خوشحالم که خوشتون اومده. حقیقتش وقتی خودم اولین بار دیدمش کلی حرص خوردم که چرا ملت از وجود همچین جواهراتی بیخبرن و بخاطر چینی بودن نمیبینن ولی خب چاره ای نیست. زوری نمیشه.
کار دیگه بدون شک Swallowed Star هست. این هم شاهکاره. این رو هم حتی اگه از اولش خوشتون نیومد ول نکنید تا متوجه عظمت قضیه بشید. ترکیبی از attack on titan (دشمن پشت دیوارهای شهر) و mass effect(سفر به سیارات دور) و cultivation و چیزهای دیگه است. از لحاظ زیبایی بصری و ارت و اینها واقعا بینظیره. داستانش هم در ابتدا خیلی ساده شروع میشه و در ادامه ابعاد قضیه به سطحی میره که مفز ادم سوت میکشه. فقط برای نمونه کل ماجراهایی که در داستان تا سطح خدای جنگ و اینها درگیرش هستن( اگر ببینید متوجه میشید) در لیست زیر فقط سطح student ـه.
Cultivation
یعنی بخش cultivation عجیب تر و بزرگتری حتی نسبت به BTTH داره. خلاصه از دست ندید. کلا SS دونگهوای یونیکیه و فرومهای خارجی رو که چک میکردم ملت بعد از دیدنش دنبال جایگزین مشابه میگردن ولی هیچی شبیهش نیست.
من هر دو یعنی BTTH و SS رو دوبار دیدم (در صورتی که مثلا attack on titan رو اخر فصل اول دراپ کردم) و فعلا هیچ گیمی بازی نمیکنم و کل وقت خالی میره برای دونگهوا. بار دوم هم در هردو کلی نکته جدید رو متوجه شدم.
این رو اگر دیدید دو تا دونگهوای دیگه هم هست اونها رو هم معرفی میکنم درسته که در حد BTTH و SS و شاهکار نیستن ولی خوب هستن و ارزش یکبار دیدن رو دارن.
اگر نیاز به توضیحات بیشتری در مورد Swallowed Star دارید این پست کامل توضیح دادم
خب در ادامه قضیه تماشای دونگهوا یا همون انیمه چینی بعد از دیدن Doupo Cangqiong و رسیدن یه پخشش برای انیمه جایگزین یک سری پیشنهاد شد که تقریبا همه رو دانلود و امتحان کردم ولی هیچ کدوم حال ندادن.
کلا Doupo Cangqiong سطح توقع رو چنان بالا برده بود که فکر میکردم دیگه نمیشه چیز مناسبی پیدا کنم. تا اینکه گفتم بذار از روی کاورآرت (عکس ضمیمه این پست) Swallowed Star امتحان بکنم و چه خوب که این کار رو کردم و دومین دونگهوای شاهکار رو پیدا کردم.
البته حقیقتش Swallowed Star مثل Doupo Cangqiong انیمه بی نقصی نیست ولی در مواردی چنان عالیه که نقصها رو میپوشونه.
با سلیقه من Swallowed Star یک ضعف اصلی...