Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
فصل دوم Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation سال دیگه منتشر میشه :

View attachment 278764
چقدر این پوستر موشوکو شبیه ماتریکس شده :D
نشستم اخیرا دوباره یه نگاه اجمالی به A Silent Voice و Clannad After Story انداختم
حس می کنم هر چی زمان میگذره ارزش این دو تا کار برام بیشتر میشن
واقعا جادویی اند این دو تا.
البته A Silent Voice نگاهم به مانگاش بود. هنوزم از انیمه به خاطر حذفیاتش نفرت دارم

============================

View attachment 278783

Useless Ponko
Slice of Life - Comedy
78 Chapters

طومار امروز مربوط به یه مانگای کمدی تقریبا جدید (2019) ـیه که یه هتفه منو مختل کرد
Useless Ponko یا ژاپنی تر و ویبی ترش Ponkotsu Ponko یه مانگای اسلایس آف لایف کمدی ـه که داستانش تو آینده نزدیک اتفاق می فته جایی که روبات ها به عضو کمک کننده جایگزین ناپذیر زندگی مردم تبدیل شدن.
این وسط یوشیوکا سان یه پیرمرد بدخلقیه که تو یه روستای دور افتاده ای تو گوشه ژاپن زندگی می کنه. همسرش تازه فوت کرده و بچه هاش نمی تونن راضی اش کنن که از خونه اش تو روستا بیاد توکیو.
برای همین یه تصمیم نبوغ آمیز میگیرن! برای پدرشون یه خدمتکار میگیرن. نکته نبوغ آمیزش اینه که این خدمتکار یه روباته. و نکته خیلی نبوغ آمیزترش اینه که این روباته از مدل انسان نماهاست که سال هاست به خاطر مشکلاتشون از خط تولید خارج شدن :D در نتیجه یعنی دارن برای پدر پیر این خونه یه روبات خیلی قدیمی و درب و داغون به عنوان خدمتکار میارن.
روبات داستان ما خیلی خوب از پس کارهاش طبیعتا بر نمیاد. در نتیجه یوشیوکا به این روبات به دردنخور (Ponkotsu) یه اسم جدید میده... PONKO
و از این جا داستان روبات بامزه ما، پونکو و یوشیوکا سان بدخلق ما شروع میشه.

View attachment 278785

در مورد Useless Ponko حقیقتا نمیشه زیاد نوشت (حالا من زیاد نمی نویسمم شما اسم طومار روش میذارید و چک نمی کنید هر چی من این جا میذارم :( )
ولی این مانگا واقعا فوق العاده است. اگه بخوام یه جوری توضیح بدم که متوجه شید. Barakamon و فضاشو به یاد بیارید. یه کار Slice of Life تو فضای روستایی ژاپن که خیلی شخصیت ها خوب با هم گرم می گیرن و این وسط شخصیت اصلی یخورده فرق داره. این جا هم همونه. به نظرم شخصیت یوشیوکا سان به عنوان پیرمرد خوش قلبی که با هیچ کس گرم نمی گیره واقعا فوق العاده است و ترکیبش با یه روباتی که رو قیافه اش همیشه یه خنده است و هر کاری برای رضایت صاحبش انجام میده یه Comedy Duo خاصی رو خلق کرده که خیلی نمونه نداره و سر همین به نظرم برای کسایی که دنبال یه مانگای کمدی خاص می گردن خیلی کار خوبیه

به نظرم ستاره این مانگا بدون شک همین فضای روستایی و شخصیت هاشن. از کافه خلوتی که صاحبش یه زمانی راک استاری بوده برای خودش. تا راننده تاکسی هیکلی مزرعه و نجاری که عین Geek ها به پونکو علاقه داره. تریپ شخصیتی ها خیلی متفاوتن و در عین حال حس یه جامعه گرم و نزدیک به هم رو داره. این که چطوری پونکو که تازه وارد این روستاست برخلاف صاحبش سریع با همه گرم میگیره هم خیلی دوست داشتنیه. نه که یوشیوکا سان شخصیت ضعیفی باشه. برعکس. به نظرم دوباره این تضاده است که قشنگ می کنه قضیه رو.

