Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

یکی از مهمترین دلایلش همین زبانه ولی حقیقش برای من که بعد از یکی دو اپیزود کاملا عادی شد
من اولین بار یه انیمه چینی دیدم تا آخر فصل اول نمیدونستم کی به کیه! احساس می کنم هر شخصی سه چهار تا اسم داشت. از طرف دیگه خیلی هم سریع صحبت میکنن زیرنویس درجا رد میشه. فکر نمیکنم اصلا ژاپنی با چینی قابل مقایسه باشه.

من هی میگم دو دونگهوای بعدی رو معرفی میکنم ولی یادم میره. سعی میکنم امروز یا فردا پست بزنم و مفصل توضیح بدم.
چند تا انیمه مشابه Grandmaster of Demonic Cultivation هم معرفی می کنی

اول اینکه به قولم عمل کنم و دو دونگهوای دیگه که ارزش دیدن دارن رو معرفی میکنم. برای بار چندم تاکید میکنم که هرچند این دو دونگهوا به خودی خود خوب هستن ولی قابل مقایسه با BTTH و SS نیستن به هیچ وجه بنابر این با دید دونگهوای هم سطح و اینها به سراغشون نرید و اگر میخواهید ببینید به عنوان دونگهوای خوب ببینید.

اولی اسمش هست Throne of Seal. این دونگهوا انیمه ای ترین دونگهوایی هست که دیدم یا به عبارتی ژاپنی ترین انیمه چینیه که تابحال دیدم. هم طرز روایت داستان هم مدل کاراکتر ها و روابطشون و شرح داستان و اینها همه بیشتر از اینکه دونگهوا باشه به سبک انیمه است و اگر صداگذاری ژاپنی داشت من متوجه نمیشدم که چینیه. داستانش کاملاlighthearted و سرراست و واضح و بی شیله پیله است و به هیچ وجه پیچیدگی بقیه دونگهواها رو نداره و برای کسی که نه به دنبال دونگهوای خاص بلکه به دنبال دیدن یه انیمه یا دونگهوای خوب میگرده کاملا مناسبه. گرافیک سه بعدی متوسط به بالایی داره و انیمشنها و حرکات خوبه. کاراکترها 100 درصد انیمه ای هستن و یکی موهاش سبزه یکی قرمز و یکی وزوزی و از این سبکها که خودتون میدونید. پرش زمانی هم تاجایی که یادم میاد نداره و همه چیز سرراسته.
این دونگهوا برای کسانی که خیلی ذوب در مود ژاپنی هستن و چینی به هیچ وجه تو کتشون نمیره مناسبترین انیمه برای شروعه.

414030579_3155288048099288_315933129170563545_n.jpg

دونگهوای دوم اما کاملا برعکس قبلیه. اسمش هست Renegade Immortal و کار عجیب و غریبیه.
بدون اینکه بخوام داستان رو اسپویل کنم پروتاگونیست این دونگهوا ضد قهرمان ترین پروتاگونیستیه که من تابحال دیدم. یک شخصیت بی احساس و بی روح و خشک که فقط براش هدفش مهمه و برای رسیدن به این هدف هرکاری میکنه و اگر کسی حتی عشقش سر راهش قرار بگیره خوب باشه یا بد خداحافظ. البته این خشک و بی احساس بودنش هم دلیل داره و در داستان میبینیم. این انتی هیرو بودن تاجایی پیش میره که در کتاب شخصیت اصلی داستان حتی به بچه ها هم رحم نمیکنه که البته این رو در دونگهوا تعدیل کردن و مثلا کشتن بچه ها رو به یکی دیگه نسبت میدن.
از لحاظ گرافیک یکی از بهترین دونگهواهاییه که وجود داره. شاید بعد از SS دوم باشه از نظر فنی. انیمیشن ها و حرکات عالیه. کاراکترها خاص هستن. داستانش بشدت پیچیده است برعکس دونگهوای قبلی و همین الان که دارم تایپ میکنم به این فکر میکردم که برخلاف BTTH و SS اگر کسی سوالی در مورد داستان Renegade Immortal ازم بپرسه احتمالا نمیتونم جواب بدم با وجود اینکه تا اخرین قسمت پخش شده دیدم ولی لامصب درهم و پیچیده است.
از لحاظ Cultivition هم اگر BTTH سرراست ترین و واضح ترین بود و SS بزرگترین و وسیعترین و عظیم ترین cultivition رو داشت این دونگهوا رسما پیچیده ترین رو داره و با وجود اینکه وقتی رفرنس رو نگاه میکنی میفهمی چی به چیه ولی وقتی میبندیش و میری تو انیمه به اولین نفر که میرسه یه چیزی در مایه های مبارز روح یا هسته روح و اینها میگن قاطی میکنی که چی؟ الان این کدوم سطح بود؟ :D
کلا Renegade Immortal رو برخلاف قبلی اصلا برای بیننده عادی و اولین بار دونگهوا دیدن توصیه نمیکنم ولی اگر با قضیه اشنایی دارید و چند تا دیگه دیدید به عنوان انیمه خوب حتما توصیه میکنم فعلا که برای من در رده سومه.

