Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

پ.ن: من هنوزم بخوام انیمه اول پیشنهاد بدم به بعضی ها ( که می‌دونم میپسندن) این رو پیشنهاد میدم
اما الان دست خیلی باز شده برای پیشنهاد انیمه اول ، خود اتک مثلا واقعا به پیشنهاد نسبتا سیف هست و رنج گسترده ای رو می‌تونه علاقه مند کنه به انیمه دیدن
آره خیلی موافقم.
لعنتی از اون کار ها بود که شاید هر پنجاه سال یکبار بیاد. تو فکر کن محبوب ترین کار های این چند سال اصلا در حد و اندازه های اتک و اون جوی که درست کرد نیستن.
یادش بخیر همون دوره فصل اول اومد خیلی جادویی بود.

پ.ن: من الان جوش خوابیده بنظرم پایان اتک نه تنها خیلی خوب بود بلکه خیلی هم عالی بود.
داشتم امروز Trash Taste گوش میکردم. گیگاک هم در مورد حرف میزد که پایان اتک مناسب این دوره هست.
تو فکر کن، همین الان ما نه سر پیازیم و نه ته پیاز وارد جریانی شدیم که زندگی همه ما میتونه از بین ببره.
کلا این قبیله گرایی انسان ها خیلی مکافات داره.

View attachment takopi.mp4

feel u dadash... feel u :(

- خب بریم یه انیمه ببینیم، فکر و خیال‌هامون رو بشوره ببره
ثانیه اول انیمه‌ئو:

View attachment 385345
:|#-o

Takopi's Original Sin ep1
قوی بود. داغونم کرد...
--------------------------
اینقدر از این پست ها دیدم جرئت دیدنش رو ندارم.
حق داری. خودمم از ترس هنوز یک قسمت بیشتر ندیدم:D

آخرین ویرایش:
View attachment 386149

feel u dadash... feel u :(

--------------------------

حق داری. خودمم از ترس هنوز یک قسمت بیشتر ندیدم:D

اتفاقا انیمه جالبیه :D
این موضوع bully شدن تو ژاپن به شیوه های مختلف تو انیمه های زیادی نمایش داده شده ، تو این انیمه اما از یه دید غیرمنتظره ای و بطور ریشه ای بررسیش می‌کنه که بنظرم جالبش میکنه
البته فقط قضیه زورگویی نیست اون انتظارات بیجای والدین و غیره هم هست
درکل بنظرم انیمه خوبیه
اینقدر از این پست ها دیدم جرئت دیدنش رو ندارم.:دی
اگر مید این ابیس رو دیدی و تونستی ادامه بدی با اینم مشکلی پیدا نمیکنی :D

سلام
جریان این Takopi's Original Sin چیه؟ چطوره؟
بدون اسپویل بخوام بگم
یه موجود گوگولی فضایی میاد رو زمین به هدف گسترش شادی و به عنوان اولین برخورد به یه دختر دبستانی میخوره و با کله با حقیقت تلخ زمین آشنا میشه :D
البته اولش ساده دل تر از اونه که متوجه بشه چی به چیه ولی کم کم دستش میاد

با این قسمت وانپیس فلشبک ایگ هد تمام شد و یکی از بهترین قسمت های وانپیس امروز اومد. واقعا از زیباترین قسمت های وانپیس و کل انیمه بود.

با این قسمت وانپیس فلشبک ایگ هد تمام شد و یکی از بهترین قسمت های وانپیس امروز اومد. واقعا از زیباترین قسمت های وانپیس و کل انیمه بود.
حتی از آخر وانو و قسمت ۱۰۱۵ هم بهتر بود.
شاید بهترین قسمت کل انیمه باشه.
واقعا اودا داستان نویسی که میکنه توی یک کهکشان دیگست!

سلام

بالاخره نسخه‌ی Version 0.1 Beta برنامه آماده شد و دیشب هم ویدیوی آموزش اون رو درست کردم....الان هم وارد مرحله‌ی بتاتست شده.

اینجا دیگه به کمک شما دوستان نیازه... :) هر کسی که دوست داره جزء بتاتسترها باشه و کمک کنه توی توسعه برنامه، بهم یه پیام خصوصی بده تا لینک برنامه رو براش ارسال کنم. اون دسته از عزیزانی که به پروفایل ـم دسترسی ندارند، همینجا پیام که بزارید، براتون ارسال میکنم.

لینک آموزش برنامه در یوتیوب

P.S
اگه فرصتی شد، براش یه تاپیک جدا میزنم که اینجا off-topic نشه.
من میخوام شرکت کنم تو این بتا

توی ژاپن بلیط های فیلم دیمون اسلیر دارن با سرعت وحشتناکی فروش میرند. با این مسیر بعید نیست رکورد قبلی هم بزنند.:دی

هرچند اگر هر فیلم سالانه نیاد بعید میدونم این هایپ الان رو نگه دارند.
اما خب مشخصا مارکتینگ دیمون اسلیر خیلی از چیزی مثل Heaven's Feel قویتر هست.

نظریه نیمه نامحبوب-محبوب:
اگه هوش مصنوعی به استدیو ها کمک کنه، دیگه سراغ CG نرن،حاضرم بخش عمده ای از موقعیت های شغلی با AI جایگزین بشن...
آخه CG ها ممکنه صرفا چیزی که ما فکر میکنیم نباشن. مثلا همین دیمون اسلیر شات هایی داره که کامل ترکیب دو و سه بعدی هستن، دلیلشم دوربینه!
خیلی موقع ها CG میتونه برای دوربین و سکانس های سینمایی شدیدا مفید باشه.

بزرگترین مشکل صنعت خود CG هم نیست. این CG های بشدت بی کیفیت که توی ذوق آدم میزنند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or