APB | PC

• Thread starter Thread starter Insomniac
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    apb
2vvkvi1.jpg

نام بازي : APB
شركت سازنده :‌ Realtime Worlds
شركت پخش كننده : Webzen
ژانر : Action
تاريخ عرضه : TBA 2009

اسكرين شات ها : اينجا
تريلر : اينجا

APB بازي است ساخته شده توسط David Jones ( سازنده سري بازي هاي GTA ). تمركز اصلي بازي بخش Multiplayer است ، كه از روي نقاط مهم جهان ساخته شده است. همچنين بازي داراي محيطي بسيار زنده مي باشد. بازي در رابطه ي جنگ دو گروه: Squads كه مي خواهند قانون بر همه جا حكم فرما باشد و Gangs كه مي خواهند هر طوري كه شده قوانين را بشكنند ، ‌مي باشد. بازيكن مي تواند از ميان دو گروه يكي را انتخاب كند - Gangs ،‌ كه دنيايشان طراحي هاي خياباني ، ماشين هاي اسپورت و پول در آوردن از هر راهي كه مي شود ؛ Squads كه با همكاري گروهي و براي افتخار مي خواهند Gang ها را نابود كنند. - APB به بازيكن اجازه طراحي شخصيت ، ماشين ، اسلحه ، موسيقي ، محيط بازي و ... را مي دهد.

موفق باشيد...:love:
امير حسين

من بازی رو گرفتم و بازی کردم. در یک کلام عالی هست.

برای اینکه بتونید بدون لگ بازی کنید به یک اینترنت 256 با Ping خوب نیاز دارید. Ping خود من 100 الی 120 هست که بدون لگ بازی میکنم. برای ساخت این بازی خیلی زحمت کشیده شده و واقعا یک شاهکار هست. از همون اول بازی که شخصیت مجازی خودتون رو طراحی میکنید متوجه این موضوع میشید. دقت این بازی در ریزه کاری ها واقعا شگفت انگیزه. تنها ایرادی که بازی به نظر من داره هزینه نسبتا بالای بازی هست. موقعی که شما وارد منطقه درگیری ها میشید زمان حضور شما در درگیری ها محاسبه میشه و اگر اعتبار زمانی شما به پایان برسه باید کارت شارژ بازی رو بخرید. قیمت سریال ارجینال بازی 60 تومن هست که دارای 50 ساعت اعتبار حضور در مناطق درگیری هست. بعد از اینکه این 50 ساعت اولیه تموم بشه برای حضور در درگیری ها باید اقدام به خرید کارت شارژ بکنید. البته زمان چرخ زدن در شهر و درگیری های کوچک مانند دزدی ماشین و ... محاسبه نمیشه و شما هرچه قدر که بخواهید میتونید این کارو انجام بدین. یکی دیگه از موضوعات شگفت انگیز این بازی اینه که با اینکه این بازی جزئیات بسیار زیادی داره اما به اینترنت خیلی قوی نیازی نداره. گرافیک بازی هم عالی هست و خیلی بهتر از GTA IV هست و اونطوری که من فهمیدم به قدرت گرافیکی کمتری نسبت به GTA IV نیاز داره. من با گرافیک 4850 بازی رو بدون کوچکترین مشکلی از جانب گرافیک بازی میکنم. ولی با همین کارت GTA IV رو نمیتونستم با گرافیکی که Console ها به این بازی میدادن بازی کنم.
این هم چند تا فیلم از بازی:
قسمت شخصیت سازی بازی: http://www.youtube.com/watch?v=1WhOTrc5554
گیم پلی بازی: http://www.youtube.com/watch?v=it_O7JSsIEM

تو این فروم کس دیگه هم هست که بازی رو انجام بده؟ اگه هست لطفا همینجا اعلام کنه مشخصاتش رو.

من یه چیزیو نفهمیدم!!!یعنی شما از همون اول که بازیو خریدی کارت شارژ م گرفتی یا نه وقتی جنگ ها رو زیاد کشش بدی کارت میخواد؟کلا برای اجرا کارت شارژ میخواد؟یا مثل cod 6با نسخه کپی(7-8هزارتومنی9اجرا میشه بدون دردسر؟اگه من زیاد جنگیدم بعد سیستم گفت کارت شارژ میخوای اگه نخرم دیگه نمیتونم آزادانه تو محیطش بگردم؟از کجا خریدی؟اگه داری به منم بده(9 تومن بیشتر نمیخرما:d)ممنوم
راستی با رم 4 گیگو گرافیک 1 گیگ بی دردسر اجرا میشه؟(من gta iv رو به سختی رو آخرین رزولوشن بازی میکنم:دی)