View attachment 278786

سناریوهای کمدی این جا واقعا بامزه و خنده دارن و به نظرم مانگا خیلی خوب سعی کرده تو 80 چپتر قشنگ مانگا رو جمع کنه که هم تکراری نشه هم داستان خوبی رو تعریف کنه
طبیعتا چون یه بخشی از داستان با زندگی یه پیرمرد تنها سر و کار داره، مرگ و دراماهای خانوادگی هم یه بخشی از روایت داستانی اند که دوباره خیلی این کار رو خاص می کنه با وجود این که نهایتش یه کاری Light hearted و خیلی دلگرم کننده ایه.

آرت استایل این مانگا هم وحشتناک دوست داشتنیه. یه ترکیبی از سادگی ولی جزئیاته که خیلی قشنگش می کنه
یه تیکه داره (عکسشو گذاشتم) این گربه و مرغ ها یوشیوکا سان با هم درگیر میشن خیلی بامزه است نوع تغییر آرت استایلش. طراحی کاراکترها واقعا عالین و همین که شخصیت اصلی یه داستان این شکلی بعد مدت ها یه پیرمرد ساده است کلی خاص کرده این کار رو.

View attachment 278787

Useless Ponko از اون کارهای آرامش بخشیه که یه بار احساسی گنده هم پشتش داره. از اون جا که انیمه نشده و معلوم نیست کی انیمه بشه و اصلا انیمه خوبی بشه، شدیدا این مانگا رو به طرفدارای این ژانر پیشنهاد می کنم.
از ترکیب کمدی دو تا شخصیت اصلی بگیر تا آرت استایل و طراحی شخصیت ها تا سناریوهای عجیب و غریبی که خنده دار بودنشون تمومی نداره. در عین حال داستانی که پیکربندی واقعا خوبی داره و کش پیدا نمی کنه.
مانگای کمدی درجه یکیه خلاصه
دستت درد نکنه.

پ.ن: اومدم به یه لایک خالی بسنده کنم، دیدم نت قطعه، سوری :>

البته A Silent Voice نگاهم به مانگاش بود. هنوزم از انیمه به خاطر حذفیاتش نفرت دارم
عاقا بی زحمت بیا داخل اسپویلر بگو حذفیات انیمه چی بودن :-"
حوصله مانگا خوندن و گوگل کردن نیست :-"

همون انیمشم به نظرم عالی بود.

سید جان این مانگاهایی که میگی کتابیش رو کدوم سایت برای فروش داره؟؟
من با PC و PDF چش چالم نمی‌کشه بخونم باید کتابی باشه

والا یه سری چیزهایی که ما پیدا می کنیم آنلاینش هم به زور پیدا میشه :D چه برسه کتابیش :دی

سید جان این مانگاهایی که میگی کتابیش رو کدوم سایت برای فروش داره؟؟
من با PC و PDF چش چالم نمی‌کشه بخونم باید کتابی باشه
گوگل کنید میاره؛ اکثرای کارای معروف موجوده. من سایلنت وویس رو حتی نسخه اورجینالش رو هم دیدم.

چین‌ساو با اینکه واقعا هیچ چیز جذابی واسه ارائه نداره هر هفته منتظرشم.:| اینهمه داد و بیداد سر اون قسمت ۸ (؟) رو هم نفهمیدم.:D

بلیچ رو لازمه باز تاکید کنم چه اندینگ خوبی داره. هر قسمت تا ثانیه آخر می‌بینم.:D طراحی این شخصیت‌هایی که تو مانگا‌ نداشتیم و کوبو خواسته یه حالی به انیمه بده هم واقعا خوبه. مقایسه‌شون با این شخصیت جدیدالورود وان‌پیس هم جالب بود.:)) امیدواریم چیز بدرد بخوری هم ببینیم ازشون.

