Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
۱۰ قسمت Chainsaw Man رو دیدم و فکر کردم تموم شده تا فصل دوم! بعد رفتم ویکی‌پدیا یه سری چیزا بخونم و دیدم فردا قسمت ۱۱ میاد و بسی لذت بردم! :دی

چقدر خوبن دنجی و پاور! یعنی راحت می‌تونن توی لیست بهترین زوج‌های احمق دنیای سرگرمی قرار بگیرن! :دی دو تا آدم خل و چل که کلاً توی یه دنیای دیگه‌ای به سر می‌برن و وسط بدترین موقعیت‌ها هم سر چیزهایی مثل یدونه سیب دعوا می‌کنن!
این صحنه هم با اون قیافه احمقانه دنجی فوق‌العاده بود! :))

do.php

۱۰ قسمت Chainsaw Man رو دیدم و فکر کردم تموم شده تا فصل دوم! بعد رفتم ویکی‌پدیا یه سری چیزا بخونم و دیدم فردا قسمت ۱۱ میاد و بسی لذت بردم! :D

چقدر خوبن دنجی و پاور! یعنی راحت می‌تونن توی لیست بهترین زوج‌های احمق دنیای سرگرمی قرار بگیرن! :D دو تا آدم خل و چل که کلاً توی یه دنیای دیگه‌ای به سر می‌برن و وسط بدترین موقعیت‌ها هم سر چیزهایی مثل یدونه سیب دعوا می‌کنن!
این صحنه هم با اون قیافه احمقانه دنجی فوق‌العاده بود! :))

do.php
من عاشق صدا گذار پاورم ، یعنی این حرف میزنه من نیشم باز :))

صداگذارش دو رگه مصری و ژاپنیه اگر اشتباه نکنم.:D
مصر و ژاپن عجب ترکیب جالبی می‌شه! :دی
گویا ایشون هستن به نام سارا ویدنهفت (Sarah Wiedenheft):

do.php

مثل اینکه توی One Piece هم صداپیشگی یه شخصیتی به نام Aphelandra رو برعهده داشته که خب من نمی‌شناسمش و سرچ کردم، یه خانوم درازی اومد! :دی

مصر و ژاپن عجب ترکیب جالبی می‌شه! :D

do.php

مثل اینکه توی One Piece هم صداپیشگی یه شخصیتی به نام Aphelandra رو برعهده داشته که خب من نمی‌شناسمش و سرچ کردم، یه خانوم درازی اومد! :D
انقدر دوست دارم اینایی که میان حکم مرگ خودشون رو امضا میکنند!

تو دیگه چرا آخه انگلیسی میبینی؟ :|

این صداپیشه ژاپنیه :-"
Ai Fairouz

پ.ن: اونی که از وان پیس نام بردی هم خیلی کاراکتر فرعییه:-"

مصر و ژاپن عجب ترکیب جالبی می‌شه! :D

do.php

مثل اینکه توی One Piece هم صداپیشگی یه شخصیتی به نام Aphelandra رو برعهده داشته که خب من نمی‌شناسمش و سرچ کردم، یه خانوم درازی اومد! :D
نه بابا این کیه!:دی
خانم Fairouz Ai هستند.
400px-Fairouz_Ai_Infobox.png

انقدر دوست دارم اینایی که میان حکم مرگ خودشون رو امضا میکنند!

تو دیگه چرا آخه انگلیسی میبینی؟ :|

این صداپیشه ژاپنیه :-"
Ai Fairouz

پ.ن: اونی که از وان پیس نام بردی هم خیلی کاراکتر فرعییه:-"
من و انیمه انگلیسی؟! :| بنده دیگه خیلی وقته که حتی بیشتر بازی‌های ژاپنی (مثل یاکوزا) رو هم با زبون اصلی انجام می‌دم، چه برسه به انیمه که کلاً غیرژاپنی حرامه و توی عمرم انگلیسی ندیدم! البته فقط انیمه هم نیست و کلاً با هر فیلم و سریالی به زبون غیر اصلی مخالفم. :D حالا می‌خواد ژاپنی و کره‌ای باشه یا آلمانی و...
این رو هم سریع یه سرچی کردم و جناب گوگل به جای صداپیشه ژاپنی، انگلیسیش رو آورد! :| چون انیمه تازه اومده، فکر کردم هنوز دوبله نشده و فقط ژاپنی داره و دیگه برام سوال نشد که این بنده خدا کجاش به ژاپنی/مصری می‌خوره! :-" :D

