Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
یعنی دارم زور میزنم برسم به گیر 5 :)) لعنتی نمیرسه

واقعا قشنگ ترین فایت های گروهی واسه این آرک بود واقعا لذذذت بردم 😍
ددی رورونوا زورو بی نظیر بود 😍 نامی سوان چه قدرت خفنی گیرش اومده🤣 ✨
این طبیعیه که من قسمتایی که اوروچی حرف میزنه رو میزنم جلو؟ لول
نه تنها کل مردم وانو بلکه منم ازش متنفرم 🙄 خیلی رو مخه...
از بیک مام هم نفرت دارم متاسفانه...
تا کی باید تحملش کنیم ؟:D

یاماتو وقتی گرگ میشه چقد خوشگل میشه😍 باید بیاد جزو خدمه لوفی بشه خیلی به گروهشون میخوره به نظرم :<
تو گروهشون یه دیو کم دارن :< تازه خودشم میخواد دنیا رو ببینه پس بعید نیست بیاد [-o< ولی جز دیو بودن هیچ قابلیتی واسه کشتی نداره پس کنسله :<

چقدر ایم خفنه ، براحتی پتانسیل داره که الان بشه گذاشتش تو رده قوی ترین کاراکتر ، رفقایی که مانگا رو دارن دنبال می کنن خبر دارن چی تو راهه 😎 یه چند تا تئوری هم دارم راجع بهش که بزودی می نویسم ، فقط همینو بگم که اودا اگه بتونه از پتانسیل ایم استفاده کامل ببره خیلی قراره بهمون خوش بگذره !!!

آخرین ویرایش:
قسمت اول The Demon Hunter رو دیدم. در خصوص داستان که زیاده عرضی نیست و همونه که آدم از این تیپ آثار انتظار داره. من مشکلی با این مدل داستان‌ها ندارم.

اما کیفیت بصری این اثر انسان را به یاد Pre-Rendered In-Engine Cut-scene می‌اندازه. انگار انیمیشن رو توی یه موتور بازی سازی ساختن و بعد با Render Engine داخلی همون موتور ازش رندر گرفتن.
این رو از افکت آب یا بارون و انیمشین‌های حرکت کارکترها میگن. کلا یه جور خاصیه. نه میشه گفت خوبه و نه بده. فقط یه جوریه.

فعلا که حوصله انیمه دیدن ندارم و اینم میره پیش چیزهایی که یه روز ممکنه ببینم. این فصل فقط نیت داشتم انیمه برج خدا رو ببینم که اونم فعلا ضد حال زده بهم.

این قسمت شاهکار بود فاکینگ شاهههکارررر
مبارزه زورو با کینگ قشنگ ترین مبارزه تو کل این 1062 قسمت بود از نظر من

یعنی تصورش رو کن اگه میخواستن این صحنه ها و جلوه ویژه ها رو بجای انیمه تو فیلم واقعی نشون بدن😱

این قسمت رو دو بار دیدم با اینکه میخواستم زود تر به گیر 5 برسم
خداااا بوووود[-o<:((:((

بالاخره به گیر 5 رسیدم
WTF:))=))
اصلا انتظارش رو نداشتم انقد خوب باشه
خب تا همینجا کافیه بریم تا 5 سال دیگه ✨

قسمت اول The Demon Hunter رو دیدم. در خصوص داستان که زیاده عرضی نیست و همونه که آدم از این تیپ آثار انتظار داره. من مشکلی با این مدل داستان‌ها ندارم.

اما کیفیت بصری این اثر انسان را به یاد Pre-Rendered In-Engine Cut-scene می‌اندازه. انگار انیمیشن رو توی یه موتور بازی سازی ساختن و بعد با Render Engine داخلی همون موتور ازش رندر گرفتن.
این رو از افکت آب یا بارون و انیمشین‌های حرکت کارکترها میگن. کلا یه جور خاصیه. نه میشه گفت خوبه و نه بده. فقط یه جوریه.

فعلا که حوصله انیمه دیدن ندارم و اینم میره پیش چیزهایی که یه روز ممکنه ببینم. این فصل فقط نیت داشتم انیمه برج خدا رو ببینم که اونم فعلا ضد حال زده بهم.
قضیه cgi که چند سال قبل بحثش بود و تو همین فروم سرچ کنید میاد هم همین بود. میگفتن که اجرای cgi انیمه رو نابود میکنه انجامش از کفر بالاتر بود.
الان قضیه خیلی تغییر کرده و تقریباً با روش های جدید و روش اجراش و با تجربه شدن کارگردان های نسل جدید میشه گفت که شاید نبودن cgi عیب محسوب بشه
در هر حال هم پروداکشن انیمه به روش سنتی رو کاغذ هم به شکل cgi و رندر گرافیکی اگه درست اجرا بشه میتونه زیبا باشه.
شما سکانس های kaguya hime رو میتونید مقایسه کنید با پر زد و خورد ترین انیمه های cgi و باز هم بهتر و قشنگ تر باشه.
در کل قضیه خیلی به سلیقه بر میگرده

قضیه cgi که چند سال قبل بحثش بود و تو همین فروم سرچ کنید میاد هم همین بود. میگفتن که اجرای cgi انیمه رو نابود میکنه انجامش از کفر بالاتر بود.
الان قضیه خیلی تغییر کرده و تقریباً با روش های جدید و روش اجراش و با تجربه شدن کارگردان های نسل جدید میشه گفت که شاید نبودن cgi عیب محسوب بشه
در هر حال هم پروداکشن انیمه به روش سنتی رو کاغذ هم به شکل cgi و رندر گرافیکی اگه درست اجرا بشه میتونه زیبا باشه.
شما سکانس های kaguya hime رو میتونید مقایسه کنید با پر زد و خورد ترین انیمه های cgi و باز هم بهتر و قشنگ تر باشه.
در کل قضیه خیلی به سلیقه بر میگرده
من مشکلی با CGI بودنش ندارم. مدل cgi اش برام یه جوری بود.
انیمه cgi هم دیدم و بدم نیومده. از قدیمی‌هاش مثل apple seed تا جدیدها مثل همین Demon Slayer که لای طراحی‌های دو بعدی cgi داره.

