Dinosaur
Loyal Member
آره خیلی خوبه! هم صدای باحالی داره، هم خندههاش عالیه!من عاشق صدا گذار پاورم ، یعنی این حرف میزنه من نیشم باز![]()
آره خیلی خوبه! هم صدای باحالی داره، هم خندههاش عالیه!من عاشق صدا گذار پاورم ، یعنی این حرف میزنه من نیشم باز![]()
صداگذارش دو رگه مصری و ژاپنیه اگر اشتباه نکنم.آره خیلی خوبه! هم صدای باحالی داره، هم خندههاش عالیه!![]()
مصر و ژاپن عجب ترکیب جالبی میشه!صداگذارش دو رگه مصری و ژاپنیه اگر اشتباه نکنم.![]()
انقدر دوست دارم اینایی که میان حکم مرگ خودشون رو امضا میکنند!مصر و ژاپن عجب ترکیب جالبی میشه!
گویا ایشون هستن به نام سارا ویدنهفت (Sarah Wiedenheft):
![]()
مثل اینکه توی One Piece هم صداپیشگی یه شخصیتی به نام Aphelandra رو برعهده داشته که خب من نمیشناسمش و سرچ کردم، یه خانوم درازی اومد!![]()

من و انیمه انگلیسی؟!انقدر دوست دارم اینایی که میان حکم مرگ خودشون رو امضا میکنند!
تو دیگه چرا آخه انگلیسی میبینی؟
این صداپیشه ژاپنیه
Ai Fairouz
پ.ن: اونی که از وان پیس نام بردی هم خیلی کاراکتر فرعییه![]()
بنده دیگه خیلی وقته که حتی بیشتر بازیهای ژاپنی (مثل یاکوزا) رو هم با زبون اصلی انجام میدم، چه برسه به انیمه که کلاً غیرژاپنی حرامه و توی عمرم انگلیسی ندیدم! البته فقط انیمه هم نیست و کلاً با هر فیلم و سریالی به زبون غیر اصلی مخالفم.
چون انیمه تازه اومده، فکر کردم هنوز دوبله نشده و فقط ژاپنی داره و دیگه برام سوال نشد که این بنده خدا کجاش به ژاپنی/مصری میخوره!

تموم شد کامل؟پرونده mob psycho هم بسته شد
نسبت به فصل قبل ارومتر بود و به اون صورت دشمن یا antagonist بزرگی نداشت ولی بازم خیلی خیلی چسبید.
پایانش همعالی بود و یحورایی بهترین پایان ممکن برای این داستان و شخصیت ها بود.
واقعا ۳ فصل عالی و بدون افت درست کردن و از اول تا اخرش همه چی خوب بود.
View attachment 279696
بله کل داستان تموم شد.تموم شد کامل؟
توصیه می کنید شروع کنم؟
بین این و one punch man موندم انیمه هام ته کشیده واقعا چیزی ندارم ببینم
ولی حداقل یه نکته نیمه مثبت مانگا و داستان این بود که داستان دیکه دوروبر مدرسه، بچه های دبیرستانی و .... نبود. (با اینکه دنجی ملعون سنش پایین بود)
تا اینجا هم که همه چی تکرار مکررات بوده و شخصیت های جدید هم که رسما اندازه شلغم اهمیت یا شخصیت پردازی دارن.

من فقط ادامه میدم که ببینم چی به چیه.بله کل داستان تموم شد.
به نظرم فصل 1 One punch و بعد کل 3 فصل mob psycho رو ببینید.
موب سایکو جدا از بخش های اکشن، بیشتر جنبه کمدی و درام و به قولی slice of life داره.
+
من کلا با اینکه از chainsaw man زیاد بد میگم و از هیتر ها هستمولی حداقل یه نکته نیمه مثبت مانگا و داستان این بود که داستان دیکه دوروبر مدرسه، بچه های دبیرستانی و .... نبود. (با اینکه دنجی ملعون سنش پایین بود)
حالا این وسط و با ادامه پیدا کردن مانگا، نویسنده خر اومده داستان رو پرت کرده تو مدرسه و ....تا اینجا هم که همه چی تکرار مکررات بوده و شخصیت های جدید هم که رسما اندازه شلغم اهمیت یا شخصیت پردازی دارن.
خلاصه اینکه، با قدرت هر چه تمام تر به هیت ورزیدن ادامه میدهیم
حالا اینکه چرا من این مانگا رو همچنان دنبال میکند هم بماند![]()
کیفیت تصویر پایینه نمیشه از متن استفاده کافی برد