OMG
کاربر سایت
داستان نداره بابا، چهار تا چرت و پرت گذاشتن پشت سر همدیگه اسمش رو گذاشتن داستاناقایون قرار نیست یکی داستانه شماره 4 رو توضیح بده ؟ مثل نسخه های قبلی ؟
داستان نداره بابا، چهار تا چرت و پرت گذاشتن پشت سر همدیگه اسمش رو گذاشتن داستاناقایون قرار نیست یکی داستانه شماره 4 رو توضیح بده ؟ مثل نسخه های قبلی ؟
داستان نداره بابا، چهار تا چرت و پرت گذاشتن پشت سر همدیگه اسمش رو گذاشتن داستان
جدی میگم باو. نسخه 4 از نسخه 3 هم داستان داغون تری داشت.OMG
منم همینو میگم دیگه داستان اساسینیش داغون داغون بود. داستان تو زمان حال هم خیلی خیلی مبهم روایت میشد مثلا من همین دیروز تازه فهمیدم که Sage در واقع یه بدن انسانی ه واسه شوهر Juno به نام Aitaبه شدت مخالفم!!!
AC IV از نظر داستانی عالی بود! :bighug:
البته اگر از جنبه ی داستانی در مورد فرقه ی اساسین ها بنگیرم،آره هیچی نبود! دنبال چیز خاصی هم از داستان ادوارد نباشید! (ولی توی فایل هایی که پیدا میشدن پر از نکات مهم در رابطه با دنیای AC هست!!! )
اما جدا از اون، از نظر داستانی در مورد دنیای دزدان دریایی ها عالی بود واقعا! :d
حالا در کل داستان نسخه 4 رو کسی میتونه تعریف کنه ؟ ( خط داستانی اساسین ها و تمپلارها نه داستان های مذخرف دریایی) از دوستان کسی میتونه ؟
این حقیقت داغونم کرددزموند مرده و تمپلار ها یه چیزی درست کردن که انسان عادی رو میزارن توش میتونه از خاطرات Desmond یا دیگر Subject ها استفاده کنه و از اون برای پیدا کردن POE ها استفاده میکنن. بعد از اون طرف Sage که یه بدن انسانیه واسه شوهر Juno به نام Aita، میخواد این کاراکتر زمان حالمون رو به یه بدن انسانی واسه Juno تبدیل کنه که باهم باشن. ولی موفق نمیشه
دوستان یه سوال من تا پایان Revealation بازی کردم .
یه سوال داشتم :
میخام بدونم که این نسخه هایی که اومده ادامه داستان اصلی بازی رو داره یا نه ؟ منظورم دزموند و پایان دنیا و این حرفاست .