APB | PC

• Thread starter Thread starter Insomniac
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    apb
2vvkvi1.jpg

نام بازي : APB
شركت سازنده :‌ Realtime Worlds
شركت پخش كننده : Webzen
ژانر : Action
تاريخ عرضه : TBA 2009

اسكرين شات ها : اينجا
تريلر : اينجا

APB بازي است ساخته شده توسط David Jones ( سازنده سري بازي هاي GTA ). تمركز اصلي بازي بخش Multiplayer است ، كه از روي نقاط مهم جهان ساخته شده است. همچنين بازي داراي محيطي بسيار زنده مي باشد. بازي در رابطه ي جنگ دو گروه: Squads كه مي خواهند قانون بر همه جا حكم فرما باشد و Gangs كه مي خواهند هر طوري كه شده قوانين را بشكنند ، ‌مي باشد. بازيكن مي تواند از ميان دو گروه يكي را انتخاب كند - Gangs ،‌ كه دنيايشان طراحي هاي خياباني ، ماشين هاي اسپورت و پول در آوردن از هر راهي كه مي شود ؛ Squads كه با همكاري گروهي و براي افتخار مي خواهند Gang ها را نابود كنند. - APB به بازيكن اجازه طراحي شخصيت ، ماشين ، اسلحه ، موسيقي ، محيط بازي و ... را مي دهد.

موفق باشيد...:love:
امير حسين

آیا تا حالا به پینگ سایرین که توی یک سرور هستن نگاه کردی؟ خیلا حتی اروپایی ها هم بعضیاشون پینگشون 100-150 حالا بازم با خودت که این خوبه یا که بده!

فقط آخر نفهمیدم فقط مولتیه یا SP هم میشه؟
فقط مولتیه!
حداقل سیستم مورد نیاز بازی:

• Core 2 Duo 2Ghz or equivalent
  • 2GB RAM (3GB for Vista64 / Windows 7 64)
  • nVidia GeForce 7800 – 256MB or equivalent
  • 20GB Hard disk space
  • Headset and microphone recommended
  • Broadband internet connection required
Ram زیادی میخواد!

APB از بازی هایی خواهد بود که چون SP نداره و بازیش حتما نیاز به لایسنس اختصاصی داره بازیش تو بازار نمیاد که بتونیم بریم تهیه کنیم.
تنها راهش اینه که خودمون دانلودش کنیم که حجمش هم حدود 8 گیگ هست و برای اکثر ما امکان دانلودش نیست.

اگه کسی پیدا بشه که بتونه دانلودش کنه و برای بقیه بفرسته (با دریافت هزینه) عالی میشه. من هم فردی رو سراغ دارم که میتونه با 60 تومن یک لایسنس ارجینال برامون از خود سایت بخره.
وقتی که یک لایسنس میخرین باید برین به لینک زیر و لایسنس خودتون رو وارد کنید و برای خودتون یک اکانت بسازید:
https://na.realtimeworlds.com/account/createAccount

برای دانلود کردن بازی هم نیاز به لایسنس یا اکانت خاصی نیست و هرکسی میتونه بازی رو دانلود کنه اما موقع اجرای بازی مشخصات اکانت ازتون درخواست میشه.

دوستان من می تونم دانلود کنم و در پکیج شکیلی برای همتون ارسال کنم

آما لینک های دانلود باید بدید

و اینکه کسی که اکانت می فروشه هم به من معرفی کنید

برای همه هم می تونم ارسال کنم

دوستان من می تونم دانلود کنم و در پکیج شکیلی برای همتون ارسال کنم

آما لینک های دانلود باید بدید

و اینکه کسی که اکانت می فروشه هم به من معرفی کنید

برای همه هم می تونم ارسال کنم

شما میتونید APB رو از سایت www.apb.com بدون نیاز به هیچ اکانتی دانلود کنید. فقط مثل اینکه دو نسخه از بازی وجود داره یکی نسخه اروپایی و یکی نسخه آمریکایی که من نمیدونم فرقشون چیه. وقتی که وارد سایت میشین ازتون در مورد اروپایی یا آمریکایی بودنتون و اینکه چند سال دارین سوال میکنه و بعدش میره به صفحه اصلی سایت. تو صفحه اصلی سایت هم بالا سمت راست صفحه نوشته Download APB که وقتی روش کلیک کنید یک فایل کم حجم چند مگی رو براتون دانلود میکنه و بعد شما میتونید اون فایل کم حجم رو اجرا کنید تا بتونید کل گیم رو دانلود کنید. بعد از دانلود کل گیم هم میتونید کل فایل های گیم رو ZIP کنید و برای هر کسی که درخواست کنه (مثل خود من) بفرستید.
به نظر من موقع ورود به سایت آمریکا رو انتخاب کنید تا نسخه آمریکایی بازی رو دانلود کنید. به نظرم نسخه آمریکایی بهتر از اروپایی باشه. حالا نمیدونم...

یک احتمال وجود داره که بازی Portable نباشه یعنی اگه شما بازی رو دانلود کنید و برای ما بفرستید اجرا نشه. احتمالش کمه چون بازی هایی که SP ندارن و فقط بصورت آنلاین میشه بازیشون کرد اکثرا Portable میشن.
اگر دانلود کردین من اولین نفری هستم که میخوام برای من بفرستین.

در ضمن با یک نفر که میتونه بازی رو بخره صحبت کردم و بازی رو نشونش دادم. اون هم گفت با 60 تومن میتونه اینکارو بکنه. من فقط منتظر هستم اول خود بازی رو یه جوری تهیه کنم بعدش بازی رو بخرم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or