ce7en44
کاربر سایت
چقدر این پوستر موشوکو شبیه ماتریکس شده
دستت درد نکنه.نشستم اخیرا دوباره یه نگاه اجمالی به A Silent Voice و Clannad After Story انداختم
حس می کنم هر چی زمان میگذره ارزش این دو تا کار برام بیشتر میشن
واقعا جادویی اند این دو تا.
البته A Silent Voice نگاهم به مانگاش بود. هنوزم از انیمه به خاطر حذفیاتش نفرت دارم
============================
View attachment 278783
Useless Ponko
Slice of Life - Comedy
78 Chapters
طومار امروز مربوط به یه مانگای کمدی تقریبا جدید (2019) ـیه که یه هتفه منو مختل کرد
Useless Ponko یا ژاپنی تر و ویبی ترش Ponkotsu Ponko یه مانگای اسلایس آف لایف کمدی ـه که داستانش تو آینده نزدیک اتفاق می فته جایی که روبات ها به عضو کمک کننده جایگزین ناپذیر زندگی مردم تبدیل شدن.
این وسط یوشیوکا سان یه پیرمرد بدخلقیه که تو یه روستای دور افتاده ای تو گوشه ژاپن زندگی می کنه. همسرش تازه فوت کرده و بچه هاش نمی تونن راضی اش کنن که از خونه اش تو روستا بیاد توکیو.
برای همین یه تصمیم نبوغ آمیز میگیرن! برای پدرشون یه خدمتکار میگیرن. نکته نبوغ آمیزش اینه که این خدمتکار یه روباته. و نکته خیلی نبوغ آمیزترش اینه که این روباته از مدل انسان نماهاست که سال هاست به خاطر مشکلاتشون از خط تولید خارج شدن در نتیجه یعنی دارن برای پدر پیر این خونه یه روبات خیلی قدیمی و درب و داغون به عنوان خدمتکار میارن.
روبات داستان ما خیلی خوب از پس کارهاش طبیعتا بر نمیاد. در نتیجه یوشیوکا به این روبات به دردنخور (Ponkotsu) یه اسم جدید میده... PONKO
و از این جا داستان روبات بامزه ما، پونکو و یوشیوکا سان بدخلق ما شروع میشه.
View attachment 278785
در مورد Useless Ponko حقیقتا نمیشه زیاد نوشت (حالا من زیاد نمی نویسمم شما اسم طومار روش میذارید و چک نمی کنید هر چی من این جا میذارم )
ولی این مانگا واقعا فوق العاده است. اگه بخوام یه جوری توضیح بدم که متوجه شید. Barakamon و فضاشو به یاد بیارید. یه کار Slice of Life تو فضای روستایی ژاپن که خیلی شخصیت ها خوب با هم گرم می گیرن و این وسط شخصیت اصلی یخورده فرق داره. این جا هم همونه. به نظرم شخصیت یوشیوکا سان به عنوان پیرمرد خوش قلبی که با هیچ کس گرم نمی گیره واقعا فوق العاده است و ترکیبش با یه روباتی که رو قیافه اش همیشه یه خنده است و هر کاری برای رضایت صاحبش انجام میده یه Comedy Duo خاصی رو خلق کرده که خیلی نمونه نداره و سر همین به نظرم برای کسایی که دنبال یه مانگای کمدی خاص می گردن خیلی کار خوبیه
به نظرم ستاره این مانگا بدون شک همین فضای روستایی و شخصیت هاشن. از کافه خلوتی که صاحبش یه زمانی راک استاری بوده برای خودش. تا راننده تاکسی هیکلی مزرعه و نجاری که عین Geek ها به پونکو علاقه داره. تریپ شخصیتی ها خیلی متفاوتن و در عین حال حس یه جامعه گرم و نزدیک به هم رو داره. این که چطوری پونکو که تازه وارد این روستاست برخلاف صاحبش سریع با همه گرم میگیره هم خیلی دوست داشتنیه. نه که یوشیوکا سان شخصیت ضعیفی باشه. برعکس. به نظرم دوباره این تضاده است که قشنگ می کنه قضیه رو.
View attachment 278786
سناریوهای کمدی این جا واقعا بامزه و خنده دارن و به نظرم مانگا خیلی خوب سعی کرده تو 80 چپتر قشنگ مانگا رو جمع کنه که هم تکراری نشه هم داستان خوبی رو تعریف کنه
طبیعتا چون یه بخشی از داستان با زندگی یه پیرمرد تنها سر و کار داره، مرگ و دراماهای خانوادگی هم یه بخشی از روایت داستانی اند که دوباره خیلی این کار رو خاص می کنه با وجود این که نهایتش یه کاری Light hearted و خیلی دلگرم کننده ایه.
آرت استایل این مانگا هم وحشتناک دوست داشتنیه. یه ترکیبی از سادگی ولی جزئیاته که خیلی قشنگش می کنه
یه تیکه داره (عکسشو گذاشتم) این گربه و مرغ ها یوشیوکا سان با هم درگیر میشن خیلی بامزه است نوع تغییر آرت استایلش. طراحی کاراکترها واقعا عالین و همین که شخصیت اصلی یه داستان این شکلی بعد مدت ها یه پیرمرد ساده است کلی خاص کرده این کار رو.
View attachment 278787
Useless Ponko از اون کارهای آرامش بخشیه که یه بار احساسی گنده هم پشتش داره. از اون جا که انیمه نشده و معلوم نیست کی انیمه بشه و اصلا انیمه خوبی بشه، شدیدا این مانگا رو به طرفدارای این ژانر پیشنهاد می کنم.
از ترکیب کمدی دو تا شخصیت اصلی بگیر تا آرت استایل و طراحی شخصیت ها تا سناریوهای عجیب و غریبی که خنده دار بودنشون تمومی نداره. در عین حال داستانی که پیکربندی واقعا خوبی داره و کش پیدا نمی کنه.
مانگای کمدی درجه یکیه خلاصه
پ.ن: اومدم به یه لایک خالی بسنده کنم، دیدم نت قطعه، سوری