وان‌پیس و وگاپانک هم چی بگم واقعا.:D عای اودا این چیه طراحی کردی؟ خجالت نکشیدی خودت؟
شخصیتی ولی واقعا باحاله. ۱ درجه از نفرتی که ازش داشتم کم شد.:D

ها یه چیز دیگه اینکه یه ۱۰ چپتر دیگه باراکامون هم بعد تقریباً ۳ سال خوندن داره تموم میشه و واقعا ناراحتم ولی خب اجتناب ناپذیر بود. نیمه پر لیوان اینکه هانداکون رو دست نخورده دارم. خود سری هم که با یوتسوباتو قراره جایگزین شه.

مید این ابیس فصل دوم رو هم دیدم؛ به شدت کسالت‌آور.😑

آخرین ویرایش:
@Ecthelion

حالا که دست به ادیتی
اون قسمت مید این آبیس هم حذف کن
کفر ورزیدن بهش این جا حکم محاربه داره :D
از اون حکم هایی که فقط من براش میرم جلو>:)

کلا فاقد اهمیت بود و فصل دومش دیده نشده:-" (و همچنان دو قسمت آخر فصل اولش:-" )

این هفته بلیچ و وان پیس چقدر خوب بودن:(( :x

بلیچ مهم ترین قسمتی از آرک که منتظرش بودم(این و قسمت قبل) و اگر فقط همین جا هم انیمه میشد از بلیچ آرزو به دل نمیموندم:-"

و وان پیس هم جزو TOP3 قسمت های این آرک که منتظرش بودم:-"

بسی حال داد:x

من بعضی وقت‌ها همین طوری الکی میام توی این تاپیک که ببینم چه خبره و بعدش می‌رم تا یه مدت دیگه. :D
چند وقت پیش نشستم قسمت اول Chainsaw Man رو دیدم و خیلی خوشم اومد و بعدش اومدم اینجا و یکی دو تا از بچه‌ها (یادم نیست کیا بودن! :D) خیلی بد گفته بودن و یه چیزی تو این مایه‌ها که افتضاحه و جلوتر به فنا می‌ره و... کلاً یه جوری گفته بودن که بی‌خیال دیدن ادامه انیمه شدم! :|
امروز در حال پاکسازی درایوها بودم و چشمم خورد به این و گفتم حالا بشینم یه قسمت دیگه هم ببینم. انقدر خوب بود که دو قسمت دیدم و قشنگ ذوب شدم و زدم بقیه قسمت‌ها هم دانلود بشن. :D الآن دیدم توی IMDb هم ملت بهش ۸.۸ دادن و گویا خیلی حال کردن. کلاً بعد از مدت‌ها یه انیمه جدید گیرم اومده و ایشالا مثل بعضی انیمه‌های دیگه از یه جایی به بعد افت نکرده یا مثلاً استودیوی سازنده‌ش ول نکنه بره و یکی دیگه به جاش بیاد! :|
از اون طرف هم نشستم چند قسمت از Cyberpunk: Edgerunners رو پشت سر هم دیدم و اونم خیلی خوبه! حالا کل ویژگی‌های مثبتش به کنار، آهنگ تیتراژ اولش من رو دیوانه کرد و برد به خاطرات دو دهه قبل. بازی Burnout 3 آهنگ‌های به شدت محشری داشت و یکی از این آهنگ‌ها هم This Fire بود که خیلی باهاش حال می‌کردم، یعنی همین آهنگ تیتراژ Cyberpunk. ترکیبی از شادی و غم (بابت گذران عمر و یادآوری اون روزهای خوش و خرم که خبری از فجایع مختلف نداشتیم) افتاد به جونم و به فنا رفتم! بعد هم سرچ کردم و رسیدم به این لینک یوتیوب و دیدم کلی سالمند مثل خودم توی بخش نظرات دارن می‌گن که این انیمه باعث شده خاطرات Burnout 3 براشون زنده بشه. :D
عجب بازی‌ای بود واقعاً. حیف که دیگه از این جور چیزها نداریم...

