m.d.makan
کاربر فعال
شایع که میگن زمستون امسال ولی رسمی تایید نشده.بچها Chainsaw Man فصل دومش کی میاد؟ تو این مدل چی پیشنهاد میدید؟
از لحاظ کیفی
DoroHedoro
Parasyte
Cyberpunk Edgerunners
شایع که میگن زمستون امسال ولی رسمی تایید نشده.بچها Chainsaw Man فصل دومش کی میاد؟ تو این مدل چی پیشنهاد میدید؟

تریلر رسمی فصل دوم آرکین :
![]()
واقعا امیدوارم بجز LOL این استدیو فرانسوی اثار دیگه هم بسازه. رسما یکی از بهترین انیمیشن ساز های دنیا هستند.عجب چیزی بود ، به به.
انتظار سخته واقعا.
One animated series to rule them all
چه حالی بده آبانView attachment 348757
عجب چیزی بود ، به به.
انتظار سخته واقعا.
دوباره باید بشینم فصل اول رو ببینم.
One animated series to rule them all

Kaiju no 8بچها Chainsaw Man فصل دومش کی میاد؟ تو این مدل چی پیشنهاد میدید؟
یعنی وحشتناک بود. من اولین بارم بود هیچ انیمه فصلی رو دنبال نکردم. از دوستان اگر من اشتباه میکنم لطفا یکی از انیمه های خوب این فصل رو پیشنهاد کنهیعنی تو ۲۰ سال گذشته هیچ فصلی به بدی این فصل نبوده و احتمالا تا ۲۰ سال دیگه هم نخواهد بود .... زودتر بره این یک ماه هم که پاییز قراره تلافی این تابستون رو در بیاره
Giji Haremیعنی وحشتناک بود. من اولین بارم بود هیچ انیمه فصلی رو دنبال نکردم. از دوستان اگر من اشتباه میکنم لطفا یکی از انیمه های خوب این فصل رو پیشنهاد کنه
تو ضعیف بودن فصل که شکی نیست ، ولی من از اینا خوشم اومد:یعنی وحشتناک بود. من اولین بارم بود هیچ انیمه فصلی رو دنبال نکردم. از دوستان اگر من اشتباه میکنم لطفا یکی از انیمه های خوب این فصل رو پیشنهاد کنه
از کجا میتونم بخونم فارسی رو؟؟دوستان دونگهوا باز the demon hunter رو از دست ندید که از نظر گرافیکی و لوکیشنهای خفن رو دست نداره.
قسمت های اول زیادی سریع و خلاصه وار پیش میره ولی چنتا قسمت که میگذره درست میشه.
گرافیکش خداست.
View attachment 348637View attachment 348639
View attachment 348640
پ ن : آقا برید ببینید تا با اسکرین شات همه سریال رو واستون اسپویل نکردم.
ای ام دی بی:۸.۴
مای انیمه لیست:۸.۱
عزیز دونگهوا به انیمه های چینی میگن.از کجا میتونم بخونم فارسی رو؟؟
Tsue to Tsurugi no Wistoriaیعنی وحشتناک بود. من اولین بارم بود هیچ انیمه فصلی رو دنبال نکردم. از دوستان اگر من اشتباه میکنم لطفا یکی از انیمه های خوب این فصل رو پیشنهاد کنه
از این لفظ های چینی هیچی سرم نمیشهعزیز دونگهوا به انیمه های چینی میگن.
این دونگهوا واسهه خوندن یه مانها داره به اسم azure legacy که آرتش متفاوته.
خود دونگهوا رو میتونی از اینجا دانلود کنی.
The Demon Hunter – آیوفیلم

درسته انیمه اکشن نداشتیم ولی برای من که دلتنگ انیمه های مدرسه ای شده بودم، خیلی فصل خوبی بود و چند تا انیمه رو دنبال کردمیعنی وحشتناک بود. من اولین بارم بود هیچ انیمه فصلی رو دنبال نکردم. از دوستان اگر من اشتباه میکنم لطفا یکی از انیمه های خوب این فصل رو پیشنهاد کنه