من یه چیزیو نفهمیدم!!!یعنی شما از همون اول که بازیو خریدی کارت شارژ م گرفتی یا نه وقتی جنگ ها رو زیاد کشش بدی کارت میخواد؟کلا برای اجرا کارت شارژ میخواد؟یا مثل cod 6با نسخه کپی(7-8هزارتومنی9اجرا میشه بدون دردسر؟اگه من زیاد جنگیدم بعد سیستم گفت کارت شارژ میخوای اگه نخرم دیگه نمیتونم آزادانه تو محیطش بگردم؟از کجا خریدی؟اگه داری به منم بده(9 تومن بیشتر نمیخرما:d)ممنوم
راستی با رم 4 گیگو گرافیک 1 گیگ بی دردسر اجرا میشه؟(من gta iv رو به سختی رو آخرین رزولوشن بازی میکنم:دی)
کسی جواب نمیده=((:(

بچه ها من بخوام عضو شم نمیشه ؟؟ :((:(( باید پول چیزی بدی واسه عضویت ؟؟ یا شارژ یا چیزی ؟؟ بکسی نیست کمکم کنه منم بتونم بازی منم

تو این قسمت ها هم چی باید گذاشت که ارور نده :(( :(( :(( :(( :((

Product Key:
RealTag:

بچه ها من بخوام عضو شم نمیشه ؟؟ :((:(( باید پول چیزی بدی واسه عضویت ؟؟ یا شارژ یا چیزی ؟؟ بکسی نیست کمکم کنه منم بتونم بازی منم

تو این قسمت ها هم چی باید گذاشت که ارور نده :(( :(( :(( :(( :((

Product Key:
RealTag:

کسی اینجا نیست جواب ما رو بده ؟؟؟؟؟؟ :((:((:((

برای آنلاین بازی کردنه این بازی باید 60 هزارتومن هزینه شماره سریال ارجینال بازی رو بپردازید . وقتی با شماره سریال ارجینال به سرور وصل شدید ، میتونید توی محیط بازی ، آزادانه بچرخید و کیف کنید . اگر کله تون بو قرمه سبزی میده و میخواید یه حال اساسی بکنید ، میرید وارد میدون های جنگی میشید و شروع میکنید به کشتن و داغون کردن و ... . زمانی که وارد میدان جنگی میشید ، از اعتبار 50 ساعته شما کم میشه (یعنی وقتی که وارد میدان های نبرد میشید ، از اعتبار شما که با 60 هزاز تومان سریال ارجینال به دست آوردید ، آروم آروم تموم میشه ) وقتی که 50 ساعت نبرد شما تموم شد ، دیگه نمیتونید وارد میدونهای نبرد بشید و فقط میتونید توی بازی ول بچرخید .
البته میتونی دوباره اکانتتون رو با خریدن اعتبار ، شارژ کنید ( که من قیمت شارژش رو ندارم ) .
این بازی ، گیم پلی بسیار جذابی داره و ارزش تهیه کردن رو داره ( فقط قسمت آنلاینش برای بچه مایه دار هاست که پدرشون کارخونه داره :d

من چند بار قبلا گفتم باز هم میگم:
وقتی که شما لایسنس ارجینال بازی رو میخرید میتونید بدون هیچ محدودیتی بازی رو انجام بدین بجز شرکت کردن در درگیری ها. شما با خرید لایسنس ارجینال بازی 50 ساعت اعتبار اولیه رایگان برای شرکت کردن تو درگیری ها بدست میارید بعد از اینکه این 50 ساعت شما تموم بشه باید اکانتتون رو دوباره شارژ کنید تا بتونید باز هم تو درگیری ها شرکت کنید. دقت کنید که فقط شرکت تو درگیری هاست که نیاز به اعتبار زمانی داره و چرخ زدن تو خیابون ها دزدی کردن و ... نیازی به اعتبار زمانی نداره و با انجام این کارها اعتبار زمانی شما کم نمیشه. فقط تو درگیری های دسته جمعی هست که از اعتبار زمانیتون کم میشه.
اگه کسی لایسنس ارجینال بازی رو بخواد من میتونم براش تهیه کنم با قیمت 56.000 تومن.

اینجا قیمت هرچیزی که میشه تو بازی خرید رو نوشته میتونید خودتون نگاه کنید:
http://store.apb.com/store/realtime...=z@C5NAoBAlkAAG-KLRoAAAAS&rests=1283185095624

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or