Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
یک مورد جالب در مورد تفاوت بازخورد در انیمه و مانگا بگم.
من یادمه همین قسمت های اوچاکو برای خیلی از خواننده ها از جمله خودم بدترین قسمت های مانگا بود، با کمال تعجب توی انیمه انصافا خوب در اومده بود.:دی
کلا من به این نتیجه رسیدم با اینکه اکثر انیمه ها دقیقا کپی مانگا هستند، تجربه ایی که هر مدیوم به مخاطب میده، میتونه زمین تا آسمون متفاوت باشه.
مثلا همین AOT توی مانگا میگفتن پایانش درب و داغونه. خودم من توی انیمه دیدم پایان شاهکاری نبود اما واقعا خوب و تر و تمیز در اومده بود.

کلا همین جوجوتسو کایسن با این همه مشکلات داستانیش شاید وقتی آرک پایانی انیمه شد. تو باهاش حال کردی.
کلا مانگای هیرو آکادمی تو انتقال حس و منظورش مشکل داره ..برای همین مانگا رو کنار گذاشتم و فقط انیمه رو میبینم ... خیلی جاها تو انیمه nonsense بود ولی تو انیمه تازه میفهمی چی به چیه ... یا حس می‌کنی به اون بدی نبود که فکر میکردی

نمی‌دونم کسی اشاره کرد یا نه ولی قسمت جدید مانگا hunter x hunter اومده
و من بعد خواندن پنل اول اینطور بودم که : من کیم ، اینجا کجاست ، اینا کین ؟
هیچی باید برم یه دور بزنم این آرکی که توش هستیم رو ، بس که اصلا hiatus نداشتیم ! اصلا نمی‌دونم چه اتفاقاتی داره میافته

برسرک رفته تو دیوار مجدد ، یعنی واقعا قلبم بدرد میاد هر چند ماه یکبار میرم و میبینم قسمت جدیدی نیومده...

نمی‌دونم کسی اشاره کرد یا نه ولی قسمت جدید مانگا hunter x hunter اومده
و من بعد خواندن پنل اول اینطور بودم که : من کیم ، اینجا کجاست ، اینا کین ؟
هیچی باید برم یه دور بزنم این آرکی که توش هستیم رو ، بس که اصلا hiatus نداشتیم ! اصلا نمی‌دونم چه اتفاقاتی داره میافته

برسرک رفته تو دیوار مجدد ، یعنی واقعا قلبم بدرد میاد هر چند ماه یکبار میرم و میبینم قسمت جدیدی نیومده...
یه بنده خدایی گفته بود آرک قبلی که شروع شد من رفتم دانشگاه
الان دارم توی همون دانشگاه درس میدم.:دی

Raise_wa_Tanin_ga_Ī_vol._1.png

Yakuza Fiance: Raise wa Tanin ga Ii رو حتما ببینید ، توش خبری از کلیشه و لوس بازی نیست ، البته فعلا یه اپیزود بیشتر نیومده و امیدوارم همینجور خوب پیش بره

از بقیه فصلی ها فعلا پارت سوم جنگ هزار ساله ، اوزوماکی ، Trillion Game، Dandadan ، Negaposi Angler و Party Kara Tsuihou Sareta song Chiyushi رو خوشم اومده و دنبالشون می کنم ، یه چندتایی هم اپیزود اولشون رو دیدم و دراپ کردم

پ.ن : بشدت دلتنگ Fable میشم و امیدوارم فصل جدید ازش بسازن ، اگه هنوز ندیدید یا دانلود کردید گذاشتید یه گوشه هارد ، تو دیدنش لحظه ای شک نکنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or