اون دودی که از دزموند بلند می شد والا فکر کنم از یه شوک الکتریکی شدید بیشتر بود :d
در ضمن سازندگان بازی تایید کردن که این آخرین حضور دزموند در سری بازی اساسین هست.
ایشالا که همین جوری باشه ، ما که بدمون نمیاد . ولی الکس هاچینسون (کارگردان بازی ) یه جا گفته بود دیدن دزموند مثل این میمونه که وقتی رفتی دانشگاه هنوز یه چیز دبیرستانی رو امتحان کنی ! ( یعنی خسته شدند ازش ) :d دزموند دیگه مُرد تموم شد رفت پی کارش ، مهم اینه که دنیا رو نجات داد و مُرد !شما به من بگو یوبی کی سر حرفش بوده که این بار دومش باشه? یادتونه یهویی گفت الطایر و اتزیو رابطه خانوادگی ندارن? نه من مطممنم دزموندو دوباره یا تو یه دی ال سی میبینیم.
Sent from my ST18i using Tapatalk 2
:-b آخر ACIII مثل یه سیب زمینی(یعنی واقعا لقب سیب زمینی رو توی ACIII برازنده اش کردن) سرخ شد.دوستان دزموند چطوری مرد من که یادم نمیاد
لوسی تمپلار بود، یه نوع مامور دو جانبه.توی Lost Archive به طور کامل درباره اش اطلاعات داده شده. توی AC III هم دزموند میگه که کشتن لوسی تصادفی نبوده و به دست خودش اینکار رو انجام داده.آخر لوسی تمپلار بود یا اسیسین؟آخرش دزموند راجبش چی میگی؟
صفحه اول رو نگاه کن.(البته کامل نیست)داستان AC:R تو تاپیک هست ؟
رو حساب این میگیم مرده چون داستان بازی میگه مرده:dتوجه نکردی، مینروا بهش گفت یا خودتو قربانی میکنی(یعنی میمیری) یا میتونی زنده بمونی.انتخاب با خودته.دزموند هم انتخاب کرد خودش رو بکشه.حذف کردن دزموند اونم به این شکل حماقت بود. انتظار همه ما این بود که کلا داستان بسته بشه نه اینکه پرونده شخصی دزموند بسته بشه . AC های بعدی هم دوران تاریخی دیگه ای باشه، نه در ادامه AC IIIشما رو چه حسابی میگید دزموند مرده؟ من که میگم تو سری بعدی اساسین باز هم با دزموند و کانر و انیموس سر و کار داریم، به نظرم دزموند فقط یه شوک الکتریکی شدید بهش وارد میشه و تو سری بهد دقیقا از همونجا که از حال میره داستان ادانه پیدا میکنه فقط به یه نوع دیگه.
کانر حتی اندازه خواهر چزاره شخصیت پردازی درست حسابی نداشت:d من فکر میکنم لقب "کاپیتان آمریکا" براش برازنده تر بود.کانرم درسته یه ذره نچسبه ولی احتمالا تو سری بعد واسه خودش دم و دستگاهی به هم میزنه.
دقیقاً من به دوستم قبل اینکه بازی بیاد میگفتم ببین چه جنگ نفس گیری بشه بین دزموند و این دنیل کراس ! تو بازی دنیل بدبخت مثل آهو داشت فرار میکرد (شایدم تندتر) دزموندم از پشت رسید زارت ! هیدن بلید زد تو کمرش کشتش ! ( اینم شد جنگ ؟ )به دوستان پیشنهاد میکنم کمیک The Chain از بازی رو بخونید تا بفهمید این دنیل کراس چه شخصیتی داشت که اینجوری به فناش دادند.
یعنی اینقدر مسخره بود مواجه با دنیل کراس....کشتن Templar Agent (ماموریت فرعی های شماره های قبل) یا این جیب برها که پولاتون رو میزدن از مبارزه با کراس جذاب تر بود.
اونا 2 حالت داره ، یا کارکنان آبسترگو بودن یا اساسینا ، خلاصه هرچی بود هک کرده بودن ( توجیهی برای اینکه مثلاً بعد مرگ دزموند کی داره خاطرات کانر رو مرور میکنه که ما داریم بازی میکنیم ! )یه سوال:
به نظرتون احتمالش هست که دزموند زنده باشه و بعد از سرخ شدن() دوباره به انیموس وصل شده باشه؟
چون وقتی توی Epilouge بازی سوم وارد نیویورک میشیم یه صدایی میاد میگه انیموس هک شده و از این حرفا (البته من به دلیل پایرت خوری نتونستم ماموریتش رو برم)
اول پیشنهاد میکنم این صفحات رو بخونیدوستان سلام.
من دارم ACIII رو میرم و هنوز تموم نکردم از بازی های قبلی هم 1 و 2 رو رفتم و BH و R رو نرفتم حالا من سوال برام ایجاد شده این غاره که توش هستیم کجاست؟برای چی اومدیم اینجا؟اون زنه که مثل روح میمونه و باهامون صحبت میکنه کیه چیه چی می خواد؟...ممنون میشم توضیح مختصری درباره اینا بدید تا ابهامات برطرف بشه!
مگه اون جریان Pivot ها،نقش دفاع در مقابل هک انیموس رو نداشت؟اونا 2 حالت داره ، یا کارکنان آبسترگو بودن یا اساسینا ، خلاصه هرچی بود هک کرده بودن ( توجیهی برای اینکه مثلاً بعد مرگ دزموند کی داره خاطرات کانر رو مرور میکنه که ما داریم بازی میکنیم ! )
مگه اون جریان Pivot ها،نقش دفاع در مقابل هک انیموس رو نداشت؟
من میگم احتمالا دزموند بعد از کباب شدن تقریبی()و قرار گرفتن در وضعیت خطرناک رو به موت()دوباره توسط اساسین ها وارد انیموس شده(تقریبا شبیه همون اتفاقی که در Revelations افتاد،یعنی یه دمیج وحشتناکی به مغزش وارد شده و برای زنده نگه داشتنش به انیموس متصلش کردن)
بعدش انیموس توسط فردی هک شده و .....
اقا این ماموریت کانر که در اون به دنبال یه تیکه نقشه است برای چیه؟ من بازی رو تموم کردم ولی از 5 تکه نقشه 4 تاش رو بدست اوردم. تکمیل این 5 قسمت چیزی رو روشن میکنه؟
برای پیدا کردن آخریت تیکه نقشه باید تمام Peg Legهارو پیدا کنی تا بتونی به گنج کاپیتان قدیمیه دست پیدا کنی، خودتو اذیت نکن گنجش فقط یه انگشتر با خاصیت های مغناطیسی.کسی نبود جواب منو هم بده. حاج حسین فیشر کجایی ابهامات بازی رو برطرف کنی.