Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
فک کنم اولین پستم تو این تاپیک باشه :دی
دوستان به یک نوب سگ تو زمینه انیمه چیا پیشنهاد میدید؟

تا اینجای کار چهار تا دیدم که نظرم به این شکل بوده:
Death Note: در کل خوب بود اما بشدتتت اورریتده بنظرم
Pluto: قسمت اول معرکه بود بقیه خوب، در کل اینم برام در حد همون 7.5 اینا بود.
Cyberpunk edgerunners: خیلی فضا و شخصیتاشو دوس داشتم و کلا خیلی کار تکمیلی بود بنظرم.
Attack on titan: پایانش رو مطمئن نیستم اما بصورت کلی بهترین انیمه ای بود که دیدم (نه که انگار هزار تا دیدم :-") مخصوصا فصل سومش جز بهترین چیزایی بود که دیدم.

حالا بنظرتون برم سراغ چیا؟
فقط خواهشمندم طولانی نباشه نهایت در حد همون اتک، خداییش حس دیدن ناروتو و وان پیس و اینا نیست :-"

کابوی بیباپ
بهترین اثر تاریخ بشریت :دی خارج از انیمه خارج از کهکشان

Cyberpunk edgerunners: خیلی فضا و شخصیتاشو دوس داشتم و کلا خیلی کار تکمیلی بود بنظرم.
Attack on titan: پایانش رو مطمئن نیستم اما بصورت کلی بهترین انیمه ای بود که دیدم (نه که انگار هزار تا دیدم :-") مخصوصا فصل سومش جز بهترین چیزایی بود که دیدم.

فقط خواهشمندم طولانی نباشه نهایت در حد همون اتک، خداییش حس دیدن ناروتو و وان پیس و اینا نیست :-"
خرده ریزه ها رو دوستان معرفی کردن، من چند تا گردن کلفت که نبینی عمرت بر فناس معرفی می کنم.
steins; gate
code geass
این دو تا رو شده بهت بگن دو روز دیگه بیشتر زنده نیستی باز وقت بزار ببین :D:-"
boku dake ga inai machi
angel beats!
ragna crimson
اینا گردنشون اندازه اون دوتای اول کلفت نیست ولی باز خیلی عالی هستن. بقیه هم همینایی که دوستان گفتن رو ببین

Dorohedoro
Kill la Kill
Chainsaw man
Land of Lustrous
Heavenly Delusion
Tatami Galaxy
Asobi Asobase
To Your Eternity (فصل اول)
Delicious in Dungeon

چند مورد که ندیدم دوستان بگن رو منم بگم.

اولیش قشنگ‌ترین و تاثیرگذارترین انیمه‌ای که دیدم، Mushi-shi هست. شاید بهتره بعد از تموم کردن همه انیمه‌های قبلی که جذاب هستن بری سراغش. خرد و خاکشیرکننده است. فضای کلا غمگینی داره و آماده اشک ریختن باشی.
بعدش انیمه‌ای که کلا نظر هر آدمی رو از اینکه «انیمه یعنی کارتون بچه‌ها» است، تغییر می‌ده یعنی Ergo Proxy. یعنی اون موقع که دیدم قشنگ با خیلی مفهوم‌هایی که تو این انیمه معرفی شد، تازه آشنا می‌شدم و مغزم سوت می‌کشید. کار سنگینیه و اینم بذار آخرها.
مورد بعدی که یادم میاد و خودم خیلی دوست داشتم،‌ Texhnolyze بود. اینم کار میشه گفت مفهومی و هنری هست. ژانرش هم که سبک مورد علاقه‌ام، سایبرپانک. ارگو هم همینطوره. راستش این رو بعد ارگو دیدم و داشتم حظ دنیا رو می‌بردم.
حالا که سایبرپانک گفتم، از Ghost in the Shell نباید غافل شد. محشره واقعا و علاوه بر فیلم‌هاش، دو فصل سریالی داره که فوق‌العاده است. البته خیلی معروفه نسبت به سه تای بالایی، حتما اسمش رو شنیدی.
فکر کنم Berserk رو هم بین پیشنهادها ندیدم. این که دیگه اصلا جای تبلیغ نداره و دیوونه‌وار خوبه. همون نسخه اصلی قدیمی دهه ۹۰ میلادی. Neon Genesis Evangelion هم جای تعریف نداره، بی‌نظیر با فیلم‌های بی‌نظیرتر.
واسه خنده هم احیانا چیزی خواستی،‌ GTO و Golden Boy رو معرفی می‌کنم. هم اسمشون رو می‌بینم یه لبخندی میاد. واقعا خوب بودن :D

ولی در کل می‌گم بقیه چیزها رو تموم کردی بعد این‌ها رو مثلا یه جا بنویس بیکار شدی بگیری. وگرنه خودمم با دث نوت شروع کردم و اصلا ورق رو برگردوند. اتک آن تایتان هم واسه شروع عالی به حساب میاد.

از همه دوستان ممنون بابت پیشنهاداتتون و وقتی که گذاشتید :x حتما میزارم تو لیست از یه جایی شروع میکنم.

چه کامیونیتی دوس داشتنیی دارید اینجا، شاید تنها تاپیکی که غیر اینجا دیدم اینقد با ذوق و شوق جواب میدن تاپیکای سولزا باشه :D

بعدش انیمه‌ای که کلا نظر هر آدمی رو از اینکه «انیمه یعنی کارتون بچه‌ها» است، تغییر می‌ده یعنی Ergo Proxy. یعنی اون موقع که دیدم قشنگ با خیلی مفهوم‌هایی که تو این انیمه معرفی شد، تازه آشنا می‌شدم و مغزم سوت می‌کشید. کار سنگینیه و اینم بذار آخرها.
این ادیت از ergo proxy رو دوس دارم.:x

View attachment Snapinsta.app_video_AQOVwhOhTPK2Y6OLESji5Orof-jqi92J_mm230Yzc5cgro96AHvgNXiL42vgTJNN_MA_SSNP0B...mp4

از همه دوستان ممنون بابت پیشنهاداتتون و وقتی که گذاشتید :x حتما میزارم تو لیست از یه جایی شروع میکنم.

