Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
2.5-jigen no ririsa اچی نیست یه انیمه مدرسه ای درباره کاسپلیه، قسمتای اول خوب بود بعد حوصله سربر شد، منولوگا طولانی. به داستان آب بستن.

Dungeon people 6/10 انیمه درباره مدیریت دانجن، انیمه متفاوتیه داستان جدید بود، دوتا شخصیت اصلی bell و clay بامزه بودن. اکثر قسمتا حوصله سربر از دوازده قسمت چهار پنج قسمتش خوب بود.

cf32b-17108595961978-1920.jpg
Boku no Tsuma wa Kanjou ga Nai
6/10
تاکوما به شوخی به روبات خدمتکارش پیشنهاد ازدواج میده رباته شوخی رو جدی میگیره. انیمه بدی نبود، تنها ایرادی که داشت دوتا از شخصیتا mamoru و takuma رو اعصاب بودن.
_
Re:zero OP Theme

IMG_20241006_105650_898.jpg IMG_20241006_105643_795.jpg

متاسفانه آقای کازوکی یاو صداپیشگی کاراکتر فرانکی بدلیل بیماری و مشکلات جسمانی دیگه قادر نیست صداپیشگی کنه و صدای فرانکی رو از این هفته تاکاجی واتارو (صدای بلامی) انجام میده

پ.ن : چقدر عشق میکردیم وقتی میگفت سووووووووووپپپپپپپپپر

خب انیمه‌هایی که تا اینجا دیدم و نظرم رو جلب کردن و ادامه میدمشون تا ببینم چی میشه :D

با Uzumaki شروع میکنم. اول یه چیزی بگم که من کلا هییییچ تریلری از هییییچ انیمه‌ای نمیبینم. یعنی اسم انیمه‌های معروف و مورد انتظار رو میبینم و میدونم مثلا فلان انیمه خیلی طرفدار داشته و الانم شروع شده ولی اینکه چیه و چطوریه رو کلا اطلاع ندارم. برا همین یه جورایی جذابیت کارای خوب واسم چند برابر میشه. اوزوماکی قطعا یکی ازوناس. واقعا قسمت اولش رو دوس داشتم. فضای به شدت عجیب و خشن. آرت و گرافیکش طوری بود انگار که همون مانگا مستقیما تبدیل به انیمه شده! در کل خیلی مورد پسند بود.

NegaPosi Angler هم به نظر ازون کارای بی ادعا و جالب میاد :D داستان پسری که میفهمه دو سال وقت برای زندگی داره و کلی هم بدهی داره، اتفاقاتی این وسط رخ میده و گذرش میفته به یه گروه ماهیگیری و ادامه‌ی ماجرا.

Dandadan سورپرایز خیلی جذابی بود واسم به همون دلیل که هیچی ازش نمیدونستم. خیلی کار خووبیه. طنزش عالی بود. صداپیشگی‌ها عالی. آرتش خیلی خووبه. داستان و اتفاقات خوبه و به نظرم بهترم خواهد شد. خلاصه که لذت بردیم.

Mecha-Ude هم بدک نبود. در حدی بود که فرصت بدم ببینم قسمت بعدیش چطوریا میشه. مکا-اوده به اونایی میگن که یه دست مکانیکی همراه خودشون دارن و این وسط یکی ازین دستای مکانیکی به طور ناخواسته نصیب یه پسری میشه و یه عده هم میفتن دنبالش!

Trillion Game رو حقیقتش فکر نمیکردم خوشم بیاد ولی جالب بود. یعنی کنجکاوم ببینم به کدوم سمت میبرنش. پتانسیل داره که انیمه‌ی خوبی بشه. دو تا دوست که یکیشون قالتاقه و زبون چرب و نرمی داره و اون یکی هم خوره‌ی کامپیوتر و هکینگ و این چیزا، تصمیم میگیرن حسابی پولدار بشن و شرکت خودشون رو داشته باشن.

Kabushikigaisha-Magi Lumiere هم اصلا چیز خاصی نداره ولی خب حس میکنم میتونه طنز جالبی داشته باشه ولی احتمالش هست بعد قسمت دوم دراپ بشه :D ولی خب دوتا کرکتر اصلیش بامزن.

