APB | PC

• Thread starter Thread starter Insomniac
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    apb
2vvkvi1.jpg

نام بازي : APB
شركت سازنده :‌ Realtime Worlds
شركت پخش كننده : Webzen
ژانر : Action
تاريخ عرضه : TBA 2009

اسكرين شات ها : اينجا
تريلر : اينجا

APB بازي است ساخته شده توسط David Jones ( سازنده سري بازي هاي GTA ). تمركز اصلي بازي بخش Multiplayer است ، كه از روي نقاط مهم جهان ساخته شده است. همچنين بازي داراي محيطي بسيار زنده مي باشد. بازي در رابطه ي جنگ دو گروه: Squads كه مي خواهند قانون بر همه جا حكم فرما باشد و Gangs كه مي خواهند هر طوري كه شده قوانين را بشكنند ، ‌مي باشد. بازيكن مي تواند از ميان دو گروه يكي را انتخاب كند - Gangs ،‌ كه دنيايشان طراحي هاي خياباني ، ماشين هاي اسپورت و پول در آوردن از هر راهي كه مي شود ؛ Squads كه با همكاري گروهي و براي افتخار مي خواهند Gang ها را نابود كنند. - APB به بازيكن اجازه طراحي شخصيت ، ماشين ، اسلحه ، موسيقي ، محيط بازي و ... را مي دهد.

موفق باشيد...:love:
امير حسين

آقا سرعت چند میخواد ؟؟؟؟؟ :(
شارژ 9 ساعته چیه دیگه ؟؟؟ :(
با 256 وایمکس ایرا*** میشه راحت بازی کرد ؟؟؟؟
جایی بازیش رو نمیفروشن ؟؟؟؟
من که نمیتونم 8 گیگ بشینم دان کنم .........

آقا سرعت چند میخواد ؟؟؟؟؟ :(
سرعت خیلی مهم نیست پینگ مهمه.سرعت 256 باشه بد نیست اما اگه 512 باشه خیلی خوبه!
شارژ 9 ساعته چیه دیگه ؟؟؟ :(
خب یعنی 9 ساعت اکشن اجازه داری بازی کنی

البته دقیق نمیدونم 9 ساعته ولی این دور براس قیمتش هم حدودا 9 دلار بود واسه این

با 256 وایمکس ایرا*** میشه راحت بازی کرد ؟؟؟؟

از دوستانی این سرویس رو دارن بپرس ببین چجوری پینگ ایناش

جایی بازیش رو نمیفروشن ؟؟؟؟

والا فک نکنم

من که نمیتونم 8 گیگ بشینم دان کنم .........

اگه قابل رایت بود من میفرستم براتون!

لينكي چيزي ازش نيست كه Resume ساپزت باشه‌!‌؟!
اينجوري كه بابايه سيستم سگ ميشه‌‌!‌:))
resume نداره

ولی فایل فایل دانلود میشه

مثلا یه فایل کامل دانلود شد(2 تا نوار داره هنگام نصب که باید بالای رنگ خاکستری پر بشه)
بد میبنی دفعه بعد از هونجا شروع میشه.

دیشب تو گیم اسپات زده بود سرور ها امشب(یعنی شب گذشته)خاموش میشود!!!البته متن کاملو نخوندم و ندیدم به چه علت و تا کی به هر حال همه گی دست نگه دارید زیرا ممکن است این بازی کلا جمع بشه!(5 سال ضحمت 1 شبه همش به باد رفت!)

دیشب تو گیم اسپات زده بود سرور ها امشب(یعنی شب گذشته)خاموش میشود!!!البته متن کاملو نخوندم و ندیدم به چه علت و تا کی به هر حال همه گی دست نگه دارید زیرا ممکن است این بازی کلا جمع بشه!(5 سال ضحمت 1 شبه همش به باد رفت!)

All Points Bulletin بسته می شود

من میرم cd-key بازی badcompany 2 رو میخرم نه لازمه دانش بکنم نه پول گرون بپردازم با 25 تومن تا آخر عمرم
میرم ساختمون رو سر بچه ها میترکونم(:دی)راستی dc universalانیمیشنای کاراکتراش در حد آتاری قیافه بتمنو جوکرش هم در حد نقاشی بچه 2 ساله س!!!(فقط کاراکتر سازی و داستان سازیشو عشق است!)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or