من بعضی وقت‌ها همین طوری الکی میام توی این تاپیک که ببینم چه خبره و بعدش می‌رم تا یه مدت دیگه. :D
چند وقت پیش نشستم قسمت اول Chainsaw Man رو دیدم و خیلی خوشم اومد و بعدش اومدم اینجا و یکی دو تا از بچه‌ها (یادم نیست کیا بودن! :D) خیلی بد گفته بودن و یه چیزی تو این مایه‌ها که افتضاحه و جلوتر به فنا می‌ره و... کلاً یه جوری گفته بودن که بی‌خیال دیدن ادامه انیمه شدم! :|
امروز در حال پاکسازی درایوها بودم و چشمم خورد به این و گفتم حالا بشینم یه قسمت دیگه هم ببینم. انقدر خوب بود که دو قسمت دیدم و قشنگ ذوب شدم و زدم بقیه قسمت‌ها هم دانلود بشن. :D الآن دیدم توی IMDb هم ملت بهش ۸.۸ دادن و گویا خیلی حال کردن. کلاً بعد از مدت‌ها یه انیمه جدید گیرم اومده و ایشالا مثل بعضی انیمه‌های دیگه از یه جایی به بعد افت نکرده یا مثلاً استودیوی سازنده‌ش ول نکنه بره و یکی دیگه به جاش بیاد! :|
از اون طرف هم نشستم چند قسمت از Cyberpunk: Edgerunners رو پشت سر هم دیدم و اونم خیلی خوبه! حالا کل ویژگی‌های مثبتش به کنار، آهنگ تیتراژ اولش من رو دیوانه کرد و برد به خاطرات دو دهه قبل. بازی Burnout 3 آهنگ‌های به شدت محشری داشت و یکی از این آهنگ‌ها هم This Fire بود که خیلی باهاش حال می‌کردم، یعنی همین آهنگ تیتراژ Cyberpunk. ترکیبی از شادی و غم (بابت گذران عمر و یادآوری اون روزهای خوش و خرم که خبری از فجایع مختلف نداشتیم) افتاد به جونم و به فنا رفتم! بعد هم سرچ کردم و رسیدم به این لینک یوتیوب و دیدم کلی سالمند مثل خودم توی بخش نظرات دارن می‌گن که این انیمه باعث شده خاطرات Burnout 3 براشون زنده بشه. :D
Chainsaw Man عالیه ولی چیزی که هست سلیقه همه تو این تایپک از همه جهت تو دیواره :D برای همین اگه دیدی از یه چیزی تعریف نمیشه یا بد میگن پشت سرش اونو حتما ببین وگرنه باید اینجا بشینی روز شب تعریف قسمت های جدید one piece بخونی :D

در رابطه با Chainsaw من خودم به شخصه با قسمت های اول تا سومش خیلی ارتباط نگرفتم حس میکنم سبک گرافیکی انیمه هم بعداز اون عوض شد چون تو قسمت اول خیلی افتضاح بود
ولی بعد از قسمت سوم وارد فاز جدیدی شد الانم که هر قسمت بهتراز قسمت قبل داره پیش میره و بینندرو غافل گیر میکنه
گفتی3 Burnout :-s=(( یادش بخیر الانشم با اختلاف بهترین ریسیتگ دیوانه کننده و جذاب برای منه یادم نمیره هدفون میزدم تلویزیون اهنگای بازیو تو تنظیماتش گلچین میکردم که یکیش This Fire بود اصلا یه حال هوای بود

Chainsaw Man عالیه ولی چیزی که هست سلیقه همه تو این تایپک از همه جهت تو دیواره :D برای همین اگه دیدی از یه چیزی تعریف نمیشه یا بد میگن پشت سرش اونو حتما ببین وگرنه باید اینجا بشینی روز شب تعریف قسمت های جدید one piece بخونی :D
میزان حقیقتی که این پست در مورد تاپیک گفت، با میزان حقایقی که 20:30 میگه برابری میکنه! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• Z-fan

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or