Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
@Kourosh
آقا دمت گرم بابت Battle Through The Heavens ، عجب چیزی بود ، بعد این همه سال انیمه دیدن فکر نمیکردم چینیها هم همچین انیمه هایی (دونگهوا) دارن.
از اولش هم کار خوبی بود ، لازم نیست حتما تا فصل 3 ببینی تا خوشت بیاد.
کار دیگه ای هم بود حتما پیشنهاد بده ببینیم.
---
چرا بیشتر کارهای چینی هاردساب چینی هستن؟ قبلا چند تا سریال چینی دانلود کرده بودم (هیچ کدومو ندیدم ، شاید اونا هم کارهای خوبی باشن) اونا هم هاردساب چینی هستن ، یعنی خودشونم زبون خودشونو درست نمیفهمن و باید از زیرنویس کمک بگیرن؟

این انیمه تاور چقدر بودجه داشته؟ احساس میکنم انیمیشن هاش رو با ۵ فریم در ثانیه ساختن. هر قسمت هم داره بدتر میشه :D
واقعا کرانچرول EA انیمه بین هاست.
با این بلایی که سر تاور آوردن انیمه نمی‌شد بهتر بود.

آخرین ویرایش:
@Kourosh
آقا دمت گرم بابت Battle Through The Heavens ، عجب چیزی بود ، بعد این همه سال انیمه دیدن فکر نمیکردم چینیها هم همچین انیمه هایی (دونگهوا) دارن.
از اولش هم کار خوبی بود ، لازم نیست حتما تا فصل 3 ببینی تا خوشت بیاد.
کار دیگه ای هم بود حتما پیشنهاد بده ببینیم.
---
چرا بیشتر کارهای چینی هاردساب چینی هستن؟ قبلا چند تا سریال چینی دانلود کرده بودم (هیچ کدومو ندیدم ، شاید اونا هم کارهای خوبی باشن) اونا هم هاردساب چینی هستن ، یعنی خودشونم زبون خودشونو درست نمیفهمن و باید از زیرنویس کمک بگیرن؟
خوشحالم که خوشتون اومده. حقیقتش وقتی خودم اولین بار دیدمش کلی حرص خوردم که چرا ملت از وجود همچین جواهراتی بیخبرن و بخاطر چینی بودن نمیبینن ولی خب چاره ای نیست. زوری نمیشه.
کار دیگه بدون شک Swallowed Star هست. این هم شاهکاره. این رو هم حتی اگه از اولش خوشتون نیومد ول نکنید تا متوجه عظمت قضیه بشید. ترکیبی از attack on titan (دشمن پشت دیوارهای شهر) و mass effect(سفر به سیارات دور) و cultivation و چیزهای دیگه است. از لحاظ زیبایی بصری و ارت و اینها واقعا بینظیره. داستانش هم در ابتدا خیلی ساده شروع میشه و در ادامه ابعاد قضیه به سطحی میره که مغز ادم سوت میکشه. فقط برای نمونه کل ماجراهایی که در داستان تا سطح خدای جنگ و اینها درگیرش هستن( اگر ببینید متوجه میشید) در لیست زیر فقط سطح student ـه.
Cultivation
یعنی بخش cultivation عجیب تر و بزرگتری حتی نسبت به BTTH داره. خلاصه از دست ندید. کلا SS دونگهوای یونیکیه و فرومهای خارجی رو که چک میکردم ملت بعد از دیدنش دنبال جایگزین مشابه میگردن ولی هیچی شبیهش نیست.

من هر دو یعنی BTTH و SS رو دوبار دیدم (در صورتی که مثلا attack on titan رو اخر فصل اول دراپ کردم) و فعلا هیچ گیمی بازی نمیکنم و کل وقت خالی میره برای دونگهوا. بار دوم هم در هردو کلی نکته جدید رو متوجه شدم.

این رو اگر دیدید دو تا دونگهوای دیگه هم هست اونها رو هم معرفی میکنم درسته که در حد BTTH و SS و شاهکار نیستن ولی خوب هستن و ارزش یکبار دیدن رو دارن.

اگر نیاز به توضیحات بیشتری در مورد Swallowed Star دارید این پست کامل توضیح دادم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or