APB | PC

• Thread starter Thread starter Insomniac
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    apb
2vvkvi1.jpg

نام بازي : APB
شركت سازنده :‌ Realtime Worlds
شركت پخش كننده : Webzen
ژانر : Action
تاريخ عرضه : TBA 2009

اسكرين شات ها : اينجا
تريلر : اينجا

APB بازي است ساخته شده توسط David Jones ( سازنده سري بازي هاي GTA ). تمركز اصلي بازي بخش Multiplayer است ، كه از روي نقاط مهم جهان ساخته شده است. همچنين بازي داراي محيطي بسيار زنده مي باشد. بازي در رابطه ي جنگ دو گروه: Squads كه مي خواهند قانون بر همه جا حكم فرما باشد و Gangs كه مي خواهند هر طوري كه شده قوانين را بشكنند ، ‌مي باشد. بازيكن مي تواند از ميان دو گروه يكي را انتخاب كند - Gangs ،‌ كه دنيايشان طراحي هاي خياباني ، ماشين هاي اسپورت و پول در آوردن از هر راهي كه مي شود ؛ Squads كه با همكاري گروهي و براي افتخار مي خواهند Gang ها را نابود كنند. - APB به بازيكن اجازه طراحي شخصيت ، ماشين ، اسلحه ، موسيقي ، محيط بازي و ... را مي دهد.

موفق باشيد...:love:
امير حسين

ببین جواب اولی اینه:
هر دنیا-یا سرور- میتون 100.000نفر رو تو خودشون جابدن! بعد شهر به یه سری محله تبدیل میشه که هر محله یرایه دعوا کردن 100 نفر و برای فعالیت های اجتمایی و چرخ زدن الکی 250 نفر گنجایش داره. اگه شما تو محله گنده لات شدی شهرت گنده لاتیت نه تنها در محله بلکه در تمام سطح شهر میپچه و دیگه..... . APB یک بازیه مفهومی خلاقانه و توپه برو حالشو ببر!

جواب سوال دومی:
شما میتونید بازی رو 49دلارو 99 سنت بخرید که شامل 50 ساعت اکشنه و مدت نامحدود فعالیت اجتماعی مثل خرید و فروش و از این دست کارها.(این نشون میده بعد از 50 ساعت اکشن بازی کردن باید بازم شارژ بخرید عین ایرانسل!)
بعد باید برای 20 ساعت اکشن دیگه 6.99 دلار یا برای مدت زمان 30 روز 9.99 دلار بازی رو شارژ کنی که بتونی بری اکشن بازی.(چون بازی برا تابستون میاد واسه کسایی مثل خودم 30 روزه خیلی بهتر و به صرفه تره)
آخر سر هم برا اطلاعات بیشتر به روزنامه های کثیر النتشار! آن روز یا سایت WWW.APB.COM سر بزنید.

من این پست رو قبلا دادم الان هم دوباره تکرار میکنمش اون دوستانی که قبلا چند بار گفتن اون چند بار رو رو کنن! برای خرید بازی نسخه فیزیکی نداره اگه مستر یا امثالش رو داری میتونید دانلود کنید.

دوستان این سایت http://shop.game-ir.com/ داره بازیو میفروشه !
کسی تا حالا ازش خرید کرده بدونم چجوریه !؟

این سایتی که دادین چطوری داره این بازی رو 25.000 تومن میفروشه در حالی که قیمت دلار بازی 50 دلاره؟ کسی تا حالا این بازی رو از این سایت خریده؟

مدیریت محترم بخش PC این بازی یک بازیه انحصارا آنلاین هست بهتر نیست به بخش بازی های آنلاین نقل مکان کنه؟
اینم لینک فروشگاه ea که توش هیچ صحبتی از نسخه فیزیکی نشده.

پیداش کردم این سایت key فایل رو میده بقیه کارها با خودت.

