Mammadkherad
کاربر سایت
SubSource: Download subtitles for your movies and Tv shows!درود
زیرنویس برا galaxy express 999 موجود هست؟
SubSource: Download subtitles for your movies and Tv shows!درود
زیرنویس برا galaxy express 999 موجود هست؟
ممنون، متاسفانه فقط برا فیلمش موجوده
کلا مانگای هیرو آکادمی تو انتقال حس و منظورش مشکل داره ..برای همین مانگا رو کنار گذاشتم و فقط انیمه رو میبینم ... خیلی جاها تو انیمه nonsense بود ولی تو انیمه تازه میفهمی چی به چیه ... یا حس میکنی به اون بدی نبود که فکر میکردییک مورد جالب در مورد تفاوت بازخورد در انیمه و مانگا بگم.
من یادمه همین قسمت های اوچاکو برای خیلی از خواننده ها از جمله خودم بدترین قسمت های مانگا بود، با کمال تعجب توی انیمه انصافا خوب در اومده بود.
کلا من به این نتیجه رسیدم با اینکه اکثر انیمه ها دقیقا کپی مانگا هستند، تجربه ایی که هر مدیوم به مخاطب میده، میتونه زمین تا آسمون متفاوت باشه.
مثلا همین AOT توی مانگا میگفتن پایانش درب و داغونه. خودم من توی انیمه دیدم پایان شاهکاری نبود اما واقعا خوب و تر و تمیز در اومده بود.
کلا همین جوجوتسو کایسن با این همه مشکلات داستانیش شاید وقتی آرک پایانی انیمه شد. تو باهاش حال کردی.
یه بنده خدایی گفته بود آرک قبلی که شروع شد من رفتم دانشگاهنمیدونم کسی اشاره کرد یا نه ولی قسمت جدید مانگا hunter x hunter اومده
و من بعد خواندن پنل اول اینطور بودم که : من کیم ، اینجا کجاست ، اینا کین ؟
هیچی باید برم یه دور بزنم این آرکی که توش هستیم رو ، بس که اصلا hiatus نداشتیم ! اصلا نمیدونم چه اتفاقاتی داره میافته
برسرک رفته تو دیوار مجدد ، یعنی واقعا قلبم بدرد میاد هر چند ماه یکبار میرم و میبینم قسمت جدیدی نیومده...
فکر کنم تا اومد صدباری گوشش دادم.Re Zero S3 Opening