۱/۲ Ranma هم خیلی کار خووبیه. به شدت بامزه و دوس داشتنیه. آرت و گرافیکش و طراحی کرکترا عالی. موضوع خیلی جالبیم داره. حتما ببینین.

ری‌زیرو هم که قبلا گفتم و رورونی کنشین هم که فصل جدید ریمیکش شروع شده. فصل جدید بلو لاک و اوی تنبو هم ندیدم هنو.

View attachment 352534View attachment 352535

متاسفانه آقای کازوکی یاو صداپیشگی کاراکتر فرانکی بدلیل بیماری و مشکلات جسمانی دیگه قادر نیست صداپیشگی کنه و صدای فرانکی رو از این هفته تاکاجی واتارو (صدای بلامی) انجام میده

آخ آخ آخ....
یعنی چیزی که میترسیدیم اولیش اتفاق افتاد:(

هعی هعی هعی :(

آخ آخ آخ....
یعنی چیزی که میترسیدیم اولیش اتفاق افتاد:(

هعی هعی هعی :(
آره دیگه متاسفانه سن ویس اکتورها بالا رفته و این حجم از کار هفتگی بلاخره براشون سخت میشه و حتی شاید تو حسرت اینکه آخر وان پیس چی میشه هم بمونن

View attachment 352534View attachment 352535

واقعا خبر ناراحت کننده ای بود، همیشه از همین کارهای بلند میترسم که نکنه نویسنده نتونه کار رو تموم کنه و فوت کنه، یا مثل ایشون برای صداپیشه ها مشکلی پیش بیاد که فعلا برای وان پیس اولیش رخ داد. برای برسرک هم ناتموم موندن داستان رو داشتیم. به صورت کلی تا این وان پیس و نغمه یخ و آتش تموم بشن کل طرفدارها هر روز میمیرن و زنده میشن

قسمت بیستم از فصل هفتم MHA فوق‌العاده بود. اوچاکو اوراراکا و هیمیکو توگا به اوج خودشون رسیدن. صداپیشه‌هاشون هم سنگ تموم گذاشتن. واقعا چسبید این قسمت. خعلی لذت بردم. هفته دیگه تمومه و هر چی جلوتر اومدیم بهتر شد به نظرم. پرداختشون به کرکترا مختلف خیلی خوب بود. ببینیم چطور قراره این فصل رو ببندن.

قسمت بیستم از فصل هفتم MHA فوق‌العاده بود. اوچاکو اوراراکا و هیمیکو توگا به اوج خودشون رسیدن. صداپیشه‌هاشون هم سنگ تموم گذاشتن. واقعا چسبید این قسمت. خعلی لذت بردم. هفته دیگه تمومه و هر چی جلوتر اومدیم بهتر شد به نظرم. پرداختشون به کرکترا مختلف خیلی خوب بود. ببینیم چطور قراره این فصل رو ببندن.
یک مورد جالب در مورد تفاوت بازخورد در انیمه و مانگا بگم.
من یادمه همین قسمت های اوچاکو برای خیلی از خواننده ها از جمله خودم بدترین قسمت های مانگا بود، با کمال تعجب توی انیمه انصافا خوب در اومده بود.:دی
کلا من به این نتیجه رسیدم با اینکه اکثر انیمه ها دقیقا کپی مانگا هستند، تجربه ایی که هر مدیوم به مخاطب میده، میتونه زمین تا آسمون متفاوت باشه.
مثلا همین AOT توی مانگا میگفتن پایانش درب و داغونه. خودم من توی انیمه دیدم پایان شاهکاری نبود اما واقعا خوب و تر و تمیز در اومده بود.

کلا همین جوجوتسو کایسن با این همه مشکلات داستانیش شاید وقتی آرک پایانی انیمه شد. تو باهاش حال کردی.

کلا همین جوجوتسو کایسن با این همه مشکلات داستانیش شاید وقتی آرک پایانی انیمه شد. تو باهاش حال کردی
بنظرم این یه مورد هیچ جوره نمیشه جمعش کرد مگر اینکه داستان اورجینال(امیدوارم)بنویسن وگرنه مثل داستان توکیو غول میشه بی سر ته...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or