Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

آخرین ویرایش:
عجب چیزی بود ، به به.
انتظار سخته واقعا.

One animated series to rule them all
واقعا امیدوارم بجز LOL این استدیو فرانسوی اثار دیگه هم بسازه. رسما یکی از بهترین انیمیشن ساز های دنیا هستند.

یعنی تو ۲۰ سال گذشته هیچ فصلی به بدی این فصل نبوده و احتمالا تا ۲۰ سال دیگه هم نخواهد بود .... زودتر بره این یک ماه هم که پاییز قراره تلافی این تابستون رو در بیاره
یعنی وحشتناک بود. من اولین بارم بود هیچ انیمه فصلی رو دنبال نکردم. از دوستان اگر من اشتباه میکنم لطفا یکی از انیمه های خوب این فصل رو پیشنهاد کنه

یعنی وحشتناک بود. من اولین بارم بود هیچ انیمه فصلی رو دنبال نکردم. از دوستان اگر من اشتباه میکنم لطفا یکی از انیمه های خوب این فصل رو پیشنهاد کنه
Giji Harem
Dead Dead Demons Destruction
katsute mahou shoujo to aku wa tekitai shiteita

تو ضعیف بودن فصل که شکی نیست ، ولی من از اینا خوشم اومد:
Nige Jouzu no Wakagimi
Tokidoki Bosotto Russia-go de Dereru Tonari no Alya-san
Tsue to Tsurugi no Wistoria

دوستان دونگهوا باز the demon hunter رو از دست ندید که از نظر گرافیکی و لوکیشنهای خفن رو دست نداره.
قسمت های اول زیادی سریع و خلاصه وار پیش میره ولی چنتا قسمت که میگذره درست میشه.

گرافیکش خداست.

View attachment 348637View attachment 348639
View attachment 348640

پ ن : آقا برید ببینید تا با اسکرین شات همه سریال رو واستون اسپویل نکردم.

ای ام دی بی:۸.۴
مای انیمه لیست:۸.۱
از کجا میتونم بخونم فارسی رو؟؟

Tsue to Tsurugi no Wistoria

تنها چیزی که ارزش ۲۰ دقیقه وقت داشت ، فقط همین بود ... اینم سر و تهش مشخص نیست

عزیز دونگهوا به انیمه های چینی میگن.

این دونگهوا واسهه خوندن یه مانها داره به اسم azure legacy که آرتش متفاوته.

خود دونگهوا رو میتونی از اینجا دانلود کنی.
The Demon Hunter – آیوفیلم
از این لفظ های چینی هیچی سرم نمیشه
~X(

درسته انیمه اکشن نداشتیم ولی برای من که دلتنگ انیمه های مدرسه ای شده بودم، خیلی فصل خوبی بود و چند تا انیمه رو دنبال کردم :D
اینا چیزایی بود که این فصل دیدم:
Make Heroine ga Oosugiru!
Monogatari Series - Off & Monster Season
NieR Automata Ver1.1a S2
Oshi no Ko S2
Spice and Wolf
Tokidoki Bosotto Russia-go de Dereru Tonari no Alya-san
Tower of God S2
Elf-san wa Yaserarenai (Don't judge me :D)

در کنار اینا (هر چند مال این فصل نیستن ولی چون سایتی که ازش انیمه میگیریم توی این فصل قرارشون داده بود) دو تا انیمه Kishibe Rohan wa Ugokanai و Girls und Panzer - das Finale رو دیدم.
جوجو که نیاز به تبلیغ نداره و هر کسی اهلش باشه با کله میره سراغش :D
Girls und Panzer هم قاعدتا با هیچ منطقی نباید انیمه خوبی از آب در بیاد (یعنی ایده نبرد دخترهای مدرسه ای با تانک های جنگ جهانی در دنیایی که فیزیک درش وجود نداره حتی روی کاغذ هم خیلی مسخره هست) ولی اونقدر خوش ساخت هست که با وجود اینکه هر دو سال یه بار یه قسمت میاد و موقع تماشا اصلا نه شخصیت ها رو یادم بود و نه داستان رو ولی به محض ورود به مبارزات (چه اونجایی که با استراتژی جلو میرن و چه اونجایی که اکشن خالص هست) نشون میده که چه فکر و تلاش و ذوقی عوامل سازنده به پای انیمه گذاشتن :D

Gimai Seikatsu هم اوایل جالب بود ولی بعد دیدم خیلی کند و خسته کننده هست :D
Nige Jouzu no Wakagimi هم هست ولی من هنوز بیشتر از 2 قسمت ندیدم که به کسی پیشنهادش بدم.
Shoushimin Series هم با وجود گرافیک خوبش متاسفانه داستان درگیر کننده ای برام نداشت :D

الان هم دارم Terminator Zero رو میبینم :-"

در کل برای من فصل خوبی بود :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or