fire emblem
کاربر سایت
منظورتون cgi هاست؟والا بعد پارت 6 زیاد امیدی ندارم. خیلی پارت 6 خوب از آب در نیومد.
نه اصلا خود کارگردانی پارت 5 بهتر بود.منظورتون cgi هاست؟
چون کیفیت کلی کار عالی بود واقعا
اگه وقتش رو دارید دوست دارم بدونم از چه نظر بهتر بود به نظرتوننه اصلا خود کارگردانی پارت 5 بهتر بود.
علاقهمند به خوندن کمیکهاشون (یا در واقع مانهواهاشون) نشدی؟خوشحالم که خوشتون اومده. حقیقتش وقتی خودم اولین بار دیدمش کلی حرص خوردم که چرا ملت از وجود همچین جواهراتی بیخبرن و بخاطر چینی بودن نمیبینن ولی خب چاره ای نیست. زوری نمیشه.
کار دیگه بدون شک Swallowed Star هست. این هم شاهکاره. این رو هم حتی اگه از اولش خوشتون نیومد ول نکنید تا متوجه عظمت قضیه بشید. ترکیبی از attack on titan (دشمن پشت دیوارهای شهر) و mass effect(سفر به سیارات دور) و cultivation و چیزهای دیگه است. از لحاظ زیبایی بصری و ارت و اینها واقعا بینظیره. داستانش هم در ابتدا خیلی ساده شروع میشه و در ادامه ابعاد قضیه به سطحی میره که مفز ادم سوت میکشه. فقط برای نمونه کل ماجراهایی که در داستان تا سطح خدای جنگ و اینها درگیرش هستن( اگر ببینید متوجه میشید) در لیست زیر فقط سطح student ـه.
Cultivation
یعنی بخش cultivation عجیب تر و بزرگتری حتی نسبت به BTTH داره. خلاصه از دست ندید. کلا SS دونگهوای یونیکیه و فرومهای خارجی رو که چک میکردم ملت بعد از دیدنش دنبال جایگزین مشابه میگردن ولی هیچی شبیهش نیست.
من هر دو یعنی BTTH و SS رو دوبار دیدم (در صورتی که مثلا attack on titan رو اخر فصل اول دراپ کردم) و فعلا هیچ گیمی بازی نمیکنم و کل وقت خالی میره برای دونگهوا. بار دوم هم در هردو کلی نکته جدید رو متوجه شدم.
این رو اگر دیدید دو تا دونگهوای دیگه هم هست اونها رو هم معرفی میکنم درسته که در حد BTTH و SS و شاهکار نیستن ولی خوب هستن و ارزش یکبار دیدن رو دارن.
اگر نیاز به توضیحات بیشتری در مورد Swallowed Star دارید این پست کامل توضیح دادم
خب در ادامه قضیه تماشای دونگهوا یا همون انیمه چینی بعد از دیدن Doupo Cangqiong و رسیدن یه پخشش برای انیمه جایگزین یک سری پیشنهاد شد که تقریبا همه رو دانلود و امتحان کردم ولی هیچ کدوم حال ندادن.
کلا Doupo Cangqiong سطح توقع رو چنان بالا برده بود که فکر میکردم دیگه نمیشه چیز مناسبی پیدا کنم. تا اینکه گفتم بذار از روی کاورآرت (عکس ضمیمه این پست) Swallowed Star امتحان بکنم و چه خوب که این کار رو کردم و دومین دونگهوای شاهکار رو پیدا کردم.
البته حقیقتش Swallowed Star مثل Doupo Cangqiong انیمه بی نقصی نیست ولی در مواردی چنان عالیه که نقصها رو میپوشونه.
با سلیقه من Swallowed Star یک ضعف اصلی...
تنها مانهوایی که تونستم تحمل کنم سولو لولینگ بود. همین BTTH رو هم از شدت عجله برای اینکه ببینم بعدش چی میشه مانهواش رو چک کردم و دیدم به هیچ وجه با سلیقه من اوکی نیست.علاقهمند به خوندن کمیکهاشون (یا در واقع مانهواهاشون) نشدی؟
یه چندتایی کیس خوب هست
با زیر نویس فارسی رو از اینجادوستان این BTTH رو غیر از سینما از کجا میتونم بگیرم؟
نمیخوام براش برم اکانت سینما بخرم که به کارم نمیاد.
من فقط یوتوب رو پیدا کردم که 177 تا اپیزود رو گذاشته:
پس اسمش رو اشتباه جستجو میکردم و پیدا نمیشد چیزی.با زیر نویس فارسی رو از اینجا
Fights Break Sphere 5th Season – آیوفیلم
البته لینک فصل پنجه ولی بقیه رو هم داره. فصل یک رو هم میتونید اسکیپ کنید و فقط 3 قسمت ریمیک ببینید. مطابق بقیه پستمهام بازهم تاکید میکنم special ها رو هم باید ببینید. فیلر نیستن و مربوط به داستانن.
این لینک بالا اپدیته و قسمت اخر رو با یک روز تاخیر میذاره. روی تلگرام هم کانالهایی هستن که بلافاصله منتشر میکنن و تاخیر ندارن ولی بدون زیرنویس.
تصویر ویدئو هم مربوط به یائو لائو یا همون استاد شیائوفنه. دروغ نیست اگر بگم قبل از اینکه درگیر داستان بشم کاراکتر استاد یائولائو دلیل اصلی تماشا کردنم بود.
اخه شونصد تا اسم داره با همین لینک دوستمون یا اسمی که من دادم سرچ کنید.پس اسمش رو اشتباه جستجو میکردم و پیدا نمیشد چیزی.
خیلی ممنون
فقط یک سوال دیگه ، پس اون کانال یوتوبی که من گذاشتم یه انیمه دیگست یا همون ریمیکه؟
180 تا اپیزود داره!
ممنون خیلی لطف کردی.اخه شونصد تا اسم داره با همین لینک دوستمون یا اسمی که من دادم سرچ کنید.
این لینک ریمیک 3 قسمتی فصل یکه
Fights Break Sphere: Origin – آیوفیلم
من رو مجبور به دیدن ویدئوی یوتیوب نکنید اگر ببینم باید برای بار سوم بشینم از اول کل سری رو تماشا کنم که واقعا وقتش رو ندارم همون تصویر جوانی استاد یائولائو هم خودش وسوسه میکنه
راستی من نمیدونم چه کیفیتی رو میبینید ولی سعی کنید اگر از الو هم نشد از فصل 3 به بعد 1080 به بالا ببینید که زیبایی مناظر از دست نره.
متاسفانه SS رو ناقص داره ولی خب کار رو راه میندازه. فکر کنم حدود 30 قسمت رو نداره که من از تلگرام گرفتم . رو تلگرام 1080 هست و عالیه.ممنون خیلی لطف کردی.
این آیوفیلم چقدر خوبه؟
بی نیاز شدم ، swallowed star رو هم که معرفی کردی داره.