Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

بین انیمه های فانتزی این فصل Clevatess از همشون بهتر بود.
IMG_۲۰۲۵۰۷۱۰_۱۵۵۳۰۶.jpg
IMG_۲۰۲۵۰۷۱۰_۱۵۵۳۵۹.jpg
فکر کنم بچشو موقع به دنیا اومدن میکشتن بعد بهش میگفتن مرده به دنیا اومده.
۲۰۲۵۰۷۱۰_۱۹۰۷۴۲.jpg
New PANTY&STOCKING with GARTERBELT قسمت اول خیلی خوب بود، انیمیشن و موزیک👌
View attachment sylpha-7th-prince.mp4
Dainanaoji پخش فصل دوم این انیمه شروع شد، انیمه خوبیه ایسکای/کمدی دوست دارید حتما ببینید.
Cultural-Exchange-With-Game-Center-Girl-anime-pv-2-screenshot.jpg
Cultural Exchange With a Game Centre Girl بین انیمه های رام/کام این فصل این خوب بود، انیمه شیرینیه :x
View attachment Demon Slayer Parody Osomatsu-san.mp4
Osomatsu-san فصل ۴ این انیمه داره بخش میشه، انیمه خیلی خوبیه بعد از گینتاما بهترین انیمه کمدی که دیدم.
City The Animation قسمت اول خوب بود کمدی و انیمیشن خوبی داره انیمه شبیه nichijouه.

Untitled.png

سلام

بالاخره نسخه‌ی Version 0.1 Beta برنامه آماده شد و دیشب هم ویدیوی آموزش اون رو درست کردم....الان هم وارد مرحله‌ی بتاتست شده.

اینجا دیگه به کمک شما دوستان نیازه... :) هر کسی که دوست داره جزء بتاتسترها باشه و کمک کنه توی توسعه برنامه، بهم یه پیام خصوصی بده تا لینک برنامه رو براش ارسال کنم. اون دسته از عزیزانی که به پروفایل ـم دسترسی ندارند، همینجا پیام که بزارید، براتون ارسال میکنم.

لینک آموزش برنامه در یوتیوب

P.S
اگه فرصتی شد، براش یه تاپیک جدا میزنم که اینجا off-topic نشه.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان این انیمه کسی ترتیب دانولد و زیرنویس فارسیش رو داره
Tensei shitara Slime Datta Ken
من یه جا دانولد کردم فصل اول 32 قسمته ولی از قسمت 24 به بعد زیرنویس نیستش براش
یه جا دیگه همون 24 قسمت فصله 1 هستش و سیزن 2 دانلود کردم 12 قسمت هستش
ولی اون 8 قسمت چی میشه تو اون پارت 32 تایی؟
اگر جایی هست به ترتیب بعد همون سیزن 1 24 قسمتی دانلود کنم همراه زیرنویس بهم بدید ممنون

سلام و درود خدمت اوتاکوهای عزیز.
اونطرف که بسته است گفتم اینجا یه پستی بدم یکم پرت و پلا بنویسم :D
نمیدونم من اینطورم یا بقیه هم اینجوری شدن شرایط یکم اوکی شده ولی همچین آدم حوصله نداره نمیچسبه چیزی بهت. حتی گرم شدن هوا رو هم خیلی متوجه نمیشم. یادش بخیر تا چندهفته پیش دغدغمون (در کنار بقیه مسائل) اومدن تابستون و بی برقی بود. الان درکنار همه اونا یه ج*گ زده اضافه شد.

این مدت خیلی هوس کردم انیمه ببینم دونگهوا ببینم منهوا مانگا بخونم ولی یه مدت که نت قطع بود بعد هم وصل شدن اصلا حال نمیداد. خلاصه به دیدن 10 قسمت آخر وانپیس و یه سری کلیپ از وانپیس و ناراتو و دث نوت تو یوتیوب بسنده کردم.
کیفیت وانپیس خیلی خوب شده ولی چرا اینقدر لیزری شده ؟ تازه میفهمم چی گفتید اون سری :دی برای هرکاری لیزر میزنه. در کل خوب بود لذت بردم به خصوص این صحنه عالی بود :

و اما ناراتو. ساکورا واقعا چقدر رو اعصاب بوده :| فکر کنم هنوز بی رقیب باشه.
الان که میبینم مسخره بودن یه سری چیزا رو متوجه میشم اما باز به نظرم خوبه. نمیدونم حالا به خاطر حس نوستالژی یا واقعا بد نبود در زمان خودش. فقط با استاندارهای الان قابل مقایسه نیست.
و ایتاچی واقعا یکی از 10 شخصیت اول تاریخ هست. چقدر خوبه ...

