fire emblem
کاربر سایت
Kayoanimeدوستان ، 1080فصل دوم و سوم black butler رو از کجا می تونم پیدا کنم؟(غیر تورنت)
فکر کنم هنوز بی رقیب باشه.
) پراکنده دیدم. اون زمان طرفدار L بودم. الان کمی حق رو به لایت میدم. یه سری از سناریو و حرکت ها خیلی خوب بود.
)
). منتهی بعید میدونم واقعا با کلاه حصیری ها بره. احتمالا میره تو لیگ کلاه حصیری ها تا بعدا تو یه موقعیت خاصی با قبیله اش بیاد. ضمن اینکه ابعادش خیلی بزرگه دنبال لوفی نمیتونه بره. منتهی همه به این بستگی داره بعد این آرک چی میشه ؟ قراره اتفاقات پشت سر هم بیوفتن یا با فاصله آرک به آرک تا آخر بریم.
منم بعد چند ماه برگشتم به مانگا وان پیسسلام و درود خدمت اوتاکوهای عزیز.
اونطرف که بسته است گفتم اینجا یه پستی بدم یکم پرت و پلا بنویسم
نمیدونم من اینطورم یا بقیه هم اینجوری شدن شرایط یکم اوکی شده ولی همچین آدم حوصله نداره نمیچسبه چیزی بهت. حتی گرم شدن هوا رو هم خیلی متوجه نمیشم. یادش بخیر تا چندهفته پیش دغدغمون (در کنار بقیه مسائل) اومدن تابستون و بی برقی بود. الان درکنار همه اونا یه ج*گ زده اضافه شد.
این مدت خیلی هوس کردم انیمه ببینم دونگهوا ببینم منهوا مانگا بخونم ولی یه مدت که نت قطع بود بعد هم وصل شدن اصلا حال نمیداد. خلاصه به دیدن 10 قسمت آخر وانپیس و یه سری کلیپ از وانپیس و ناراتو و دث نوت تو یوتیوب بسنده کردم.
کیفیت وانپیس خیلی خوب شده ولی چرا اینقدر لیزری شده ؟ تازه میفهمم چی گفتید اون سریبرای هرکاری لیزر میزنه. در کل خوب بود لذت بردم به خصوص این صحنه عالی بود :
و اما ناراتو. ساکورا واقعا چقدر رو اعصاب بودهفکر کنم هنوز بی رقیب باشه.
الان که میبینم مسخره بودن یه سری چیزا رو متوجه میشم اما باز به نظرم خوبه. نمیدونم حالا به خاطر حس نوستالژی یا واقعا بد نبود در زمان خودش. فقط با استاندارهای الان قابل مقایسه نیست.
و ایتاچی واقعا یکی از 10 شخصیت اول تاریخ هست. چقدر خوبه ...
در آخر به دفترچه مرگ بپردازیم. کلیپ های انگلیسی فقط نصیب من شد (امیدوارم از این گناه نابخشودنی صرف نظر کنید) پراکنده دیدم. اون زمان طرفدار L بودم. الان کمی حق رو به لایت میدم. یه سری از سناریو و حرکت ها خیلی خوب بود.
اون موقع که اینو دیدم راهنمایی بودم. خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم اصلا دپرس شدم. یه تعداد قسمت رو نتونستم ببینم. یه چندروز اینطوری بودم تا رفتم سراغ گینتاما و هیچی دیگه ..(یه روز هم باید بشینم گینتاما رو تموم کنم
)
برم سراغ مانگا وانپیس 2-3 چپتر آخر
تو فکرش هستم مانگا رو رها کنم چندسال دیگه برگردم. هم کند پیش میره هم لحظات حساس رسیده.نگفتم لوکی میاد به کلاه حصیری ها میپیونده ؟ احتمالا سناریوش هم اینطور هست که یه جا خیلی کتک خورده یا ناامید شده بعد لوفی یا خودش دوباره این رو مطرح میکنن و میپیونده و ورق برمیگرده (فقط امیدوارم اینطور نباشه که بند صورتش رو باز کنه لوفی بگه چه چشمان قشنگی. مهم دل هست بیا پیش ما). منتهی بعید میدونم واقعا با کلاه حصیری ها بره. احتمالا میره تو لیگ کلاه حصیری ها تا بعدا تو یه موقعیت خاصی با قبیله اش بیاد. ضمن اینکه ابعادش خیلی بزرگه دنبال لوفی نمیتونه بره. منتهی همه به این بستگی داره بعد این آرک چی میشه ؟ قراره اتفاقات پشت سر هم بیوفتن یا با فاصله آرک به آرک تا آخر بریم.
