من هنوز نفهمیدم چرا مردک Haytham رو کشت، اون که نمیخواست اینو بکشو فقط افتاده بود روش
achilles چی شد ؟ مگه قرار نبود اون لباسو بده به ما ؟
چرا وقتی Haytham دید در Grand Temple باز نمیشه، به این فکر نیفتاد که نیاز به یه Apple هست ؟ اصلا توی این سری تمپلار ها بر خلاف کل سری های قبل دنبال Apple نمیگشتن. انگار اصلا نمیدونستند Apple چی هست. یه نکته جالب توجه دیگه اینه که توی بازی به Apple واشنگتن اصلا اشاره ای نشد با اینکه توی Truth های قبلی دیدم که اون یکی داشته و از اون برای جنگ ها و اینا استفاده میکرده ظاهرا.
باز باباش بود، حتی یه rest in peace هم نگفت.
چرا کاپیتان امریکا اون وسطه هر کی فکر نکنه می فهمه رهبرشونه و با ابهت هست
اون آخری نیکولای اورلو شخصیت کمیک های AC Fall & AC Chain هستچرا کاپیتان امریکا اون وسطه هر کی فکر نکنه می فهمه رهبرشونه و با ابهت هست
اون اخری کیه که تفنگ داره
بله 100% ... ولی چه نوع Piece of Eden ای هست ... نویسندگان بازی دانند :dPiece of Eden?
مطمئنین یارو تمپلاره؟به نظر من ممکنه ویلیام مایلز یا یکی دیگه از اساسین ها هم باشهبله 100% ... ولی چه نوع Piece of Eden ای هست ... نویسندگان بازی دانند :d
مطمئنین یارو تمپلاره؟به نظر من ممکنه ویلیام مایلز یا یکی دیگه از اساسین ها هم باشه
دوستان این معمای زیر زمین های شهر در اساسین 3 رو چطوری حل کنم؟ و حل اون ایا مطلبی دربردارد که ارزشش رو داشته باشد ؟