fire emblem
کاربر سایت
یعنی تموم شد ؟ برم سراغش ؟ منتظرم یه جا ببندمشخیلی باید اوضاع یک مانگا افتضاح باشه که یک چپتر از سه چپتر آخر فقط باید توضیح در مورد پلات هول های داستان باشه. WTF واقعا؟
بعد جالبه اصلا به پلات هول های اساسی داستان هیچ اشاره ایی نشد.
بجز این من تا همین چپتر قبل با خیلی از حرکت های عجیب نویسنده مثلا کنار میومدم ولی...
اینکه هیگوراما یکهو زنده شد از خنده دار ترین صحنه های مانگا بود.
قشنگ بجز گوجو، کاشیمو، چوسو هیچکس دیگه توی نبرد آخر نمرد. قویترین نفرین تاریخ خودش میگفت هیگوراما مرده
کلا وقتی اون افتضاح ارتش امریکا رو زد باید این روزا رو میدیدیم.
بابا My Hero Academia بدبختم اینقدر اوضاع بدی نداشت. الان نصف آرک های جوجوتسو کایسن بی معنی هستند..
توهین به شعور تمام خواننده های اثر اصلی.فصل دوم tower of god نسبت به فصل قبل چه طوره ؟
زیاد خوشم نیومد.
اول اینکه کاش من رو منشن میکردید. این که بدونم یکی دیگه هم این شاهکار رو دیده خوشحالم میکرد چون همیشه در مقابل تغییر مقاومت وجود داره و اسم انیمه چینی که میاد شروع نشده باعث دراپ میشه برای همین یک نفر هم حسابه.
این Battle through the heavens چقدر خوب بود یادم نمیاد آخرین بار کی اینقدر لذت بردم از یه کاری ... شاهکار بود. خلاصه کنم، اگر بتونید با چندتا باگ چینی کنار بیاید مطمئن باشید از دیدنش پشیمون نمیشید. سطح داستان و ادونچر دونگهوا یه چیزی در حد هانتر یا وانپیس هست. هیچی هیچی نداشته باشه گرافیک انیمه دست کم خودش یه 10/10 هست ! فقط پلی کنی لذت ببری..
آرک 3YA به تنهایی یه قطعه هنری هست. چه از لحاظ داستان چه از لحاظ شخصیت پردازی چه از لحاظ گرافیک ... کم نظیره. یه کلاس درس هست.
یکم طول کشید تا از انیمه بیرون بیام اینقدر هم با کیفیت هست که سطح توقعت رو به آخر میچسبونه و دیگه به هرکاری راضی نمیشی.
اگر خواستید ببینید به این ترتیب نگاه کنید :
Original S1
Origins (Remake)
Season 2 Episode 1-2
Season 1 Specials
Season 2 Episode 3-9
Season 2 Specials
Season 2 Episode 10-12
Season 3
Season 4
Three Year Agreement Specials
Season 5
خودم از ریمیک شروع کردم. اوکی بود اما قسمت اول فصل دوم یه سری چیزا رو رد کرده ممکنه متوجه نشید. برای همین شاید چند قسمت آخر Original رو ببینید.
آنچه گذشت اول هر قسمت رو از دست ندید. تقریبا تکرار اپیزود قبلیه اما گاهی راوی یه چیزایی میگه که تو اپیزود قبل نشون ندادن.
اما به طور کلی اگر به انیمه چینی یا دونگهوا دوتا ایراد خیلی جدی بخوام بگیرم یکی سانسور کاری های گاهی پیش از حد هست. یکی هم اینکه گاهی به جزئیات پرداخته نمیشه یا کلا اسکیپ میشه حس میکنی یه چیزی کمه که یه جورایی قابل دفاع هم هست چون اینا رو از روی ناول انیمه میکنن اگر بخوان به همه جزئیات وارد بشن اونم با این کیفیت هرکاری 10 سال طول میکشه و ممکنه دراپ هم بشه.
من که با یه سبک جدید آشنا شدم. حتما سراغ بقیه انیمه های این سبکی میرم و حتما بعدا دوباره برمیگردم اینو میبینم و حتی یه سری مبارزه ها رو با کیفیت بالاتر میبینم.
(برای دوستانی که انیمه رو دیدن)
اگر دقت کرده باشید این قسمت های آخر که شیائو ین میره سمت سرزمین میانه (؟) گرافیک دونگهوا یه اپگریدی پیدا میکنه. برای خودم که شخصا خیلی جذاب بود هم به خاطر بهتر شدن گرافیک هم شخصیت اصلی پخته تر رفتار میکنه. ولی از یه طرف به نظر میومد انگار یه time skip ـی داشتیم چون تغییرات زیاده. به خاطر همین به نظرم اینجا باید استارت فصل 6 میخورد تا بیننده بتونه ارتباط بگیره.