آخرین ویرایش:
پرونده mob psycho هم بسته شد :(

نسبت به فصل قبل ارومتر بود و به اون صورت دشمن یا antagonist بزرگی نداشت ولی بازم‌ خیلی خیلی چسبید.
پایانش هم‌عالی بود و یحورایی بهترین پایان ممکن برای این داستان و شخصیت ها بود.

واقعا ۳ فصل عالی و بدون افت درست کردن و از اول تا اخرش همه چی خوب بود.

mob-psycho-100-season-3_bj2g (1).png

پرونده mob psycho هم بسته شد :(

نسبت به فصل قبل ارومتر بود و به اون صورت دشمن یا antagonist بزرگی نداشت ولی بازم‌ خیلی خیلی چسبید.
پایانش هم‌عالی بود و یحورایی بهترین پایان ممکن برای این داستان و شخصیت ها بود.

واقعا ۳ فصل عالی و بدون افت درست کردن و از اول تا اخرش همه چی خوب بود.

View attachment 279696
تموم شد کامل؟
توصیه می کنید شروع کنم؟
بین این و one punch man موندم انیمه هام ته کشیده واقعا چیزی ندارم ببینم

تموم شد کامل؟
توصیه می کنید شروع کنم؟
بین این و one punch man موندم انیمه هام ته کشیده واقعا چیزی ندارم ببینم
بله کل داستان تموم شد.
به نظرم فصل 1 One punch و بعد کل 3 فصل mob psycho رو ببینید.

موب سایکو جدا از بخش های اکشن، بیشتر جنبه کمدی و درام و به قولی slice of life داره.

+
من کلا با اینکه از chainsaw man زیاد بد میگم و از هیتر ها هستم :-" ولی حداقل یه نکته نیمه مثبت مانگا و داستان این بود که داستان دیکه دوروبر مدرسه، بچه های دبیرستانی و .... نبود. (با اینکه دنجی ملعون سنش پایین بود)
حالا این وسط و با ادامه پیدا کردن مانگا، نویسنده خر اومده داستان رو پرت کرده تو مدرسه و .... :| تا اینجا هم که همه چی تکرار مکررات بوده و شخصیت های جدید هم که رسما اندازه شلغم اهمیت یا شخصیت پردازی دارن.
خلاصه اینکه، با قدرت هر چه تمام تر به هیت ورزیدن ادامه میدهیم :-"

حالا اینکه چرا من این مانگا رو همچنان دنبال میکند هم بماند :-"

بله کل داستان تموم شد.
به نظرم فصل 1 One punch و بعد کل 3 فصل mob psycho رو ببینید.

موب سایکو جدا از بخش های اکشن، بیشتر جنبه کمدی و درام و به قولی slice of life داره.

+
من کلا با اینکه از chainsaw man زیاد بد میگم و از هیتر ها هستم :-" ولی حداقل یه نکته نیمه مثبت مانگا و داستان این بود که داستان دیکه دوروبر مدرسه، بچه های دبیرستانی و .... نبود. (با اینکه دنجی ملعون سنش پایین بود)
حالا این وسط و با ادامه پیدا کردن مانگا، نویسنده خر اومده داستان رو پرت کرده تو مدرسه و .... :| تا اینجا هم که همه چی تکرار مکررات بوده و شخصیت های جدید هم که رسما اندازه شلغم اهمیت یا شخصیت پردازی دارن.
خلاصه اینکه، با قدرت هر چه تمام تر به هیت ورزیدن ادامه میدهیم :-"

حالا اینکه چرا من این مانگا رو همچنان دنبال میکند هم بماند :-"
من فقط ادامه میدم که ببینم چی به چیه.

البته با توییست های مسخره نویسنده مشخصه، داستان به کدوم سمت میره.:/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or