در آخر به دفترچه مرگ بپردازیم. کلیپ های انگلیسی فقط نصیب من شد (امیدوارم از این گناه نابخشودنی صرف نظر کنید :( ) پراکنده دیدم. اون زمان طرفدار L بودم. الان کمی حق رو به لایت میدم. یه سری از سناریو و حرکت ها خیلی خوب بود.
اون موقع که اینو دیدم راهنمایی بودم. خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم اصلا دپرس شدم. یه تعداد قسمت رو نتونستم ببینم. یه چندروز اینطوری بودم تا رفتم سراغ گینتاما و هیچی دیگه .. :دی (یه روز هم باید بشینم گینتاما رو تموم کنم :-" )

برم سراغ مانگا وانپیس 2-3 چپتر آخر

نگفتم لوکی میاد به کلاه حصیری ها میپیونده ؟ احتمالا سناریوش هم اینطور هست که یه جا خیلی کتک خورده یا ناامید شده بعد لوفی یا خودش دوباره این رو مطرح میکنن و میپیونده و ورق برمیگرده (فقط امیدوارم اینطور نباشه که بند صورتش رو باز کنه لوفی بگه چه چشمان قشنگی. مهم دل هست بیا پیش ما :دی:|). منتهی بعید میدونم واقعا با کلاه حصیری ها بره. احتمالا میره تو لیگ کلاه حصیری ها تا بعدا تو یه موقعیت خاصی با قبیله اش بیاد. ضمن اینکه ابعادش خیلی بزرگه دنبال لوفی نمیتونه بره. منتهی همه به این بستگی داره بعد این آرک چی میشه ؟ قراره اتفاقات پشت سر هم بیوفتن یا با فاصله آرک به آرک تا آخر بریم.

و اما نظرتون راجب این چیه ؟

Screenshot 2025-07-12 at 22-02-59 One Piece.png
سانجی چیزی شنید دهنش باز مونده ؟ اونم هاکی داره ؟ یا فقط برای تکمیل صفحه بوده ؟
امیدوارم زودتر این خاطرات گذشته تموم بشه لوفی و لوکی برن بالا ببینیم چیکار میکنن با ایمو (؟)
تو فکرش هستم مانگا رو رها کنم چندسال دیگه برگردم. هم کند پیش میره هم لحظات حساس رسیده.
جالبه آخرین بار که این حرکت رو زدم ناراتو و بلیچ هم بودن. چهارشنبه ها مانگااستریم میذاشت. گفتم چند سال دیگه برمیگردم تموم شدن همشون رو میخونم. بلیچ و ناراتو شد ولی وانپیس نه ! تازه یه بار دیگه باید انجام بدم :دی با این تفاوت که اون موقع بچه بودم. بر حسب روال طبیعی میگفتم بزرگ شدم و وقت آزاده درس ندارم و ... ولی الان تصوری از آینده ندارم و معلوم نیست کی زندست کی مرده

غیراز اینا کاری نکردم. تو اون 12 روز خواستم آرکین رو استارت بزنم که اصلا دلم نمیرفت. حالا ببینیم در ادامه چی میشه.

سلام و درود خدمت اوتاکوهای عزیز.
اونطرف که بسته است گفتم اینجا یه پستی بدم یکم پرت و پلا بنویسم :D
نمیدونم من اینطورم یا بقیه هم اینجوری شدن شرایط یکم اوکی شده ولی همچین آدم حوصله نداره نمیچسبه چیزی بهت. حتی گرم شدن هوا رو هم خیلی متوجه نمیشم. یادش بخیر تا چندهفته پیش دغدغمون (در کنار بقیه مسائل) اومدن تابستون و بی برقی بود. الان درکنار همه اونا یه ج*گ زده اضافه شد.

