siamak5561
کاربر سایت
خب سلام به همه...متاسفانه من که از اول تاپیک همراه بودم(می تونید به دومین پست تاپیک مراجعه کنید) به علت کنکور لعنتی نتونستم بازی کنم تا امشب که تموم شد AC3....خیلی مطالب زیاده و نمی شه خوند,من چیزی که از آخر فهمیدم رو می گم,اگه مشکل داره ممنون می شم اصلاح کنین:
خب قضیه ی کانر که هیچی میزاریمش کنار,اونم یه نقش فرعی بود و تمام زندگیش وقف این بود که مکان کلید رو بعد ها به دزموند نشون بده.یه چیزی مثل نقش اتزیو که تو کل زندگیش هدفش فقط رساندن پیام به دزموند بوده...
در مورد پایان و حرف های جونو,جونو می گه واسیل زیادی رو استفاده کردن و راه زیادی رو تو همین مقبره استفاده کردن که جواب نداد,بعد می گه ولی یه راه رو گذاشتیم,برای شما..که باید به اون کره دست بزنی و ...که بعد مینروا می رسه می گه به اون دست نزن چون جونو آزاد می شه,و به دزموند می گه که اگه طوفان خورشید رخ بده چی می شه,دزموند تبدیل به رهبر می شه,انسانیت برای مدت ها پیشرفت می کنه<اما دزموند می میره,بعد ها در ذهن مردم به یه خدا تبدیل می شه,ولی بار دیگر انسانیت از بین می ره و مردم به اسم دزموند شروع به کشتار می کنن...دزموند هم تصمیم می گیره با فدا کردن خودش جونو رو نجات بده و اصلا کار به طوفان خورشید نرسه...سکانس بعدی می بینیم که طوفان خورشید خوابیده و دزموند مرده متاسفانه,جونو م یگه تو نقشتو درست انجام دادی,حالا نوبته منه...
............
حالا چند تا سوال دارم که خیلی ممنون می شم جواب بدین:
اول اینکه چرا مینروا و حوپیتر از اول جونو رو زندانی کرده بودن؟
دوم اینکه آزاد شدن جونو چجوری باعث نجات دنیا می شه؟
سوم,چه بلایی سر کراس اتفاده بود؟کراس اینطور که فهمیدم اسیسنی بوده که به تمپلار ها می پیونده,این مشکلات روانیش حاصل بلایند افکت بوده؟
چهارم,تو اطلاعاتی که از black flag اومده چیزی در مورد شخصیت جدید زمان حال گفته نشده؟مشخصا داستان اصلی اولیه به پایان رسیده,حالا نوبت سریه جدیده...یعنی معضل نجات دنیا از طوفان حل شده ولی حالا مشکل جدید مبارزه با جونو هست..
و اخرین سوال در مورد لوسی...یه ج تو یکی از صحبت ها دزموند با ربکا,دزموند می گه من دیدم که در آینده لوسی سیب رو به تمپلار ها می ده و ما شکست می خوریم...این عنی لوسی هنوز خائن نشده بود؟آخه دزموند احساس گناه می کرد از مرگ لوسی,به پدرش می گفت من خودم کشتمش,می گفت یک نیرو بود ولی می تونستم نکشمش...آخه اینکه لوسی که جاسوس اسیسن ها تو آبسترگو باشه خودش دوباره به تمپلار ها برگرده واسم سخته...درواقع نمی خوام اینجوری باشه,چون دزموند و لوسی رابطه ی عاطفی داشتن و بار ها رو اون تاکید شده بود..
پیشاپیش تشکر می کنم از جواب دهنده...و عذر خواهی بابت غلط های تایپیه احتمالی...
چهارم,تو اطلاعاتی که از black flag اومده چیزی در مورد شخصیت جدید زمان حال گفته نشده؟مشخصا داستان اصلی اولیه به پایان رسیده,حالا نوبت سریه جدیده...یعنی معضل نجات دنیا از طوفان حل شده ولی حالا مشکل جدید مبارزه با جونو هست..