حالا دلیل این آپگرید چیه ؟ رندوم نبوده. برای این هست که تعدادی از نیروهای قدیمی رو برگردوندن یکی از اونا کارگردان همون اسپشیال فصل چهارم یا آرک 3YA هست. به خاطر همین کیفیت انیمه تغییر میکنه. و فکر میکنم به خاطر همین سر مبارزه شیائو ین با اون گروه رعد و برقی، موقعی که طرف میگه امروز هیچکس بدون اجازه من از اینجا خارج نمیشه ما یه سکوت 5-6 ثانیه ای داریم. (من سر اون صحنه خیلی خندیدم قشنگ فهمیدم استدیو از قصد اینطوری کرده ولی اون موقع نمیدونستم کارگردان و تیم قبلی برگشتن. اینا رو بعدا فهمیدم) یا اون صحنه بعدش که دونگ زون (؟) داره حرف میزنه از پشتش ارشد قبیله شوت میشه
خلاصه یه اتفاق خیلی خوب افتاده که اگر اینو همراه میکردن با فصل ششم بهتر هم میشد. اینکه شخصیت اصلی هم بزرگسالانه رفتار میکنه منطقی میشد.
یه ایراد داستانی که بگیرم اون مبارزه و اتفاقات یکم بیجا بود. شیائو ین به راحتی میتونست پسره رو ببره حتی بدون استفاده از اون تکنیک. زیادی شلوغ شد و پای عمارت هم به ماجرا کشیده شد. البته این مشکل فقط مخصوص اینجا نیست. از نظر قدرتی، داستان گاهی خودش رو گم میکنه. مثلا یه جا شیائو ین همزمان با 2 تا دونگ زون مبارزه میکنه اما یه جا توی یه دونگ زون سطح یک گیر میکنه !
و اما چندتا حادثه که توی دونگهوا نیومده ولی تو ناول هست. یکیش که حتی تو preview هم بوده اما ثانیه آخر حذف شده. اینا اسپویل نیستن اما چون تو ناول هست و ممکنه یکمی داستان انیمه رو تغییر بده میزارم تو اسپویلر :
یکی از اونا این هست که تو دونگهوا نشون نمیدن عروسک شیطانی چطوری ساخته شد. احتمال میدم به خاطر سانسور بازی های چینی هست. خودم ناول رو نخوندم اما اینطور که فهمیدم عروسک شیطانی انگار از بدن همون دونگ زون فرقه شیطانیه (؟) همونی که حمله میکنه آکادمی، ساخته میشه. احتمالا به خاطر استفاده از جسد و این چیزا انیمه نشده که به نظرم میتونست جذاب باشه.
دومی و شاید مهم ترینش رابطه مدوسا و شیائو ین هست. نمیدونم شما هم مثل من بعداز ماجرا جذب آتش قلب درونی (؟) توی آتشکده اینطوری بودید که چرا مدوسا یهو میخواد شیائو ین رو بکشه ؟ چرا دنبالش میکنه ؟ از اون قسمت تا آخر دونگهوا برای من گنگ بود. قبل از اینکه اینو توضیح بدم باید سوال کنم که میدونید الان مدوسا بارداره دیگه ؟ از روی کاور فصل 5 و اون صحنه وارد شدن انرژی به بدنش باید متوجه شده باشید.
اتفاقی که میوفته، چیزی که این وسط توی preview هم بوده اما ثانیه آخر حذف میشه **S مدوسا و شایئو ین هست. موقعی که انگشتر شیائو ین باز میشه و هرچی داره میریزه بیرون و جذبش میشن. مثل همون اتفاقی که فصل اول بین شیائو ین و یون یون اتفاق میوفته، یه دارویی به وجود میاد که اغوا میکنه. و به نظر کمی هم حالت ***r داشته ! برای همین هم مدوسا دنبالش میوفته و میخواد بکشه.
اما توی دونگهوا (توی همون pv) حالت عاشقانه داشته و این حس دو طرفه بوده. منتهی باز راضی نمیشن و کلا حذفش میکنن و به روش منهوای ناول عمل میکنن. یعنی یه انرژی ناگهانی شکل میگیره و به هردوتاشون ضربه میزنه که باعث میشه مدوسا باردار بشه.
اینو که بفهمید خیلی از اتفاقات بعدش و صحنه های بین مدوسا و شیائو ین براتون معنی پیدا میکنه. البته با توجه به این حذفی توی بعضی صحنه ها مثل خداحافظی هم طبیعتا یکم تغییرات ایجاد میشه.
البته این ورژن خیلی هم بد نیست چون توی ناول شیائو ین با اینکه میفهمه مدوسا بارداره و بچه داره اما رها میکنه و میره دنباله ژونر (؟) که این کمی طرف رو عوضی نشون میده. اما توی این نسخه کلا در جریان هیچی نیست و رفته.
خلاصه به نظرم صحنه های بین مدوسا و شیائو ین خیلی خالی بود و به شدت نیاز به یه چیزی داشت. به خصوص تو صحنه خداحافظی.