و اما نظرتون راجب این چیه ؟
View attachment 386120
سانجی چیزی شنید دهنش باز مونده ؟ اونم هاکی داره ؟ یا فقط برای تکمیل صفحه بوده ؟
امیدوارم زودتر این خاطرات گذشته تموم بشه لوفی و لوکی برن بالا ببینیم چیکار میکنن با ایمو (؟)
جالبه آخرین بار که این حرکت رو زدم ناراتو و بلیچ هم بودن. چهارشنبه ها مانگااستریم میذاشت. گفتم چند سال دیگه برمیگردم تموم شدن همشون رو میخونم. بلیچ و ناراتو شد ولی وانپیس نه ! تازه یه بار دیگه باید انجام بدمبا این تفاوت که اون موقع بچه بودم. بر حسب روال طبیعی میگفتم بزرگ شدم و وقت آزاده درس ندارم و ... ولی الان تصوری از آینده ندارم و معلوم نیست کی زندست کی مرده
غیراز اینا کاری نکردم. تو اون 12 روز خواستم آرکین رو استارت بزنم که اصلا دلم نمیرفت. حالا ببینیم در ادامه چی میشه.

تبلیغ نوشابه در ژاپن سال 1987
طراحی توسط Kow Yokoyama
خلیل خان دمت گرم خداقوت و خسته نباشید میگم
سلام
بالاخره نسخهی Version 0.1 Beta برنامه آماده شد و دیشب هم ویدیوی آموزش اون رو درست کردم....الان هم وارد مرحلهی بتاتست شده.
اینجا دیگه به کمک شما دوستان نیازه...هر کسی که دوست داره جزء بتاتسترها باشه و کمک کنه توی توسعه برنامه، بهم یه پیام خصوصی بده تا لینک برنامه رو براش ارسال کنم. اون دسته از عزیرانی که به پروفایل ـم دسترسی ندارند، همینجا پیام که بزارید، براتون ارسال میکنم.
لینک آموزش برنامه در یوتیوب
P.S
اگه فرصتی شد، براش یه تاپیک جدا میزنم که اینجا off-topic نشه.

آره واقعا.منم بعد چند ماه برگشتم به مانگا وان پیس
Wow! داستان به چه جاهایی رسیده ! فوق العاده !
منم تو موقعیت تو هستم نمیتونم اینجوری قطره چکونی دنبال کنم ، از طرفی داستان دیگه واقعا داره همه پرده ها رو کنار میزنه نمیشه ولش کرد
در مورد دث نوت ، خداییش شخصیت ال خیلی eadgy و کرینج بود
خلیل خان دمت گرم خداقوت و خسته نباشید میگم![]()
از دو جهت خیلی خوشحالم. یکی به خاطر ساده کردن ادیت و کلین یکی هم به خاطر این حوصله و علاقه ای که داشتی از صفر یه همچین پروژه ای رو استارت زدی و به سرانجام رسوندی.
پست هایی هم که مینوشتی و ما رو در جریان قرار میدادی هم خیلی خوب بود.
برات برنامه رو ارسال کردم...من الان متاسفانه ادیتی چیزی انجام نمیدم که استفاده کنم ولی اگر برای تست و پیدا کردن باگ و اینا میخوای بزن حتما امتحان میکنم و میگم.
و اما یه سری ایده و پیشنهاد دارم که نمیدونم اصلا شدنی هست یا نه
بله مانهوا رو هم همین الان میتونه ساپورت کنه...(ولی برای مانهوا آداپته نشده و قطعاً کم و کسری داره)بقیه زبان ها رو هم تست کردی ؟
روی صفحات رنگی میشه امتحان کرد ؟ مثل منهوا.
نمیدونم شدنی هست یا نه ولی با یه سری پکیج های هوش مصنوعی فکر کنم بتونی کیفیت ماسک و ادیت رو قوی تر بکنی که حتی روی منهوا هم انجام داد (البته اونم احتمالا برنامه رو سنگین میکنه)
میشه همین برنامه رو طور دیگه ای طراحی کرد که سبک و جمع جور تر بشه اما لایو این کار رو انجام بده ؟ یعنی همیشه بک گراند باز هست. من میرم مانگا بخونم یا عکس بگیره درجا انجام بشه. یا روی متن کلیک کنم. اون متن رو ترجمه کنه (چیزی شبیه مترجم بابیلون قدیم) اگر این کار رو بشه انجام داد روی بقیه چیزا هم میشه اجرا کرد. از وب گردی تا کتاب و انیمه و بازی و هرچیزی.
اون ترجمه زیرنویس انیمه به کجا رسید ؟
اونم پیگیری کن هم الان خیلی ها به مشکل خوردن هم انیمه ترجمه نشده زیاده.
ولی چه این چه مانگا به نظرم بشه زبان های اصلی رو ترجمه کرد خیلی خوب میشه. یعنی کار خام raw یا کارهایی که انگلیسی زبان ها هم سمتش نرفتن. به خصوص چینی. اینطوری خارجی ها هم میتونن استفاده کنن.
بقیه زبان ها رو هم تست کردی ؟
آخه این رو برای Role Model شدن کسی فکر نکنم خلق کرده باشن. مهمترین چیز برای کرکترش همون Yin به Yang لایت بود.در مورد دث نوت ، خداییش شخصیت ال خیلی eadgy و کرینج بود![]()
اینم اضافه کنم حرفات درسته L هم Emo و هم شدید کرینج هست، اما فقط میگم در کانتکست داستان منطقیه و بهش مزه میده.آخه این رو برای Role Model شدن کسی فکر نکنم خلق کرده باشن. مهمترین چیز برای کرکترش همون Yin به Yang لایت بود.
برخلاف ظاهر اتو کرده، یک آدم شلخته و داغون بود.
حالا خوب شد حرفش شد. من الان سنم بالاتر رفته خیلی دیدم نسبت به پایان و نیمه دوم عوض شده.
اونموقع خیلی سرنوشت کرکتر ال رو مخم بود. اما الان متوجه هستم برای اینکه اون مسیر داستانی رو برای لایت برن احتیاج داشتن همچین مسیری رو برند. خود مسیر نیمه دوم با کرکترای نچندان جالب کشش نداشتن هنوز مشکل داره اما پایان بشدت حقی برای کرکتر لایت هست. کلا سقوط آدم نارسیست و روانی مثل لایت رو خیلی خوب به تصویر کشیده بودند و داستان هم هیچ فرصتی برای رستگاری بهش نمیده.
کلا همین که بعد این همه سال هنوزم حرفش رو میزنیم نشون میده چه اثر ماندگاری بوده.![]()
در مورد ماندگاریش موافقم ، خیلیا انیمه دیدن رو با همین اثر شروع کردن ( منجمله خودمآخه این رو برای Role Model شدن کسی فکر نکنم خلق کرده باشن. مهمترین چیز برای کرکترش همون Yin به Yang لایت بود.
برخلاف ظاهر اتو کرده، یک آدم شلخته و داغون بود.
حالا خوب شد حرفش شد. من الان سنم بالاتر رفته خیلی دیدم نسبت به پایان و نیمه دوم عوض شده.
اونموقع خیلی سرنوشت کرکتر ال رو مخم بود. اما الان متوجه هستم برای اینکه اون مسیر داستانی رو برای لایت برن احتیاج داشتن همچین مسیری رو برند. خود مسیر نیمه دوم با کرکترای نچندان جالب کشش نداشتن هنوز مشکل داره اما پایان بشدت حقی برای کرکتر لایت هست. کلا سقوط آدم نارسیست و روانی مثل لایت رو خیلی خوب به تصویر کشیده بودند و داستان هم هیچ فرصتی برای رستگاری بهش نمیده.
کلا همین که بعد این همه سال هنوزم حرفش رو میزنیم نشون میده چه اثر ماندگاری بوده.![]()