قضیه بین های بودونگ و مدوسا هم به نظر من به داستان ربط داره. مثل یه فلش بکه که نشون میده اصلا مدوسا کیه و چی شد که اخلاقش اینطوریه. شاید روابطش با های بودونگ ( چقدر من خوشم میاد از های بودونگ و تصمیماتش

) به خود داستان دقیقا ربطی نداشته باشه ولی کاراکترهای هر دو رو بخوبی باز میکنه و مشخص میشه کی چیکارست. (البته اینکه میگم از های بودونگ خوشم میاد منظور این نیست که از مدوسا نه. لامصب از تمام کاراکترها خوشم میاد

حتی کیف میکردم رفتار رقبای شیائوین در اکادمی رو میدیدم. در کلیشه های مدرسه و اکادمی همیشه رقیب مقابل یه ادم ناجوره و دشمن کاراکتره که داستان شکل بگیره اینجا طور دیگه ای و کاملا خارج از کلیشه بود.)
در کل اگر قضیه های بودونگ و مدوسا رو فیلر هم حساب کنیم فقط 3 قسمته اگر اشتباه نکنم ولی اسپشیالهای فصل 4 که متاسفانه در کامنتها دیدم کسانی بودن که از دست دادنش دقیقا چیزیه که از اول داستان بیلد اپ میکنه که بهش برسه. یا مثلا اشنایی با یون یون در اسپشیالها اتفاق میفته که اگر کسی نبینه متوجه نمیشه یون یون از کجا اومد هرچند ژونر یه اشاره ای به اسمش در 3 قسمت ریمیک میکنه وقتی یک لحظه چشماش زرد میشه
4k هم که به به چی از این بهتر متاسفانه من نه تلویزیونش رو دارم نه مانیتور بنابر این کل سری رو 1080 دیدم. ولی اگه swallowed star رو 4k ببینید خودش رو بیشتر نشون میده. محیطهای سیارات مختلف آرت خالصه.