mehdi88
کاربر سایت
سید جان این مانگاهایی که میگی کتابیش رو کدوم سایت برای فروش داره؟؟
من با PC و PDF چش چالم نمیکشه بخونم باید کتابی باشه
گوگل کنید میاره؛ اکثرای کارای معروف موجوده. من سایلنت وویس رو حتی نسخه اورجینالش رو هم دیدم.سید جان این مانگاهایی که میگی کتابیش رو کدوم سایت برای فروش داره؟؟
من با PC و PDF چش چالم نمیکشه بخونم باید کتابی باشه
اینهمه داد و بیداد سر اون قسمت ۸ (؟) رو هم نفهمیدم.
امیدواریم چیز بدرد بخوری هم ببینیم ازشون.
(و اسم کاراکتر
)از اون حکم هایی که فقط من براش میرم جلو@Ecthelion
حالا که دست به ادیتی
اون قسمت مید این آبیس هم حذف کن
کفر ورزیدن بهش این جا حکم محاربه داره![]()

(و همچنان دو قسمت آخر فصل اولش
)

Chainsaw Man عالیه ولی چیزی که هست سلیقه همه تو این تایپک از همه جهت تو دیوارهمن بعضی وقتها همین طوری الکی میام توی این تاپیک که ببینم چه خبره و بعدش میرم تا یه مدت دیگه.
چند وقت پیش نشستم قسمت اول Chainsaw Man رو دیدم و خیلی خوشم اومد و بعدش اومدم اینجا و یکی دو تا از بچهها (یادم نیست کیا بودن!) خیلی بد گفته بودن و یه چیزی تو این مایهها که افتضاحه و جلوتر به فنا میره و... کلاً یه جوری گفته بودن که بیخیال دیدن ادامه انیمه شدم!
امروز در حال پاکسازی درایوها بودم و چشمم خورد به این و گفتم حالا بشینم یه قسمت دیگه هم ببینم. انقدر خوب بود که دو قسمت دیدم و قشنگ ذوب شدم و زدم بقیه قسمتها هم دانلود بشن.الآن دیدم توی IMDb هم ملت بهش ۸.۸ دادن و گویا خیلی حال کردن. کلاً بعد از مدتها یه انیمه جدید گیرم اومده و ایشالا مثل بعضی انیمههای دیگه از یه جایی به بعد افت نکرده یا مثلاً استودیوی سازندهش ول نکنه بره و یکی دیگه به جاش بیاد!
از اون طرف هم نشستم چند قسمت از Cyberpunk: Edgerunners رو پشت سر هم دیدم و اونم خیلی خوبه! حالا کل ویژگیهای مثبتش به کنار، آهنگ تیتراژ اولش من رو دیوانه کرد و برد به خاطرات دو دهه قبل. بازی Burnout 3 آهنگهای به شدت محشری داشت و یکی از این آهنگها هم This Fire بود که خیلی باهاش حال میکردم، یعنی همین آهنگ تیتراژ Cyberpunk. ترکیبی از شادی و غم (بابت گذران عمر و یادآوری اون روزهای خوش و خرم که خبری از فجایع مختلف نداشتیم) افتاد به جونم و به فنا رفتم! بعد هم سرچ کردم و رسیدم به این لینک یوتیوب و دیدم کلی سالمند مثل خودم توی بخش نظرات دارن میگن که این انیمه باعث شده خاطرات Burnout 3 براشون زنده بشه.
عجب بازیای بود واقعاً. حیف که دیگه از این جور چیزها نداریم...
در رابطه با Chainsaw من خودم به شخصه با قسمت های اول تا سومش خیلی ارتباط نگرفتم حس میکنم سبک گرافیکی انیمه هم بعداز اون عوض شد چون تو قسمت اول خیلی افتضاح بودمن بعضی وقتها همین طوری الکی میام توی این تاپیک که ببینم چه خبره و بعدش میرم تا یه مدت دیگه.
چند وقت پیش نشستم قسمت اول Chainsaw Man رو دیدم و خیلی خوشم اومد و بعدش اومدم اینجا و یکی دو تا از بچهها (یادم نیست کیا بودن!) خیلی بد گفته بودن و یه چیزی تو این مایهها که افتضاحه و جلوتر به فنا میره و... کلاً یه جوری گفته بودن که بیخیال دیدن ادامه انیمه شدم!
امروز در حال پاکسازی درایوها بودم و چشمم خورد به این و گفتم حالا بشینم یه قسمت دیگه هم ببینم. انقدر خوب بود که دو قسمت دیدم و قشنگ ذوب شدم و زدم بقیه قسمتها هم دانلود بشن.الآن دیدم توی IMDb هم ملت بهش ۸.۸ دادن و گویا خیلی حال کردن. کلاً بعد از مدتها یه انیمه جدید گیرم اومده و ایشالا مثل بعضی انیمههای دیگه از یه جایی به بعد افت نکرده یا مثلاً استودیوی سازندهش ول نکنه بره و یکی دیگه به جاش بیاد!
از اون طرف هم نشستم چند قسمت از Cyberpunk: Edgerunners رو پشت سر هم دیدم و اونم خیلی خوبه! حالا کل ویژگیهای مثبتش به کنار، آهنگ تیتراژ اولش من رو دیوانه کرد و برد به خاطرات دو دهه قبل. بازی Burnout 3 آهنگهای به شدت محشری داشت و یکی از این آهنگها هم This Fire بود که خیلی باهاش حال میکردم، یعنی همین آهنگ تیتراژ Cyberpunk. ترکیبی از شادی و غم (بابت گذران عمر و یادآوری اون روزهای خوش و خرم که خبری از فجایع مختلف نداشتیم) افتاد به جونم و به فنا رفتم! بعد هم سرچ کردم و رسیدم به این لینک یوتیوب و دیدم کلی سالمند مثل خودم توی بخش نظرات دارن میگن که این انیمه باعث شده خاطرات Burnout 3 براشون زنده بشه.

یادش بخیر الانشم با اختلاف بهترین ریسیتگ دیوانه کننده و جذاب برای منه یادم نمیره هدفون میزدم تلویزیون اهنگای بازیو تو تنظیماتش گلچین میکردم که یکیش This Fire بود اصلا یه حال هوای بودمیزان حقیقتی که این پست در مورد تاپیک گفت، با میزان حقایقی که 20:30 میگه برابری میکنه!Chainsaw Man عالیه ولی چیزی که هست سلیقه همه تو این تایپک از همه جهت تو دیوارهبرای همین اگه دیدی از یه چیزی تعریف نمیشه یا بد میگن پشت سرش اونو حتما ببین وگرنه باید اینجا بشینی روز شب تعریف قسمت های جدید one piece بخونی
![]()
چین سا من خیلی هم عالیه و نه تنها در ادامه افت نمیکنه، که خفن تر هم میشهمن بعضی وقتها همین طوری الکی میام توی این تاپیک که ببینم چه خبره و بعدش میرم تا یه مدت دیگه.