این فصل ما بعد 5 6 سال مونوگاتاری جدید داشتیم و همین برای من کافیه :
واقعا چیز خارق العاده ای بوده این 8 قسمتی که نشون دادن تا الان

من یه مقدار سرم شلوغ بود و دوست نداشتم که وقتی روی mod صد در صد ام نیستم...این 2 قسمت آخرش رو نگا کنم
امشب بالاخره وقت کردم نگاش کردم....کلمه خارق العاده براش کمه....اصلاً هر چی فک میکنم این 2 قسمت چیزی فراتر از تصور ـم بود.

P.S
الخصوص موسیقی اون مبهوت کننده بودش

اگه بیگ مام مرده پس چرا زئوس هنوز زندس؟
اصولا اینجوری نیست که اگه استفاده کننده میوه بمیره همه چیزایی که بهش وصل باشن هم باید بمیرن ؟ :-?
وقتی رگباری میشینی میبینی کلی نکته از زیر دستت در میره

زئوس با Clima-Tact نامی ترکیب شد و تمام ، در ضمن زمان ترکیبش با Clima-Tact بیگ مام زنده بود ، بعد از ترکیب هم رسما در اختیار نامی ئه و از بیگ مام کاملا مستقله

وقتی رگباری میشینی میبینی کلی نکته از زیر دستت در میره

زئوس با Clima-Tact نامی ترکیب شد و تمام ، در ضمن زمان ترکیبش با Clima-Tact بیگ مام زنده بود ، بعد از ترکیب هم رسما در اختیار نامی ئه و از بیگ مام کاملا مستقله
:| به همه نکته ها توجه کردم که

اونو که می‌دونم
یعنی چی رسماً در اختیار نامیه:|
زئوس یه تیکه ابر بوده که بیگ مام روح خودشو بهش داده تا زنده بشه
الان که بیگ مام مرده پس فرقی نمیکنه که با اسلحه نامی ترکیب شده باشه یا هرچیزی بازم باید بیروح بشه و بمیره :|

البته یه نکته ممکنه وجود داشته باشه و اونم اینه که بیگ مام یه تیکه از روحش رو به اونا میده و دیگه کاملا مستقل از خودش میشن

یا هم ممکنه بیگ مام یجورایی هنوز زنده باشه و پرومتئوس نجاتش داده باشه

آخرین ویرایش:
:| به همه نکته ها توجه کردم که

اونو که می‌دونم
یعنی چی رسماً در اختیار نامیه:|
زئوس یه تیکه ابر بوده که بیگ مام روح خودشو بهش داده تا زنده بشه
الان که بیگ مام مرده پس فرقی نمیکنه که با اسلحه نامی ترکیب شده باشه یا هرچیزی بازم باید بیروح بشه و بمیره :|

البته یه نکته ممکنه وجود داشته باشه و اونم اینه که بیگ مام یه تیکه از روحش رو به اونا میده و دیگه کاملا مستقل از خودش میشن

یا هم ممکنه بیگ مام یجورایی هنوز زنده باشه و پرومتئوس نجاتش داده باشه
الان زئوس با Clima-Tact ادغام شده و جزوی از سلاح نامیه ، یعنی الان یجورایی تغییر ماهیت داده دیگه مثل قبل یه تیکه ابر که از روح بیگ مام زنده شده بود نیست ، الان صرفا جزوی از Clima-Tact نامیه و یه بخش از تکنولوژی اونه ، بازم اگه من اشتباه می کنم بچه های دیگه هستن بگن درستش رو ، من اینجوری برداشت کردم از موضوع ، بیگ مام هم مرگش تایید شده ، بعید میدونم برگرده ، جایی هم تو پلات های بعدی نداره ، الان دیگه آماده شید برای بحث راجع به ۵ ارشد و Imu

رسیدم قسمت 120 one piece و اینجوریم که میرم خونه میگم یه انیمه دیگه ببینیم آخرش نشستم 10 تا قسمت one piece دیدم :D

رسما دارم دیوونه میشم با هرکی حرف میزنم میگه اینا که چیزی نیست خفن تر از این میشه 8-> :D

حس میکنم همه اینجا دیدن one piece ولی اگه ندیدید هر چی دارید میبینید ول کنید بیاید بشینید ببینید این جواهروو

رسیدم قسمت 120 one piece و اینجوریم که میرم خونه میگم یه انیمه دیگه ببینیم آخرش نشستم 10 تا قسمت one piece دیدم :D

رسما دارم دیوونه میشم با هرکی حرف میزنم میگه اینا که چیزی نیست خفن تر از این میشه 8-> :D

حس میکنم همه اینجا دیدن one piece ولی اگه ندیدید هر چی دارید میبینید ول کنید بیاید بشینید ببینید این جواهروو
اینا که چیزی نیست خفن تر از این میشه 😁

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or