این مدت خیلی هوس کردم انیمه ببینم دونگهوا ببینم منهوا مانگا بخونم ولی یه مدت که نت قطع بود بعد هم وصل شدن اصلا حال نمیداد. خلاصه به دیدن 10 قسمت آخر وانپیس و یه سری کلیپ از وانپیس و ناراتو و دث نوت تو یوتیوب بسنده کردم.
کیفیت وانپیس خیلی خوب شده ولی چرا اینقدر لیزری شده ؟ تازه میفهمم چی گفتید اون سری :دی برای هرکاری لیزر میزنه. در کل خوب بود لذت بردم به خصوص این صحنه عالی بود :

و اما ناراتو. ساکورا واقعا چقدر رو اعصاب بوده :| فکر کنم هنوز بی رقیب باشه.
الان که میبینم مسخره بودن یه سری چیزا رو متوجه میشم اما باز به نظرم خوبه. نمیدونم حالا به خاطر حس نوستالژی یا واقعا بد نبود در زمان خودش. فقط با استاندارهای الان قابل مقایسه نیست.
و ایتاچی واقعا یکی از 10 شخصیت اول تاریخ هست. چقدر خوبه ...

در آخر به دفترچه مرگ بپردازیم. کلیپ های انگلیسی فقط نصیب من شد (امیدوارم از این گناه نابخشودنی صرف نظر کنید :( ) پراکنده دیدم. اون زمان طرفدار L بودم. الان کمی حق رو به لایت میدم. یه سری از سناریو و حرکت ها خیلی خوب بود.
اون موقع که اینو دیدم راهنمایی بودم. خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم اصلا دپرس شدم. یه تعداد قسمت رو نتونستم ببینم. یه چندروز اینطوری بودم تا رفتم سراغ گینتاما و هیچی دیگه .. :دی (یه روز هم باید بشینم گینتاما رو تموم کنم :-" )

برم سراغ مانگا وانپیس 2-3 چپتر آخر

نگفتم لوکی میاد به کلاه حصیری ها میپیونده ؟ احتمالا سناریوش هم اینطور هست که یه جا خیلی کتک خورده یا ناامید شده بعد لوفی یا خودش دوباره این رو مطرح میکنن و میپیونده و ورق برمیگرده (فقط امیدوارم اینطور نباشه که بند صورتش رو باز کنه لوفی بگه چه چشمان قشنگی. مهم دل هست بیا پیش ما :دی:|). منتهی بعید میدونم واقعا با کلاه حصیری ها بره. احتمالا میره تو لیگ کلاه حصیری ها تا بعدا تو یه موقعیت خاصی با قبیله اش بیاد. ضمن اینکه ابعادش خیلی بزرگه دنبال لوفی نمیتونه بره. منتهی همه به این بستگی داره بعد این آرک چی میشه ؟ قراره اتفاقات پشت سر هم بیوفتن یا با فاصله آرک به آرک تا آخر بریم.

و اما نظرتون راجب این چیه ؟

View attachment 386120
سانجی چیزی شنید دهنش باز مونده ؟ اونم هاکی داره ؟ یا فقط برای تکمیل صفحه بوده ؟
امیدوارم زودتر این خاطرات گذشته تموم بشه لوفی و لوکی برن بالا ببینیم چیکار میکنن با ایمو (؟)
تو فکرش هستم مانگا رو رها کنم چندسال دیگه برگردم. هم کند پیش میره هم لحظات حساس رسیده.
جالبه آخرین بار که این حرکت رو زدم ناراتو و بلیچ هم بودن. چهارشنبه ها مانگااستریم میذاشت. گفتم چند سال دیگه برمیگردم تموم شدن همشون رو میخونم. بلیچ و ناراتو شد ولی وانپیس نه ! تازه یه بار دیگه باید انجام بدم :دی با این تفاوت که اون موقع بچه بودم. بر حسب روال طبیعی میگفتم بزرگ شدم و وقت آزاده درس ندارم و ... ولی الان تصوری از آینده ندارم و معلوم نیست کی زندست کی مرده

غیراز اینا کاری نکردم. تو اون 12 روز خواستم آرکین رو استارت بزنم که اصلا دلم نمیرفت. حالا ببینیم در ادامه چی میشه.
منم بعد چند ماه برگشتم به مانگا وان پیس
Wow! داستان به چه جاهایی رسیده ! فوق العاده !
منم تو موقعیت تو هستم نمیتونم اینجوری قطره چکونی دنبال کنم ، از طرفی داستان دیگه واقعا داره همه پرده ها رو کنار میزنه نمیشه ولش کرد

در مورد دث نوت ، خداییش شخصیت ال خیلی eadgy و کرینج بود :D

این طراحی و استایل .. :x
کاش هر چندسال یه بار یه کار تو این استایل های قدیمی میزدن.

تبلیغ نوشابه در ژاپن سال 1987

طراحی توسط Kow Yokoyama

چرا بازیگره ژاپنی نیست ؟

سلام

بالاخره نسخه‌ی Version 0.1 Beta برنامه آماده شد و دیشب هم ویدیوی آموزش اون رو درست کردم....الان هم وارد مرحله‌ی بتاتست شده.

اینجا دیگه به کمک شما دوستان نیازه... :) هر کسی که دوست داره جزء بتاتسترها باشه و کمک کنه توی توسعه برنامه، بهم یه پیام خصوصی بده تا لینک برنامه رو براش ارسال کنم. اون دسته از عزیرانی که به پروفایل ـم دسترسی ندارند، همینجا پیام که بزارید، براتون ارسال میکنم.

لینک آموزش برنامه در یوتیوب

P.S
اگه فرصتی شد، براش یه تاپیک جدا میزنم که اینجا off-topic نشه.
خلیل خان دمت گرم خداقوت و خسته نباشید میگم :x =D>
از دو جهت خیلی خوشحالم. یکی به خاطر ساده کردن ادیت و کلین یکی هم به خاطر این حوصله و علاقه ای که داشتی از صفر یه همچین پروژه ای رو استارت زدی و به سرانجام رسوندی.
پست هایی هم که مینوشتی و ما رو در جریان قرار میدادی هم خیلی خوب بود.

من الان متاسفانه ادیتی چیزی انجام نمیدم که استفاده کنم ولی اگر برای تست و پیدا کردن باگ و اینا میخوای بزن حتما امتحان میکنم و میگم.
و اما یه سری ایده و پیشنهاد دارم که نمیدونم اصلا شدنی هست یا نه :D
بقیه زبان ها رو هم تست کردی ؟
روی صفحات رنگی میشه امتحان کرد ؟ مثل منهوا.
نمیدونم شدنی هست یا نه ولی با یه سری پکیج های هوش مصنوعی فکر کنم بتونی کیفیت ماسک و ادیت رو قوی تر بکنی که حتی روی منهوا هم انجام داد (البته اونم احتمالا برنامه رو سنگین میکنه)

میشه همین برنامه رو طور دیگه ای طراحی کرد که سبک و جمع جور تر بشه اما لایو این کار رو انجام بده ؟ یعنی همیشه بک گراند باز هست. من میرم مانگا بخونم یا عکس بگیره درجا انجام بشه. یا روی متن کلیک کنم. اون متن رو ترجمه کنه (چیزی شبیه مترجم بابیلون قدیم) اگر این کار رو بشه انجام داد روی بقیه چیزا هم میشه اجرا کرد. از وب گردی تا کتاب و انیمه و بازی و هرچیزی.

اون ترجمه زیرنویس انیمه به کجا رسید ؟ :-"
اونم پیگیری کن هم الان خیلی ها به مشکل خوردن هم انیمه ترجمه نشده زیاده.
ولی چه این چه مانگا به نظرم بشه زبان های اصلی رو ترجمه کرد خیلی خوب میشه. یعنی کار خام raw یا کارهایی که انگلیسی زبان ها هم سمتش نرفتن. به خصوص چینی. اینطوری خارجی ها هم میتونن استفاده کنن.

منم بعد چند ماه برگشتم به مانگا وان پیس
Wow! داستان به چه جاهایی رسیده ! فوق العاده !
منم تو موقعیت تو هستم نمیتونم اینجوری قطره چکونی دنبال کنم ، از طرفی داستان دیگه واقعا داره همه پرده ها رو کنار میزنه نمیشه ولش کرد

در مورد دث نوت ، خداییش شخصیت ال خیلی eadgy و کرینج بود
آره واقعا.
به نظرم نسبت به بقیه آرک ها مسیر متفاوتی رو داره ادامه میده امیدوارم همینو ادامه بده. + و تیم کلاه حصیری ها هرکدوم در حد خودشون قدرت نمایی کنن و همچنان یه خدمه زیر دست معمولی نباشن.
شگفتی و طراحی هایی که رو کرده خیلی خوبه. امیدوارم فقط زنده بمونه ادامه بده :دی (میگن به زنش داستان رو گفته و اتفاقی بیوفته اون ادامه میده /یا تحت نظر اون پیش میره مطمئن نیستم.)

نادمم و پشیمان :دی نمیتونم بگم کار بدی هست ولی اونقدرها بی نقص نبود که فکر میکردم.