دقیقا اون دیالوگها یادم نمیاد ولی خیلی خلاصه قضیه این بود که لوسی به عنوان جاسوس اساسین ها میره ابسترگو،قصدش هم نجات S16 بود.یعنی با همین ماموریت میره اونجا.قضیه اش هم مفصله که لوسی اونجا ترفیع میگیره و رفته رفته میشه دستیار دکتر ویدیچ.اما لوسی تحت تاثیر صحبت های دکتر ویدیچ قرار میگیره و حق رو میده به تمپلارها.بعد از Revelations یه dlc اومد که به همین خیانتهای لوسی میپردازه.تو آخر AC1 هم نقشه این بود که لوسی دزموند رو فراری بده تا جای اصلی سیب رو پیدا کنند. ولی جونو توی Brotherhood متوجه میشه که لوسی تمپلار و خائن هست و چون دزموند نمیتونست و راضی نمیشد که لوسی رو بکشه، جونو مجبورش میکنه.لوسی از همون روزی که وارد ابسترگو میشه رفته رفته دیدش رو نسبت به اساسین ها تغییر میده میشه خائن.و اخرین سوال در مورد لوسی...یه ج تو یکی از صحبت ها دزموند با ربکا,دزموند می گه من دیدم که در آینده لوسی سیب رو به تمپلار ها می ده و ما شکست می خوریم...این عنی لوسی هنوز خائن نشده بود؟آخه دزموند احساس گناه می کرد از مرگ لوسی,به پدرش می گفت من خودم کشتمش,می گفت یک نیرو بود ولی می تونستم نکشمش...آخه اینکه لوسی که جاسوس اسیسن ها تو آبسترگو باشه خودش دوباره به تمپلار ها برگرده واسم سخته...درواقع نمی خوام اینجوری باشه,چون دزموند و لوسی رابطه ی عاطفی داشتن و بار ها رو اون تاکید شده بود..
من چقدر سر این کراس حرص خوردم.توی کمیکش یه شخصیت ضدقهرمانی عالی ازش دراومده ولی توی بازی از پشمک هم کمتر دراومده بود. کراس توی کمیک اولش اساسین بوده،مثله لوسی تقریبا ولی تغییر جبهه میده میشه تمپلار. از بزرگترین ماموریتهاش هم کشتن رهبر اساسین ها یا همون The Mentor اصطلاحا بود.این مشکلات روانیش هم درسته تحت استفاده زیاد از انیمس دچار همین Bleeding Effect میشه.سوم,چه بلایی سر کراس اتفاده بود؟کراس اینطور که فهمیدم اسیسنی بوده که به تمپلار ها می پیونده,این مشکلات روانیش حاصل بلایند افکت بوده؟
راستش من اصلا پیگیر شماره جدید نشدم.Assassin's Creed IV: Black Flag - The Assassin's Creed Wiki - Assassin's Creed, Assassin's Creed II, Assassin's Creed: Brotherhood, Assassin's Creed: Revelations, walkthroughs and more!
می شه لطفا اطلاعتی که از نسخه ی 4 اومده رو بدین؟از زمان حال و گذشته..یا لینک بدین هم ممنون می شم چون خیلی تاپیک ها گسترده هست و من دور بودنم کار دستم داده...
درسته،هیتم از کودکی آموزش میبینه تا اساسین بشه.ولی بعدها توسط Reginald Birch روی برمیگردونه و تمپلار میشه.حالا یه سوال دیگه البته نمی دونم ازش اطلاعات هست یا نه,ولی مگه هیتم بابای کنار نبود؟مگه کانر و هیتم جز نوادگان الطیر نبودن؟پس چجوری شده بد که هیتم تمپلار شده بود؟
امیرحسین جان لطفا یک بار با رعایت علائم نگارشی این پست رو بنویس. من که هیچی نفهمیدمبدترين چيز باسه من storylineبازي بود اصلا شروع ش بي قدمه بود هيي از intro نفهميدم اساسين ها جذابيت و شخصيت پردازي سنكين وراز دار نداشتند هرجي قبل انتشار بازي در مورد دزموند گفتن چرت بود اصلا گيم بلي ش يكنواخت بود item ها متونع نبود اخرشم جرت تموم شداخراي كانر سمبل كردن در اخر من اول كه اومد بازي كردم به عنوان فن acحالم از assassinبه هم ميخوره يوبي فقط به پول فكر ميكنه اين قضيه تو bfعين جي نابلوههه
متعسفانه در اون لحظه اي كه من ميخواستم فقط همون لحظه سرعت نتم از لاك پشت قطع نخاع شده كمتر بود :dشما ج و چ و ك وگ فرض كنيد بو پ هم چنين ز و ژ در زماني كه معني نميداد يا نميفهميدي چي ميشه از اين قانون استفاده كن :dامیرحسین جان لطفا یک بار با رعایت علائم نگارشی این پست رو بنویس. من که هیچی نفهمیدم