He!n3ger
کاربر سایت
نه واقعا منظورم این نیست داستان چرتی داره من خودم از همون فصل اولش آنگویینگ دنبالش کردم همیشه و لذت بردم. ولی حداقل تو انیمش دیالوگ هاشون حس یه داستان چند لایه دارک خفن میده ولی روندی که میبینی ساده ترین شکل ممکن روایت یه داستانه. حالا شاید ناولش خیلی پر و پیمون کار جلو میره. مثلا فصل قبل هی محراب محراب میکردن با کلی روایت و فلش بک و خرت و پرت ولی تهش 4 تا اکتیویتی معمولی و با یه سری فعالیت های فیلرطور.برو آقا کفر نگو.
داستان ریزیرو از بهترین هاست.
داستان این فصل مخصوصا نیمه دومش خیلی براساس فصل های گذشته است.
بنظرم بیشتر مشکلش پیر شدن ماست.![]()
در کل اینو میگم که داستان اونجوری نیست که باید تمام کاراکتر ها و کاراشونو یادت باشه که بتونی بفهمی چه اتفاقی داره میفته. داستان اصلی انقدر سادس که تو همون آرکی که پخش میشه کامل قابل فهمه.
درمورد بلیچ شاید سن حالا یه تاثیری گذاشته باشه ولی ده درصدم نیست به نظرم. مشکل مدرن نبودن ساختاره بیشتر. مثلا من هنوز از وان پیس لذت میبرم چون به مرور زمان رشد کرده. ولی چیزی که واسه ده سال قبل و نسل قبل شونن هاس برای الان یه حس تاریخ مصرف گذشته میده. فکر میکنم دلیلی که تقریبا روایت داستانشو به شدت کات کردن و محدودش کردن به مبارزات واسه همینه که میدونستن اون جنبش دیگه واسه مخاطب جذاب نیست حداقل با اکشن بیننده رو بتونن سرگرم کنن. مثل jojo که تا قبل پارت شیشمش صرفا یه کار تمام اکشن بود و جذاب بود ولی پارت 6 که یکم فاز داستانی گرفت اونقدر ازش استقبال نشد چون قدیمی بودنش زد تو چشم ملت. حالا به جز شکل پخشش که به نظرم هایپ و هیجانشو خراب کرد.

) مخصوصا فصل سومش جز بهترین چیزایی بود که دیدم.