Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
f12bc511706b43b6d912d74ac4779dd8.jpg

بیشتر از از ۱۱۰۰ قسمته ... که داریم اینو میبینیم ... یکی یه ماه ..یکی یک سال .. یکی ۱۵ سال یکی ۲۰ سال ... و دیگه کاملا عادت کردیم ... و بعد دیدن اینم خیلی ها مون گفتیم پس کی تموم میشه به عمر ما نمی‌رسه ... اما ....

View attachment 770f8b72dd944e73a359cb152c1c3577.mp4

الان که داریم آخرش رو نزدیک به خودمون میبینیم ... دیگه الان نمی‌خوایم تموم شده و نگرانیمون اینه که خیلی زودتر از انتظارمون یا زمانی که می‌خواستیم داره تموم میشه😭

وان پیس بهترین و کامل ترین انیمه است
خیلی دوسش دارم😭😭
امیدوارم تا زمانی که زنده ام تموم نشه :D
این که می‌گفتیم به عمر ما نمی‌کشه تموم شدنش .. یعنی خواستمون این بود که نمی خواستیم تا زمانی که زنده هستیم وان پیس تموم شده و همیشه و هر هفته داشته باشیمش

خیلی باید اوضاع یک مانگا افتضاح باشه که یک چپتر از سه چپتر آخر فقط باید توضیح در مورد پلات هول های داستان باشه.:| WTF واقعا؟
بعد جالبه اصلا به پلات هول های اساسی داستان هیچ اشاره ایی نشد.
بجز این من تا همین چپتر قبل با خیلی از حرکت های عجیب نویسنده مثلا کنار میومدم ولی...
اینکه هیگوراما یکهو زنده شد از خنده دار ترین صحنه های مانگا بود.:))
قشنگ بجز گوجو، کاشیمو، چوسو هیچکس دیگه توی نبرد آخر نمرد. قویترین نفرین تاریخ خودش میگفت هیگوراما مرده:))
کلا وقتی اون افتضاح ارتش امریکا رو زد باید این روزا رو میدیدیم.

بابا My Hero Academia بدبختم اینقدر اوضاع بدی نداشت. الان نصف آرک های جوجوتسو کایسن بی معنی هستند..:))

خیلی باید اوضاع یک مانگا افتضاح باشه که یک چپتر از سه چپتر آخر فقط باید توضیح در مورد پلات هول های داستان باشه.:| WTF واقعا؟
بعد جالبه اصلا به پلات هول های اساسی داستان هیچ اشاره ایی نشد.
بجز این من تا همین چپتر قبل با خیلی از حرکت های عجیب نویسنده مثلا کنار میومدم ولی...
اینکه هیگوراما یکهو زنده شد از خنده دار ترین صحنه های مانگا بود.:))
قشنگ بجز گوجو، کاشیمو، چوسو هیچکس دیگه توی نبرد آخر نمرد. قویترین نفرین تاریخ خودش میگفت هیگوراما مرده:))
کلا وقتی اون افتضاح ارتش امریکا رو زد باید این روزا رو میدیدیم.

بابا My Hero Academia بدبختم اینقدر اوضاع بدی نداشت. الان نصف آرک های جوجوتسو کایسن بی معنی هستند..:))
جواب سوالاتت توی کلیپ زیر هست. :)

View attachment VID_20240912_080941_914.mp4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or