Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

هر چی بیشتر میگذره بیشتر داره مثه ایران میشه لول
به نظرم آرک وانو رو با الهام گرفته از ایران درست کردن
مثلا شهر ابیسو که مردمش هیچ اکتی بجز خنده نمیتونن بخاطر میوه اسمایل برن خیلی شبیه به ماست
به هر بدبختی و مشکلی میخندن...
یا مثلا مردم رو گرسنه نگه داشتن که کسی حال شورش کردن نداشته باشه

از یه طرف دلم میخواد زود تر به پخش هفتگی برسم از یه طرفم دلم نمی‌خواد لول
نمی‌خوام زود وانپیس تموم بشه امیدوارم تا سال ۲۰۵۰ ادامه بدن :D خیلی وانپیس و لوفی رو دوست دارم :((

آخرین ویرایش:
انیمه‌ی Sekiro Shadows Die Twice توسط استودیوی Qzilla در دست ساخته. اوپنینگ انیمه‌ی Hell's Paradise کار اینا بوده و ظاهرا ازونجا بوده که توجه‌های زیادی رو به خودشون جلب کردن. انیمه‌ی سکیرو هم کار کوتاهی خواهد بود. به نقل از انیمه‌لیست :D

دیدم دوستان کسی اشاره نکرد!
در جوایز The Next Manga Awards 2024 مانگای سکسی و خشن Kagurabachi جایزه بهترین مانگای جدید رو برد.
GHlh6rlXcAA07kI.jpeg
مشخصا با اتمام MHA و JJK و Demon Slayer شانس زیادی رو داره که انیمه محبوب بعدی باشه. با اینکه بعیده امیدوارم Ufotable این رو انیمه کنه. از اونجایی بشدت کار حس سینماتیک بودن رو مخاطب میده بنظرم اونا کسایی هستند که میتونند انیمه خفنی ازش در بیارند.

در یک حرکت خیلی بامزه، مانگاکا یک مسابقه گذاشته که طرفداران طراحی کرکتر های خودشون رو برای اون بفرستند. برنده در اول چپتر بعدی، طراحی کرکتری که فرستاده توسط شخصیت اصلی سلاخی قراره بشه.:))

هر چی بیشتر میگذره بیشتر داره مثه ایران میشه لول
به نظرم آرک وانو رو با الهام گرفته از ایران درست کردن
مثلا شهر ابیسو که مردمش هیچ اکتی بجز خنده نمیتونن بخاطر میوه اسمایل برن خیلی شبیه به ماست
به هر بدبختی و مشکلی میخندن...
یا مثلا مردم رو گرسنه نگه داشتن که کسی حال شورش کردن نداشته باشه

از یه طرف دلم میخواد زود تر به پخش هفتگی برسم از یه طرفم دلم نمی‌خواد لول
نمی‌خوام زود وانپیس تموم بشه امیدوارم تا سال ۲۰۵۰ ادامه بدن :D خیلی وانپیس و لوفی رو دوست دارم :((

Niete nanbo no ~o!! Oden ni sōrō!!!

و من که اشکم بند نمی اومد ...

Last edited by a moderator:
دوستان دونگهوا باز the demon hunter رو از دست ندید که از نظر گرافیکی و لوکیشنهای خفن رو دست نداره.
قسمت های اول زیادی سریع و خلاصه وار پیش میره ولی چنتا قسمت که میگذره درست میشه.

گرافیکش خداست.

Screenshot_2024-09-04-22-23-53-286_com.mxtech.videoplayer.ad.jpg Screenshot_2024-09-04-22-23-16-865_com.mxtech.videoplayer.ad.jpg
Screenshot_2024-09-04-23-02-28-075_com.mxtech.videoplayer.ad.jpg

پ ن : آقا برید ببینید تا با اسکرین شات همه سریال رو واستون اسپویل نکردم.

ای ام دی بی:۸.۴
مای انیمه لیست:۸.۱

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or