یعنی وحشتناک بود. من اولین بارم بود هیچ انیمه فصلی رو دنبال نکردم. از دوستان اگر من اشتباه میکنم لطفا یکی از انیمه های خوب این فصل رو پیشنهاد کنه
درسته انیمه اکشن نداشتیم ولی برای من که دلتنگ انیمه های مدرسه ای شده بودم، خیلی فصل خوبی بود و چند تا انیمه رو دنبال کردم
اینا چیزایی بود که این فصل دیدم:
Make Heroine ga Oosugiru!
Monogatari Series - Off & Monster Season
NieR Automata Ver1.1a S2
Oshi no Ko S2
Spice and Wolf
Tokidoki Bosotto Russia-go de Dereru Tonari no Alya-san
Tower of God S2
Elf-san wa Yaserarenai (Don't judge me )
در کنار اینا (هر چند مال این فصل نیستن ولی چون سایتی که ازش انیمه میگیریم توی این فصل قرارشون داده بود) دو تا انیمه Kishibe Rohan wa Ugokanai و Girls und Panzer - das Finale رو دیدم.
جوجو که نیاز به تبلیغ نداره و هر کسی اهلش باشه با کله میره سراغش
Girls und Panzer هم قاعدتا با هیچ منطقی نباید انیمه خوبی از آب در بیاد (یعنی ایده نبرد دخترهای مدرسه ای با تانک های جنگ جهانی در دنیایی که فیزیک درش وجود نداره حتی روی کاغذ هم خیلی مسخره هست) ولی اونقدر خوش ساخت هست که با وجود اینکه هر دو سال یه بار یه قسمت میاد و موقع تماشا اصلا نه شخصیت ها رو یادم بود و نه داستان رو ولی به محض ورود به مبارزات (چه اونجایی که با استراتژی جلو میرن و چه اونجایی که اکشن خالص هست) نشون میده که چه فکر و تلاش و ذوقی عوامل سازنده به پای انیمه گذاشتن
Gimai Seikatsu هم اوایل جالب بود ولی بعد دیدم خیلی کند و خسته کننده هست
Nige Jouzu no Wakagimi هم هست ولی من هنوز بیشتر از 2 قسمت ندیدم که به کسی پیشنهادش بدم.
Shoushimin Series هم با وجود گرافیک خوبش متاسفانه داستان درگیر کننده ای برام نداشت
الان هم دارم Terminator Zero رو میبینم
در کل برای من فصل خوبی بود