IMG_3979.jpeg

من اولین بار یه انیمه چینی دیدم تا آخر فصل اول نمیدونستم کی به کیه! احساس می کنم هر شخصی سه چهار تا اسم داشت. از طرف دیگه خیلی هم سریع صحبت میکنن زیرنویس درجا رد میشه. فکر نمیکنم اصلا ژاپنی با چینی قابل مقایسه باشه.
این کاملا طبیعیه. اول اینکه واقعا بعضی ها چند تا اسم دارن. یه اسم اصلی دارن یه اسم قبیله ای که جناحشون رو مشخص میکنه. مثلا یائولائو رو که من چند بار اسمش رو در این تاپیک اوردم و کاراکتر مورد علاقمه رو یائو چن هم صداش میکنن. بعدا کم کم عادت میکنید به طرز صدا زدن چون اتفاقا این طرز صدا زدن خیلی مفیده و کاراکتر رو اولین بار که میبینید متوجه میشید مربوط به کدوم جناح و قبیله و دسته است. مثلا کاراکترهای فرقه مه در BTTH همشون یون اول اسمشون دارن مثل یون یون یا یون شان. کاراکترهای قبیه Hun هم هون دارن اول اسمشون.
دوم اینکه کاراکترهای غیر مهم رو من تقریبا هیچ جا اسامیشون یادم نمیمونه ژاپنی و چینی نداره مگر اینکه اسمشون خیلی خاص باشه و مدت طولانی نشونشون بدن. کلا من در انیمه کارکترها رو در اکثر موارد از قیافه میشناسم نه اسم.
چند تا انیمه مشابه Grandmaster of Demonic Cultivation هم معرفی می کنی
این رو ندیدم ولی کلا میونه ای با دونگهوای 2d ندارم. حالا شاید بعدا چیزی نظرم رو جلب کرد ولی درحال حاضر چیزی سراغ ندارم.

قضیه cgi که چند سال قبل بحثش بود و تو همین فروم سرچ کنید میاد هم همین بود. میگفتن که اجرای cgi انیمه رو نابود میکنه انجامش از کفر بالاتر بود.
الان قضیه خیلی تغییر کرده و تقریباً با روش های جدید و روش اجراش و با تجربه شدن کارگردان های نسل جدید میشه گفت که شاید نبودن cgi عیب محسوب بشه
در هر حال هم پروداکشن انیمه به روش سنتی رو کاغذ هم به شکل cgi و رندر گرافیکی اگه درست اجرا بشه میتونه زیبا باشه.
شما سکانس های kaguya hime رو میتونید مقایسه کنید با پر زد و خورد ترین انیمه های cgi و باز هم بهتر و قشنگ تر باشه.
در کل قضیه خیلی به سلیقه بر میگرده
CGI خودش مشکل نداره ولی ۹۹٪ انیمه ها هنوزم مشکل دارن. استودیو Arcsys واسه بازی نسل هفت جوری انیمیشن ریل تایم سه بعدی درست کرده آدم میبینه بعضی جاها یه لحظه فکر میکنه دو بعدیه ولی هنوزم که هنوزه استودیو های انیمه به نصف کیفیت Guilty Gear Xrd نمیتونن برسن. تکنیک هایی که برای درست کردن CGI خوب هست تازگی نداره فقط وقت و هزینه میخواد.

لیک های اولیه چپتر نهایی جوجوتسو اومدند.
به سادگی بدترین پایان یک مانگای شونن که تا به حال دیدم، از بلیچ هم بدتر بود.
یعنی خاک بر سرت گوه گوه:\
خب حداقل من بشخصه الان به نسبت به پایان
چندتا شخصیت اصل کاری راضیم.

کوه بیشماری سوال و پلات لاین بی مورد گذاشت اما حداقل به حق پایان این چندتا کرکتر خوب بودند.
مانگا مشخصا کاملا تمام شد.

خب حداقل من بشخصه الان به نسبت به پایان
چندتا شخصیت اصل کاری راضیم.

کوه بیشماری سوال و پلات لاین بی مورد گذاشت اما حداقل به حق پایان این چندتا کرکتر خوب بودند.
مانگا مشخصا کاملا تمام شد.
اندینگ افتضاح بود خیلی ناراحت کنندس واقعا.همه چیز از این ارک نحس کولینگ گیمز لعنتی شروع شد ابن همه موضوع بهتر میتونست بعد از شیبویا این لعنتیو ادامه بده فقط فقط برای پیچیده کردن مسخره داستان همچین دری وریو اضافه کردن واقعا شرم به نویسنده اون از وضعیت انتاگونیست که خیلی پتانسلیاش تلف شد وسط فایت فقط میمومد نویسنده میگفت این صدشو نذاشته خیلی مسخره تمومش کردن پتانسیل ابنو داشت ارک اخر حداقل داستان یجوری وصل کنه به شیبویا ولی خراب کرد خیلی بدم خراب کرد متاسفانه.

