکنه بتونیم به هم دیگه JOIN بشیم :d :d :d

دوستان خبری از بهداد ندارید؟ تو سایت نمیاد مثل اینکه :d
پشت سره من حرف میزنید؟:d;)(یه مدت تو ترک بازیسنتر بودم متاسفانه نتونستم ترک کنم)
(من همیشه هستم روز و ساعت واسه من مهم نیست)
کدوم تروفی 6تا باید باشیم من آخرشم نفهمیدم
من فقط این3تا آنلاین مونده
یکی لول 50
یکی Abstergo Employee of the Month
یکی هم Role Model
job skill و
Strong Closerرو شانسی گرفتم:d

دوستان میگم این تروفی ها به چه درد می خورن ؟ منم گرفتم این بازی رو نسخه
تروفی دردی رو دوا نمیکنه عزیزم.
خوب کردی گرفتی بیا با هم بازی کنیم.

واسه آنلاینش پایم،ولی واسه تروفی نه.خوشحال میشم Add کنین:OnlyOnPS
چرا نه مگه بدت از تروفی میاد؟

آقا ما دیشب یه سر امتحانی با بهدادو امیر و علی رفتیم ولی به دلیل هماهنگ نبودن متاسفانه نشد تروفی بگیریم .
همون 23 بهمن به قوت خودش باقی بمونه(البته اگه موافق باشید اگه هم نه شما یه تاریخ بگید)
با ویدیو هایی که Akiba(امیرجون)در اختیار من گذاشتن امید وارم هماهنگیمون بیشتر شه
شما هم اگه یه سر به پروفایلم بزنید ویدیو هارو میبینید
دوستانی هم که بدشون از تروفی میاد یا احتمالا واسه تروفی نمیخوان بازی کنن مجبور نیستن join بشن چون ما این room رو فقط و فقط وفقط واسه دریافت تروفی بازی میکنیم.اگه تروفی ها تموم شدن بعدش یکی لیدر میشه search میکنه(اون موقع دوست داشتید بیایید.امیدوارم به کسی بر نخورده باشه)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or