(برای دوستانی که انیمه رو دیدن)
اگر دقت کرده باشید این قسمت های آخر که شیائو ین میره سمت سرزمین میانه (؟) گرافیک دونگهوا یه اپگریدی پیدا میکنه. برای خودم که شخصا خیلی جذاب بود هم به خاطر بهتر شدن گرافیک هم شخصیت اصلی پخته تر رفتار میکنه. ولی از یه طرف به نظر میومد انگار یه time skip ـی داشتیم چون تغییرات زیاده. به خاطر همین به نظرم اینجا باید استارت فصل 6 میخورد تا بیننده بتونه ارتباط بگیره.
حالا دلیل این آپگرید چیه ؟ رندوم نبوده. برای این هست که تعدادی از نیروهای قدیمی رو برگردوندن یکی از اونا کارگردان همون اسپشیال فصل چهارم یا آرک 3YA هست. به خاطر همین کیفیت انیمه تغییر میکنه. و فکر میکنم به خاطر همین سر مبارزه شیائو ین با اون گروه رعد و برقی، موقعی که طرف میگه امروز هیچکس بدون اجازه من از اینجا خارج نمیشه ما یه سکوت 5-6 ثانیه ای داریم. (من سر اون صحنه خیلی خندیدم

قشنگ فهمیدم استدیو از قصد اینطوری کرده ولی اون موقع نمیدونستم کارگردان و تیم قبلی برگشتن. اینا رو بعدا فهمیدم) یا اون صحنه بعدش که دونگ زون (؟) داره حرف میزنه از پشتش ارشد قبیله شوت میشه
خلاصه یه اتفاق خیلی خوب افتاده که اگر اینو همراه میکردن با فصل ششم بهتر هم میشد. اینکه شخصیت اصلی هم بزرگسالانه رفتار میکنه منطقی میشد.
یه ایراد داستانی که بگیرم اون مبارزه و اتفاقات یکم بیجا بود. شیائو ین به راحتی میتونست پسره رو ببره حتی بدون استفاده از اون تکنیک. زیادی شلوغ شد و پای عمارت هم به ماجرا کشیده شد. البته این مشکل فقط مخصوص اینجا نیست. از نظر قدرتی، داستان گاهی خودش رو گم میکنه. مثلا یه جا شیائو ین همزمان با 2 تا دونگ زون مبارزه میکنه اما یه جا توی یه دونگ زون سطح یک گیر میکنه !
و اما چندتا حادثه که توی دونگهوا نیومده ولی تو ناول هست. یکیش که حتی تو preview هم بوده اما ثانیه آخر حذف شده. اینا اسپویل نیستن اما چون تو ناول هست و ممکنه یکمی داستان انیمه رو تغییر بده میزارم تو اسپویلر :
یکی از اونا این هست که تو دونگهوا نشون نمیدن عروسک شیطانی چطوری ساخته شد. احتمال میدم به خاطر سانسور بازی های چینی هست. خودم ناول رو نخوندم اما اینطور که فهمیدم
عروسک شیطانی انگار از بدن همون دونگ زون فرقه شیطانیه (؟) همونی که حمله میکنه آکادمی، ساخته میشه. احتمالا به خاطر استفاده از جسد و این چیزا انیمه نشده که به نظرم میتونست جذاب باشه.
دومی و شاید مهم ترینش رابطه مدوسا و شیائو ین هست. نمیدونم شما هم مثل من بعداز ماجرا جذب آتش قلب درونی (؟) توی آتشکده اینطوری بودید که چرا مدوسا یهو میخواد شیائو ین رو بکشه ؟ چرا دنبالش میکنه ؟ از اون قسمت تا آخر دونگهوا برای من گنگ بود. قبل از اینکه اینو توضیح بدم باید سوال کنم که میدونید الان مدوسا
بارداره دیگه ؟ از روی کاور فصل 5 و اون صحنه وارد شدن انرژی به بدنش باید متوجه شده باشید.
اتفاقی که میوفته، چیزی که این وسط توی preview هم بوده اما ثانیه آخر حذف میشه
**S مدوسا و شایئو ین هست. موقعی که انگشتر شیائو ین باز میشه و هرچی داره میریزه بیرون و جذبش میشن. مثل همون اتفاقی که فصل اول بین شیائو ین و یون یون اتفاق میوفته، یه دارویی به وجود میاد که اغوا میکنه. و به نظر کمی هم حالت ***r داشته ! برای همین هم مدوسا دنبالش میوفته و میخواد بکشه.
اما توی دونگهوا (توی همون pv) حالت عاشقانه داشته و این حس دو طرفه بوده. منتهی باز راضی نمیشن و کلا حذفش میکنن و به روش منهوای ناول عمل میکنن. یعنی یه انرژی ناگهانی شکل میگیره و به هردوتاشون ضربه میزنه که باعث میشه مدوسا باردار بشه.
اینو که بفهمید خیلی از اتفاقات بعدش و صحنه های بین مدوسا و شیائو ین براتون معنی پیدا میکنه. البته با توجه به این حذفی توی بعضی صحنه ها مثل خداحافظی هم طبیعتا یکم تغییرات ایجاد میشه.
البته این ورژن خیلی هم بد نیست چون توی ناول
شیائو ین با اینکه میفهمه مدوسا بارداره و بچه داره اما رها میکنه و میره دنباله ژونر (؟) که این کمی طرف رو عوضی نشون میده. اما توی این نسخه کلا در جریان هیچی نیست و رفته.
خلاصه به نظرم صحنه های بین مدوسا و شیائو ین خیلی خالی بود و به شدت نیاز به یه چیزی داشت. به خصوص تو صحنه خداحافظی.
اما یکی دیگه از چیزایی که تو دونگهوا اصلا نگفت و نمیدونمم در آینده چه برنامه ای دارن (به خاطر همین مسئولیت اسپویلش با خودتون هست) بدنی هست که شیائو ین قراره تصفیه بکنه تا استادش رو برگردونه
بدن یون شان هست. در واقع شیائو ین بعداز کشتن یون شان بدنش رو برمیداره که همین باعث یکم بگو مگو بین شیائو ین و یون یون میشه. اما تو دونگهوا اصلا اشاره ای نمیشه. نمیدونم یه بدن دیگه رو جایگزین میکنن (چون الان چیزی که زیاده دونگ زون هست اما اون اول داستان فقط یون شان به همچین لولی رسیده بود) یا برمیگرده اینو برمیداره.