آخرین ویرایش:
اندینگ افتضاح بود خیلی ناراحت کنندس واقعا.همه چیز از این ارک نحث کولینگ گیمز لعنتی شروع شد ابن همه موضوع بهتر میتونست بعد از شیبویا این لعنتیو ادامه بده فقط فقط برای پیچیده کردن مسخره داستان همچین دری وریو اضافه کردن واقعا شرم به نویسنده اون از وضعیت انتاگونیست که خیلی پتانسلیاش تلف شد وسط فایت فقط میمومد نویسنده میگفت این صدشو نذاشته خیلی مسخره تمومش کردن پتانسیل ابنو داشت ارک اخر حداقل داستان یجوری وصل کنه به شیبویا ولی خراب کرد خیلی بدم خراب کرد متاسفانه.
من حداقل برای اینکه بالاخره سوکونا رستگار کردند راضیم. بالاخره کل اون جریان "فهمیدن عشق" باید به یک جایی میرسید.
هرچند تاک نو جوتسو بود تا حدی:))

برای پایان یوجی و گوجو هم راضیم. گوجو رو که راضی بودم از 236:دی
بجز این تقریبا توی بقیه چیزا کاملا گند زد. بعد این مانگا پر از Exposition های مسخره و طولانی بود. پس دیگه چرا معلوم نشد Domain Expansion یوجی رو بگه؟:))

من حداقل برای اینکه بالاخره سوکونا رستگار کردند راضیم. بالاخره کل اون جریان "فهمیدن عشق" باید به یک جایی میرسید.
هرچند تاک نو جوتسو بود تا حدی:))

برای پایان یوجی و گوجو هم راضیم. گوجو رو که راضی بودم از 236:دی
بجز این تقریبا توی بقیه چیزا کاملا گند زد. بعد این مانگا پر از Exposition های مسخره و طولانی بود. پس دیگه چرا معلوم نشد Domain Expansion یوجی رو بگه؟:))
من کلا با کاراکتر ها هم مشکل داشتم مثلا برادر یوجی یا خود یوجی از یجا به بعد کلا پدربزرگش فراموش شد خونواده اصلیش فراموش شد هیچ توضیحی درباره پیشینه این بشر وجود نداشت هیچ فلش بکی بقیه هم همینطور چه بسا داغونتر واقعا افتضاح بود
پایان گوجو اوکی نبود اونطوری که احساس کردم میخواست به فندام یه شک بده اصلا جالب نبود ولی با ایدش موافق بودم در کل تا صبح میتونیم باهم بشنیم باگ خلا پیدا کنیم ولی دیگه مهم نیست تموم شد رفت امیدوارم ملت انقدر یه مانگا/انبمه اورریتد نکنن

من کلا با کاراکتر ها هم مشکل داشتم مثلا برادر یوجی یا خود یوجی از یجا به بعد کلا پدربزرگش فراموش شد خونواده اصلیش فراموش شد هیچ توضیحی درباره پیشینه این بشر وجود نداشت هیچ فلش بکی بقیه هم همینطور چه بسا داغونتر واقعا افتضاح بود
پایان گوجو اوکی نبود اونطوری که احساس کردم میخواست به فندام یه شک بده اصلا جالب نبود ولی با ایدش موافق بودم در کل تا صبح میتونیم باهم بشنیم باگ خلا پیدا کنیم ولی دیگه مهم نیست تموم شد رفت امیدوارم ملت انقدر یه مانگا/انبمه اورریتد نکنن
مانگا تموم شده؟

Dead Dead Demons Destruction
قسمت 0 پایان انیمه رو اسپویل میکنه، قسمت صفرو بعد از قسمت 16 ببینید.
حمله فضایی ها به زمین کافی بود، داستان خیلی تخیلی شد دنیای موازی، رباتای شبیه انیمه های مکا. ظاهر شدن دست رو سفینه.
انیمه خوبی بود، کمتر تخیلی بود بهتر میشد.

۲۰۲۴۰۹۲۱_۱۶۳۰۰۵.jpg
Giji harem
بهترین رام کام این فصل، داستان تو یک فصل تموم میشه، ساده و شیرین.

۲۰۲۴۰۹۲۷_۲۲۵۰۴۸.jpg
Katsute Mahou Shoujo to Aku wa Tekitai shiteita 10/10
کمدی، شخصیتای بامزه، کیفیت انیمیشن خیلی خوبه.
tumblr_.gif

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or