اول اینکه به قولم عمل کنم و دو دونگهوای دیگه که ارزش دیدن دارن رو معرفی میکنم. برای بار چندم تاکید میکنم که هرچند این دو دونگهوا به خودی خود خوب هستن ولی قابل مقایسه با BTTH و SS نیستن به هیچ وجه بنابر این با دید دونگهوای هم سطح و اینها به سراغشون نرید و اگر میخواهید ببینید به عنوان دونگهوای خوب ببینید.
اولی اسمش هست Throne of Seal. این دونگهوا انیمه ای ترین دونگهوایی هست که دیدم یا به عبارتی ژاپنی ترین انیمه چینیه که تابحال دیدم. هم طرز روایت داستان هم مدل کاراکتر ها و روابطشون و شرح داستان و اینها همه بیشتر از اینکه دونگهوا باشه به سبک انیمه است و اگر صداگذاری ژاپنی داشت من متوجه نمیشدم که چینیه. داستانش کاملاlighthearted و سرراست و واضح و بی شیله پیله است و به هیچ وجه پیچیدگی بقیه دونگهواها رو نداره و برای کسی که نه به دنبال دونگهوای خاص بلکه به دنبال دیدن یه انیمه یا دونگهوای خوب میگرده کاملا مناسبه. گرافیک سه بعدی متوسط به بالایی داره و انیمشنها و حرکات خوبه. کاراکترها 100 درصد انیمه ای هستن و یکی موهاش سبزه یکی قرمز و یکی وزوزی و از این سبکها که خودتون میدونید. پرش زمانی هم تاجایی که یادم میاد نداره و همه چیز سرراسته.
این دونگهوا برای کسانی که خیلی ذوب در مود ژاپنی هستن و چینی به هیچ وجه تو کتشون نمیره مناسبترین انیمه برای شروعه.
دونگهوای دوم اما کاملا برعکس قبلیه. اسمش هست Renegade Immortal و کار عجیب و غریبیه.
بدون اینکه بخوام داستان رو اسپویل کنم پروتاگونیست این دونگهوا ضد قهرمان ترین پروتاگونیستیه که من تابحال دیدم. یک شخصیت بی احساس و بی روح و خشک که فقط براش هدفش مهمه و برای رسیدن به این هدف هرکاری میکنه و اگر کسی حتی عشقش سر راهش قرار بگیره خوب باشه یا بد خداحافظ. البته این خشک و بی احساس بودنش هم دلیل داره و در داستان میبینیم. این انتی هیرو بودن تاجایی پیش میره که در کتاب شخصیت اصلی داستان حتی به بچه ها هم رحم نمیکنه که البته این رو در دونگهوا تعدیل کردن و مثلا کشتن بچه ها رو به یکی دیگه نسبت میدن.
از لحاظ گرافیک یکی از بهترین دونگهواهاییه که وجود داره. شاید بعد از SS دوم باشه از نظر فنی. انیمیشن ها و حرکات عالیه. کاراکترها خاص هستن. داستانش بشدت پیچیده است برعکس دونگهوای قبلی و همین الان که دارم تایپ میکنم به این فکر میکردم که برخلاف BTTH و SS اگر کسی سوالی در مورد داستان Renegade Immortal ازم بپرسه احتمالا نمیتونم جواب بدم با وجود اینکه تا اخرین قسمت پخش شده دیدم ولی لامصب درهم و پیچیده است.
از لحاظ Cultivition هم اگر BTTH سرراست ترین و واضح ترین بود و SS بزرگترین و وسیعترین و عظیم ترین cultivition رو داشت این دونگهوا رسما پیچیده ترین رو داره و با وجود اینکه وقتی رفرنس رو نگاه میکنی میفهمی چی به چیه ولی وقتی میبندیش و میری تو انیمه به اولین نفر که میرسه یه چیزی در مایه های مبارز روح یا هسته روح و اینها میگن قاطی میکنی که چی؟ الان این کدوم سطح بود؟

کلا Renegade Immortal رو برخلاف قبلی اصلا برای بیننده عادی و اولین بار دونگهوا دیدن توصیه نمیکنم ولی اگر با قضیه اشنایی دارید و چند تا دیگه دیدید به عنوان انیمه خوب حتما توصیه میکنم فعلا که برای من در رده سومه.
من اولین بار یه انیمه چینی دیدم تا آخر فصل اول نمیدونستم کی به کیه! احساس می کنم هر شخصی سه چهار تا اسم داشت. از طرف دیگه خیلی هم سریع صحبت میکنن زیرنویس درجا رد میشه. فکر نمیکنم اصلا ژاپنی با چینی قابل مقایسه باشه.
این کاملا طبیعیه. اول اینکه واقعا بعضی ها چند تا اسم دارن. یه اسم اصلی دارن یه اسم قبیله ای که جناحشون رو مشخص میکنه. مثلا یائولائو رو که من چند بار اسمش رو در این تاپیک اوردم و کاراکتر مورد علاقمه رو یائو چن هم صداش میکنن. بعدا کم کم عادت میکنید به طرز صدا زدن چون اتفاقا این طرز صدا زدن خیلی مفیده و کاراکتر رو اولین بار که میبینید متوجه میشید مربوط به کدوم جناح و قبیله و دسته است. مثلا کاراکترهای فرقه مه در BTTH همشون یون اول اسمشون دارن مثل یون یون یا یون شان. کاراکترهای قبیه Hun هم هون دارن اول اسمشون.
دوم اینکه کاراکترهای غیر مهم رو من تقریبا هیچ جا اسامیشون یادم نمیمونه ژاپنی و چینی نداره مگر اینکه اسمشون خیلی خاص باشه و مدت طولانی نشونشون بدن. کلا من در انیمه کارکترها رو در اکثر موارد از قیافه میشناسم نه اسم.
چند تا انیمه مشابه Grandmaster of Demonic Cultivation هم معرفی می کنی
این رو ندیدم ولی کلا میونه ای با دونگهوای 2d ندارم. حالا شاید بعدا چیزی نظرم رو جلب کرد ولی درحال حاضر چیزی سراغ ندارم.