اما یکی دیگه از چیزایی که تو دونگهوا اصلا نگفت و نمیدونمم در آینده چه برنامه ای دارن (به خاطر همین مسئولیت اسپویلش با خودتون هست) بدنی هست که شیائو ین قراره تصفیه بکنه تا استادش رو برگردونه بدن یون شان هست. در واقع شیائو ین بعداز کشتن یون شان بدنش رو برمیداره که همین باعث یکم بگو مگو بین شیائو ین و یون یون میشه. اما تو دونگهوا اصلا اشاره ای نمیشه. نمیدونم یه بدن دیگه رو جایگزین میکنن (چون الان چیزی که زیاده دونگ زون هست اما اون اول داستان فقط یون شان به همچین لولی رسیده بود) یا برمیگرده اینو برمیداره.
از اینا که بگذریم برای دوستانی که دنبال کار مشابه میگردن. نویسنده که توی سن 19 سالگی BTTH رو نوشته (برای همین بعضی اتفاقات گاهی بچگانه هست) ! به جز این چندتا ناول دیگه هم نوشته که فکر میکنم بعد از دیدن موفقیت BTTH رفتن سراغ انیمه کردن اون ها. خودم هنوز هیچکدوم رو ندیدم و فعلا هم برنامه ای ندارم چون تعداد قسمت هاشون 50-25 تاست
اینطور بگم که همه ی این انیمه ها به هم ربط دارن. یه جورایی نویسنده اومده یه universe ـی مثل مارول ساخته. که هر ناول توی یه جا اتفاق میوفته و بعضا شاید بهم ربط هم پیدا میکنه.
یه مثال بخوام بزنم 3 تا ناول/دونگهوا که شخصیت اصلی هاشون به اوج لول (همون تهذیب) خودشون رسیدن تازه میفهمن یه زمین دیگه وجود داره که از اینا هم قوی ترن پس میرن اونجا تا یه ماجراجویی دیگه انجام بدن. یکم توضیح بیشتر بخوام بدم (اسپویل) این هست که دقت کردید این اواخر زیاد حرف از فضا میشه ؟ شکستن فضا ؟ آسمون ترک میخوره ؟ برید تا آخرش..
اسامی دونگهوا ها :
Martial Universe
Dragon Prince Yuan
The Great Ruler
- ترتیبشون رو نمیدونم کدوم رو باید ببینید.
- دقیق یادم نیست شاید یه چهارمی پنجمی هم باشه که من جا انداخته باشم.
ناول یه منهوا هم داره اما منهوا کمی فضای سبک تری داره، دونگهوا به ناول نزدیک تر هست.
منهوای کره ای مشابه این دونگهوا بخوام معرفی کنم، مجموعه کارهای Woo Gak هست Northern Blade، King of War و بقیه (آره قرار بود یه پست راجبشون بدم ) یا Father Unrivaled و Red Storn و ..
پ.ن: اول داشتم Undead Murder Farce بیچاره رو میدیدم نمیدونم چی شد اومدم سراغ BTTH برم اونم تموم کنم. اونم کار خاص و قشنگی بودش خوشم اومد.
دقیقا کاریه که من هم انجام میدادم چون نمیخواستم چیزی از دست بره. متاسفانه در بقیه اثار هم همینه از جمله در SS و بدتر از اون در Renegade Immortal بشدت نیازه زیر نویس انگلیسی هم چک بشه بخاطر یک ویژگی که خود Renegade Immortal داره که بعدا براش پست بزنم توضیح میدم.اگه زیرنویس فارسی میبینی ، هر موقع به رنگینگ برخوردی همون لحضه زیرنویس رو انگلیسی کن ، یا دقت کنی میتونی بفهمی طرف داره میگه دو زونگ یا دو زون و ...
شمشیر رو برای من هم سوال بود بعدا رفتم چک کردم دیدم یائولائو شمشیر رو بهش داده. اگر دقت کنید یائولائو هم با همین شمشیر میجنگه برای همین احتمالا نیازی ندیدن تاکید مجدد کنن بر صاحب شمشیر و یا ممکنه در فصل یک باشه که من ندیدم.حالا که دوباره بحث BTTH من از اول فصل دوم برام سواله که این شمشیرش رو از کجا اورد ، تا جایی که یادمه داستان خاصی در موردش تعریف نکرد؟
گفتم شاید تو فصل اول اصلی که ندیدم گفته باشه.
شما دقیقا به جایی رسیدی که از این به بعد هی باید تصویر رو نگه داری و زیبایی مناظر و کاراکترها رو ببینی و لذت ببری. از لحاظ وسعت هم وحشتناک شده. پتانسیل این رو داره که بزرگترین و وسیعترین انیمه بشه ولی مطمئنا سرو تهش رو هم میارن و خلاصه میکنن.r هم دارم کم کم میبینم ، تازه رسیدم قسمت 40 فصل دوم ، چقدر یهو وسیع شد دنیای دونگهوا ، اینجوری که من دیدم باید یه 500 قسمتی بسازن
چرا کسی نگفت که ویس اکتور Ouran Nakagawa خواننده ano هست که همین موزیک ویدیو رو خونده. الان قسمت 2 رو دیدم فهمیدم خلاصه که امیدوارم انیمه خوبی باشهاین Destruction رو با اینکه ندیدم ولی یاد این افتادم: