vaan 2
کاربر سایت
Rail wars رو فقط ندیدم... بیشتر منظورم از این جهت بود که یه کسب و کار درب و داغان باشه و یکی بیاد سر و سامانش بده...چت بازی به علاوه دخترهای کاوایی؟
Outbreak Company
Rail Wars!
Shirobako
Rail wars رو فقط ندیدم... بیشتر منظورم از این جهت بود که یه کسب و کار درب و داغان باشه و یکی بیاد سر و سامانش بده...چت بازی به علاوه دخترهای کاوایی؟
Outbreak Company
Rail Wars!
Shirobako
Sakura QuestRail wars رو فقط ندیدم... بیشتر منظورم از این جهت بود که یه کسب و کار درب و داغان باشه و یکی بیاد سر و سامانش بده...
دو تا بالایی رو دیدم، چهارمی رو مطمئنی ارزش دیدن داره؟Sakura Quest
Hanasaku Iroha
The Great Passage
Sekkou Boys
من فقط دومی رو دیدم
دیگه توی سرچ آوردش، مطمئن بودنش رو نمیدونمدو تا بالایی رو دیدم، چهارمی رو مطمئنی ارزش دیدن داره؟
رودئوس چه قدی کشیده.فصل دوم Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation سال دیگه منتشر میشه :
View attachment 278764
===========================================
پخش Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Swordsmith Village Arc برا اپریل سال دیگه در نظر گرفته شده اپیزد اول یک ساعت ـه و قرار دو ماه زودتر در ماه فوریه به همراه دو قسمت پایانی فصل قبلی در 80 کشور دنیا به صورت ویژه در سینما اکران بشه
View attachment 278763
یه عده هستن پا میشن طومار مینویسند و معرفی میکنند و ...
ولی نمیکنند یه لینکی برای خوندنش دم دست بزارن، مبادا که منابعشان پخش شود
به این عده چی باید گفت واقعا؟
رفتم یه گوشه خلوتی و با دقت بررسی کردم، متوجه شدم از من نگذشتهView attachment 278624
از ماها که گذشت، ولی امیدوارم اون اتفاقی که همه منتظرشیم رخ بده تا همین دهه هشتادی ها و نودی ها بتونن تو همچین جمع هایی عشق و حال کنن...
بانو یور با اختلاف سرهspy family به شکل خیلی ironic ـی در عین اینکه سبکش کمدیه از 99 درصد انیمه های اکشن انیمیشنش بهتره...
من واقعا نمی دونم بعضی استودیو ها چطور روشون می شه انیمیشن های اون قدر افتضاح رو بدن بیرون...
تقابل دو وایفو این فصل هم عالی بود
فوق العاده اس لعنتیspy family به شکل خیلی ironic ـی در عین اینکه سبکش کمدیه از 99 درصد انیمه های اکشن انیمیشنش بهتره...
من واقعا نمی دونم بعضی استودیو ها چطور روشون می شه انیمیشن های اون قدر افتضاح رو بدن بیرون...
تقابل دو وایفو این فصل هم عالی بود