آخرین ویرایش:
خلیل خان دمت گرم خداقوت و خسته نباشید میگم :x =D>
از دو جهت خیلی خوشحالم. یکی به خاطر ساده کردن ادیت و کلین یکی هم به خاطر این حوصله و علاقه ای که داشتی از صفر یه همچین پروژه ای رو استارت زدی و به سرانجام رسوندی.
پست هایی هم که مینوشتی و ما رو در جریان قرار میدادی هم خیلی خوب بود.

سلام خواهش میکنم...
برای خودم چالش جالبی بودش و وقت های بیکاری ـم رو پر کرده بود...

من الان متاسفانه ادیتی چیزی انجام نمیدم که استفاده کنم ولی اگر برای تست و پیدا کردن باگ و اینا میخوای بزن حتما امتحان میکنم و میگم.
و اما یه سری ایده و پیشنهاد دارم که نمیدونم اصلا شدنی هست یا نه
برات برنامه رو ارسال کردم...

روی صفحات رنگی میشه امتحان کرد ؟ مثل منهوا.
نمیدونم شدنی هست یا نه ولی با یه سری پکیج های هوش مصنوعی فکر کنم بتونی کیفیت ماسک و ادیت رو قوی تر بکنی که حتی روی منهوا هم انجام داد (البته اونم احتمالا برنامه رو سنگین میکنه)
بله مانهوا رو هم همین الان میتونه ساپورت کنه...(ولی برای مانهوا آداپته نشده و قطعاً کم و کسری داره)

ولی چون از اونجایی که فقط تا الان یک مانهوا خوندم...که اون هم رنگی نبودش. هیچ ذهنیت خاصی برای طراحی برنامه براش ندارم...باید چندتا مانهوا بخونم تا دست ـم بیاد که متاسفانه فرصت دست گرفتن رو ندارم

میشه همین برنامه رو طور دیگه ای طراحی کرد که سبک و جمع جور تر بشه اما لایو این کار رو انجام بده ؟ یعنی همیشه بک گراند باز هست. من میرم مانگا بخونم یا عکس بگیره درجا انجام بشه. یا روی متن کلیک کنم. اون متن رو ترجمه کنه (چیزی شبیه مترجم بابیلون قدیم) اگر این کار رو بشه انجام داد روی بقیه چیزا هم میشه اجرا کرد. از وب گردی تا کتاب و انیمه و بازی و هرچیزی.

بله...این نسخه ای که الان به بتا رسیده Editor edition یه نسخه ی Reader edition هم داره...توی اولین پست یه فیلم کوتاه ازش گذاشتم...
ولی خب چون تمام تمرکز روی نسخه ی ویرایشگر بودش....اون یکی نسخه رو اصلاً توسعه ندادم
ولی در آینده اگه فرصت کردم...حتماً توسعه ـش رو شروع میکنم و عمومی ـش میکنم.

اون ترجمه زیرنویس انیمه به کجا رسید ؟ :-"
اونم پیگیری کن هم الان خیلی ها به مشکل خوردن هم انیمه ترجمه نشده زیاده.

برای زیرنویس، برنامه ای درست نکردم...و فقط همون پرامپت آموزشی که اینجا گذاشته بودم رو توی گیت هاب قرار دادم
GitHub - Kthree-K3/Anime-Subtitle-Translation-To-Persian: آموزش قدم به قدم برای ترجمه زیرنویس انیمه به فارسی با هوش مصنوعی Gemini

تا هفته ی پیش گوگل API های Gemini 2.5 Pro رو عمومی نکرده بود و فقط از طریق aistudio.google.com میشد که ازش استفاده کرد.
ولی جدیداً امده به طور محدودتری نسبت به سایر API ها...اون رو رایگان عمومی کرده، شاید یه صفحه وب روی گیت هاب درست کردم و شما فایل زیرنویس رو بهش بدید و تمام پروسه ی آموزش بالا رو خودش انجام بده و ترجمه رو تحویل بده (این نیاز به یه مقدار تحقیق داره، ولی یه نمونه توی گیت هاب دیدم که انجامش دادن...ولی کیفیت اونو تست نکردم)

ولی چه این چه مانگا به نظرم بشه زبان های اصلی رو ترجمه کرد خیلی خوب میشه. یعنی کار خام raw یا کارهایی که انگلیسی زبان ها هم سمتش نرفتن. به خصوص چینی. اینطوری خارجی ها هم میتونن استفاده کنن.

