Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

View attachment 352534View attachment 352535

متاسفانه آقای کازوکی یاو صداپیشگی کاراکتر فرانکی بدلیل بیماری و مشکلات جسمانی دیگه قادر نیست صداپیشگی کنه و صدای فرانکی رو از این هفته تاکاجی واتارو (صدای بلامی) انجام میده

پ.ن : چقدر عشق میکردیم وقتی میگفت سووووووووووپپپپپپپپپر
خبر میگذاری دستت درد نکنه ولی درستش رو بگذار دیگه.

خبر اصلی:

📜-در قسمت 1121 وان پیس ، کازوکی یائو صداپیشه جانگو (که صدای فرانکی را هم انجام می دهد) به دلیل نگرانی های سلامتیشون، آقای واتارو تاکاگی ( صداپیشه اوبیتو) جاگزین او می شود.

📌-پ.ن: ولی صدا پیشه فرانکی گفته شده که تو مراسم جامپ فاستا 2025 شرکت میکنه پس میتونیم بگیم احتمالا یه مدت تو قسمت های انیمه نباشه تا کامل خوب بشه! ( البته چون صدا پیشه فرانکی، چند شخصیت رو تو انیمه صداگذاری کرده ممکنه استودیو به این فکر افتاده باشه که دیگه فقط آقای کازوکی، خود شخصیت فرانکی رو صدا گذاری کنه)

جانگو:

Jango_Anime_Infobox.png

خب دیگه با خیال راحت میتونم بگم فصل هفتم MHA عالی بود. خیلی دوسش داشتم. از یه جایی به بعد تمام قسمتاش کیفیت خوبی داشتن حقیقتا. پایان فصل هم عالی بود. سکانس پایانی و اون موسیقی زیبا و حماسی، این فصل رو به خوبی بست و باید منتظر فصل پایانی باشیم. اون تیکه آخرش رو میذارم. کیفیت شخمیه ولی خب مهم نی :D

برای اولین بار انیمه وانپیس وارد یک بریک 6 ماهه شد.:دی

به به اینطوری دیگه کیفیت قسمت ها حفظ میشه.
شایدم پیسینگ انیمه بهتر بشه.:دی
در یک حرکت وحشتناک باور نکردنی میخوان بعد از 25 سال پخش انیمه، ساند افکت ها و ساندترک های جدید هم برای ادامه انیمه بسازند.
واقعا این دو مورد اذیت میکردند.:|

در یک خبر باور نکردنی تر تایم اسلات جدید میخوان بزارند. که یعنی بالاخره وانپیس دارک تری رو قراره تجربه کنیم.

دوستان حالا که صحبتش شد بنده هم وان پیس رو تقریبا از دو ماه پیش شروع کردم و الان به قسمت ۴۰۰ رسیدم

نکته جالبش اینجاست که این اولین تجربه من از انیمه های سریالیه و تصمیم گرفتن یکهو برم سراغ غول مرحله آخر :D

نکته جالبترش هم اینجاست که قبل از وان پیس هم نهایتا چند تا انیمه سینمایی از میازاکی دیده بودم و تو این مورد هم نوب بودم :))

خلاصه که برام دعا کنید :D

دوستان حالا که صحبتش شد بنده هم وان پیس رو تقریبا از دو ماه پیش شروع کردم و الان به قسمت ۴۰۰ رسیدم

نکته جالبش اینجاست که این اولین تجربه من از انیمه های سریالیه و تصمیم گرفتن یکهو برم سراغ غول مرحله آخر :D

نکته جالبترش هم اینجاست که قبل از وان پیس هم نهایتا چند تا انیمه سینمایی از میازاکی دیده بودم و تو این مورد هم نوب بودم :))

خلاصه که برام دعا کنید :D
خوش به حالت. چه لذتی داره آدم وان پیس رو ندیده باشه و هیچی از داستان ندونه.
بعد بشینه یه کله تا قسمت ۴۰۰ ببینه و به پخش هفتگی برسه و بعد دراپش کنه:>

یکی از لذت بخش‌ترین لحضات زندگیم بود که وان پیس رو دراپ کردم:>

خدا لعنتشون کنه با این فاصله بین هر فصل re zero :D من جز اینکه کاراکتر اصلی اسمش سوبارو بود هیچی یادم نیست خب :| :D الان چطوری فصل جدید رو ببینم؟

یوتیوب پر است از ری‌کپ. کوتاه و بلند. منم همین کارو کردم. قطعا تمام جزئیات یادت نمیاد اما کارو راه میندازه واقعا. بشتاب که فصل جدید تو را میخواند. ضمن اینکه واقعا بئاتریس رو یادت نیست؟ ازت ناامید شدم کاشیرا :D

آخرین ویرایش:
خدا لعنتشون کنه با این فاصله بین هر فصل re zero :D من جز اینکه کاراکتر اصلی اسمش سوبارو بود هیچی یادم نیست خب :| :D الان چطوری فصل جدید رو ببینم؟
قسمت اول فصل جدید یکم اتفاقای قبلی هم توضیح میداد.
این ویدیو هم خوبه:

مگه داستان خاصی داره؟ :D ری زیرو فقط این حس رو میده که داری یه داستان خفن رو دنبال میکنی، همینطوری ببین بره لذتشو در لحظه ببر :D

========
بلیچ رو نباید انقدر تو ساختش وقفه مینداختن، پیسینگ و تمش واقعا قدیمی شده حالا هر چقدرم کیفیت ساختو ببرن بالا ولی باز اون حسی که 10-15 سال پیش داشت رو الان نمیتونه منتقل کنه به نظرم. واقعا ناراحتم این همه سال منتظر ساخت انیمش بودم ولی واقعا اون لذت سابق رو نمیبرم :D

مگه داستان خاصی داره؟ :D ری زیرو فقط این حس رو میده که داری یه داستان خفن رو دنبال میکنی، همینطوری ببین بره لذتشو در لحظه ببر :D
برو آقا کفر نگو.
داستان ریزیرو از بهترین هاست.:دی

داستان این فصل مخصوصا نیمه دومش خیلی براساس فصل های گذشته است.

بلیچ رو نباید انقدر تو ساختش وقفه مینداختن، پیسینگ و تمش واقعا قدیمی شده حالا هر چقدرم کیفیت ساختو ببرن بالا ولی باز اون حسی که 10-15 سال پیش داشت رو الان نمیتونه منتقل کنه به نظرم. واقعا ناراحتم این همه سال منتظر ساخت انیمش بودم ولی واقعا اون لذت سابق رو نمیبرم :D
بنظرم بیشتر مشکلش پیر شدن ماست.:دی

Raise wa tanin ga Ii

1000002461.jpg

مدت ها بود انیمه خوب تو این سبک ندیدم ... ولی خوب نه تنها از این یکی خوشم اومد ، بلکه انتظاراتم ازش فضایی شد .. امیدوارم نزنه تو برجکم ...
......
با توجه به کارکتر اصلی و سبک طراحی و گرافیکیش فکر میکردم جوسی باشه ، ولی همه جا میگن سینن هست .. این یه مورد تو کتم نمیره ، هر جور نگاه میکنم جوسیه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or