چه کامیونیتی دوس داشتنیی دارید اینجا، شاید تنها تاپیکی که غیر اینجا دیدم اینقد با ذوق و شوق جواب میدن تاپیکای سولزا باشه :D

اینجا همه چیز اوکیه تا زمانی که یکی بگه انیمه رو زبان ژاپنی ندیده ...#-o
یا بحث سری Fate بشه :)] اتفاقا یه چندوقت بچه ها چیزی نگفتن فکر کنم همین روزاست شروع بشه :-"
اون موقع زیبایی واقعی کامیونیتی ما رو میبینی :>

اینجا همه چیز اوکیه تا زمانی که یکی بگه انیمه رو زبان ژاپنی ندیده ...#-o

این موضوع به حق، مهمترین خط قرمز ماست و هیچ بحثی هم توش نیست. سلیقه و اینجور جنگولک بازیارو هم نداریم. انیمه فقط با زبان جاپونی مشاهده خواهد شد :D

آخه تو مبحث کارای ژاپنی صرفا بحث خوب بودن یا نبودن دوبله ژاپنی نیست. اون صدایی که میشنوی عملا یه بخش مهمی از شخصیت پردازی کاراکتره. یعنی یه مدت که بگذره کاراکتر رو ببینی حتی لهجه و تکیه کلام و لحن طرف رو هم میتونی حدس بزنی، چیزی که اصلا تو دوبله غیر ژاپنی به طور کل درنمیاد.

مثال نزدیک و خیلی واضح بخوام بزنم، همین فصل سوم ری‌زیرو! اصن میتونید تصور کنید دوبله انگلیسی بتونه حق مطلب رو ادا کنه؟! به طور خاص میخوام از سیریوس رومانه کونتی نام ببرم. انصافا هیچکس تو دنیا نمیتونه همچین کیفیتی ارائه بده. نه زبانش مهمه نه کیفیت دوبلورها. غیر ممکنه :D

مثال نزدیک و خیلی واضح بخوام بزنم، همین فصل سوم ری‌زیرو! اصن میتونید تصور کنید دوبله انگلیسی بتونه حق مطلب رو ادا کنه؟! به طور خاص میخوام از سیریوس رومانه کونتی نام ببرم. انصافا هیچکس تو دنیا نمیتونه همچین کیفیتی ارائه بده. نه زبانش مهمه نه کیفیت دوبلورها. غیر ممکنه :D
بنظرم دوبلور کاپلا حتی از اونم بهتره، کثافت به معنای واقعی کلمه هر بار که حرف میزنه این شخصیت رو روی اعصاب تر میکنه.:|

راجع به اپیزود دو اوزوماکی

اسپویل اپیزود دو"]اون یکی پسره که تبدیل به حلزون شد کی بود ؟ من نفهمیدم جریانش چیه
فکر کنم پسره قلدر کلاس بود، قسمت قبلی اون پسره که تبدیل به حلزون شد رو کتک می‌زدن.
Screenshot_۲۰۲۴۱۰۲۴-۲۲۱۷۴۳.png

انیمه The Fable رو دوست داشتین Under Ninja ببینید. روایت داستان مثل فیلم پالپ فیکشن تارانتینو غیر خطیه، انیمه خوبیه تنها ایرادی که داره بعضی قسمتا کلیشه ای و کیفیت انیمیشن پایینه.

چنتا انیمه سامورایی بزار تو لیست.
samurai champloo اینو بیشتر از کابوی بیباپ دوست دارم.
afro samurai ساموئل جکسون صدا پیشه چندتا از شخصیتا بوده، فیلمای رابرت رودریگز رو دوست داشته باشی از این انیمه خوشت میاد.
ninja scroll 1993 صحنه های مبارزه خوبی داره، قسمتایی که شخصیتا با هم حرف میزنن حوصله سربره.
Drifters بهترین انیمه ایسکای👌

رفقا wild robot رو اگر ندیدید همین ساعت ۱ و ۵ دقیقه‌ی بامداد جمعه برید ببینیدش.:دی فوق‌العاده بود.
فقط سعی کنید در فصایی ببینید که بشه راحت زار بزنید. من در یک محیط رودربایستی‌دار دیدمش و از این منظر که نشد زار بزنم مقداری اذیت شدم.:دی

همچنان ناروتو می‌خونم و ۱۰ جلد دیگه تمومه؛ خوبه.

از اونجایی که دریای حماقت ساحل نداره همزمان با تاور باز دارم مانهوا رو هم می‌خونم.

فصل جدید هم تو برنامه اوزوماکی، بلیچ و این دان‌دادان رو دارم.
اوزوماکی ندیدم هنوز، بلیچ هم که جای بحثی نداره. دان دان رو ۲ تا دیدم بهش میخوره از جنس انیمه‌های مثل kill la kill باشه که بودجه زیادی صرف داستان درپیت شده باشه.:دی
بعد از مدت‌ها وان‌پیس دوباره اون حس ادونچرش برگشته‌. همیشه این ابتدای آرک‌های وان‌پیس و فاصله‌ی بین دو آرک که هنوز همه‌چی جدی نشده رو ترجیح می‌دادم به ادامه کار و کلا لذت‌بخش‌تر بوده واسم.
20241025_005036.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or