بله ژاپنی رو تست کردم....و به خوبی ساپورت میکنه...
چون بخش OCR و ترجمه متن، دست جمینای هستش، هیچ محدودیتی در استخراج جملات و ترجمه به فارسی نداره.

آخرین ویرایش:
در مورد دث نوت ، خداییش شخصیت ال خیلی eadgy و کرینج بود :D
آخه این رو برای Role Model شدن کسی فکر نکنم خلق کرده باشن. مهمترین چیز برای کرکترش همون Yin به Yang لایت بود.
برخلاف ظاهر اتو کرده، یک آدم شلخته و داغون بود.

حالا خوب شد حرفش شد. من الان سنم بالاتر رفته خیلی دیدم نسبت به پایان و نیمه دوم عوض شده.
اونموقع خیلی سرنوشت کرکتر ال رو مخم بود. اما الان متوجه هستم برای اینکه اون مسیر داستانی رو برای لایت برن احتیاج داشتن همچین مسیری رو برند. خود مسیر نیمه دوم با کرکترای نچندان جالب کشش نداشتن هنوز مشکل داره اما پایان بشدت حقی برای کرکتر لایت هست. کلا سقوط آدم نارسیست و روانی مثل لایت رو خیلی خوب به تصویر کشیده بودند و داستان هم هیچ فرصتی برای رستگاری بهش نمیده.

کلا همین که بعد این همه سال هنوزم حرفش رو میزنیم نشون میده چه اثر ماندگاری بوده.:دی

آخه این رو برای Role Model شدن کسی فکر نکنم خلق کرده باشن. مهمترین چیز برای کرکترش همون Yin به Yang لایت بود.

حالا خوب شد حرفش شد. من الان سنم بالاتر رفته خیلی دیدم نسبت به پایان و نیمه دوم عوض شده.
اونموقع خیلی سرنوشت کرکتر ال رو مخم بود. اما الان متوجه هستم برای اینکه اون مسیر داستانی رو برای لایت برن احتیاج داشتن همچین مسیری رو برند. خود مسیر نیمه دوم با کرکترای نچندان جالب کشش نداشتن هنوز مشکل داره اما پایان بشدت حقی برای کرکتر لایت هست. کلا سقوط آدم نارسیست و روانی مثل لایت رو خیلی خوب به تصویر کشیده بودند و داستان هم هیچ فرصتی برای رستگاری بهش نمیده.

کلا همین که بعد این همه سال هنوزم حرفش رو میزنیم نشون میده چه اثر ماندگاری بوده.:دی
اینم اضافه کنم حرفات درسته L هم Emo و هم شدید کرینج هست، اما فقط میگم در کانتکست داستان منطقیه و بهش مزه میده.

اما دیگه اگر کسی بخواد توی واقعیت از این حرکات بزنه، خیلی اوضاع خرابی داره.:دی

در مورد ماندگاریش موافقم ، خیلیا انیمه دیدن رو با همین اثر شروع کردن ( منجمله خودم :D ) اصلا یه زمان کامینیوتی انیمه ایران جوری بود که وقتی میگفتی می‌خوام انیمه دیدن رو شروع کنم ۹۰ درصد میگفتن دث نوت ببین

هم داستان جدید و خوبی داشت هم پیاده سازیش ( به نسبت ) خوب بود

با توجه به جامعه هدف و زمانی که ساخته شده بود شخصیت ال خیلی عجیب نبود ، صرفا الان که به عقب نگاه میکنم فکر میکنم میشد یکم پیچ ولوم رو پایین می‌آورند برای بعضی چیزها ، اما برای زمان خودش قطعا اوکی بوده

موافقم پایان بد نبود اما کاراکتر ها و منطق داستانی افت کردن تو نیمه دوم

پ.ن: من هنوزم بخوام انیمه اول پیشنهاد بدم به بعضی ها ( که می‌دونم میپسندن) این رو پیشنهاد میدم
اما الان دست خیلی باز شده برای پیشنهاد انیمه اول ، خود اتک مثلا واقعا به پیشنهاد نسبتا سیف هست و رنج گسترده ای رو می‌تونه علاقه مند کنه به انیمه دیدن

پ.ن۲: همین الان رفتم سرچ زدم بهترین انیمه برای تازه کار ها ، تو ردیت ۸۰ درصد همچنان میگن دث نوت ، بعدشم اتک :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or