آخرین ویرایش:
با این سریال نامبر میتونم بازی کنم دیگه !؟
درسته !؟

بله!
طرف سابقش خوبه من زیاد ازش خرید کردم!
البته انسان هست و...

برای بازی هایی که باکس نیستن و شما فقط سریال میخری همیشه احتمال بن شدن از سرور هست چون شاید طرف سریال رو به کس دیگه ای هم بفروشه!!!

البته ایشون تا حالا که مطمئن نشون داده!

• Like
Reactions: Crystal Vamp
دوستان میتونید از سایت

http://shop.game-ir.com/

هم cd key بگیرید هم شارژش رو

cd key هم کاملا شخصیه و به کسه دیگه داده نمیشه

تا چند روز دیگه شارژشم تو سایتش قرار میگیره
اینا رو خود مدیر سایت بهم گفت

پس دوستان هر کی این بازی رو داره یا میخواد بخره اینجا اعلام کنه که همه جمع شیم

من که تا دو سه روز دیگه دانلودش تموم میشه

سلام به همگي.
من ميخواستم در مورد اين سايت بگم كه خيالتون از بابت بن شدن راحت باشه..چون من خودم CD-KEY بازي Battlefield رو گرفنم ازش گرفتم و هر روزم دارم بازي ميكنم و بن هم نشدم..به نظر من كه آدم خوبيه.

یکی لطف کنه آدرس یه جایی رو برای خرید بازی بده!
راستی اگه بازیو دان کنم موقع اجرا برای اولین بار باید cd key داشته باشم؟وقتی cd keyوارد شد 50 ساعت مجانی دارم دیگه؟

آقا خود بازی رو کجا داره ؟؟؟
دوستم میگفت 15 ساعت میتونی آنلاین بازی کنی بعدش باید پول بدی تا بتونی بازی کنی آره ؟؟؟؟؟
من 2 هفته دیگه شروع میکنم بازی .......میگم از این مدلاست که باید تیم داشته باشیم ؟؟؟؟
مثلا Iranian Patriots :d.......پرچم ایرانم دستمون میگیریم انتحاری میزنیم :d......شنیدم دار و دسته ریگی هم تو بازی هستن :d.......
فقط بگین بازی رو از کجا بگیرم ؟؟

آقا خود بازی رو کجا داره ؟؟؟
دوستم میگفت 15 ساعت میتونی آنلاین بازی کنی بعدش باید پول بدی تا بتونی بازی کنی آره ؟؟؟؟؟
من 2 هفته دیگه شروع میکنم بازی .......میگم از این مدلاست که باید تیم داشته باشیم ؟؟؟؟
مثلا Iranian Patriots :d.......پرچم ایرانم دستمون میگیریم انتحاری میزنیم :d......شنیدم دار و دسته ریگی هم تو بازی هستن :d.......
فقط بگین بازی رو از کجا بگیرم ؟؟

یکی لطف کنه آدرس یه جایی رو برای خرید بازی بده!
راستی اگه بازیو دان کنم موقع اجرا برای اولین بار باید cd key داشته باشم؟وقتی cd keyوارد شد 50 ساعت مجانی دارم دیگه؟
بابا یکی جواب بده دیگه!من میدونم west game کرج بازیو میده ولی میگه 10 هزارتومن!!!!!!!!تازه میگه اشکال داشته باشه به ما ربطی نداره و...

بابا یکی جواب بده دیگه!من میدونم west game کرج بازیو میده ولی میگه 10 هزارتومن!!!!!!!!تازه میگه اشکال داشته باشه به ما ربطی نداره و...

عزیز از سایت www.Game-ir.com می تونید بازی رو بخرید مطمئن هست ! خیلی از بچه ها ازش Cd-key خریدن و راضی هستن خودمم ازش Cd-key ـه BattleField خریدم - یه چند وقت دیگه میام پیش شما هم :d

• Like
Reactions: Fenris Wolf

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or