ce7en44
کاربر سایت
آهان، یعنی تا الان هفتگی به حساب میومد؟توگاشی ده چپتر هانتر رو داد و خداحافظی کرد. و دیگه قرارم نیست مانگا هفتگی باشه.
خسته نباشه عزیز دل.
آهان، یعنی تا الان هفتگی به حساب میومد؟توگاشی ده چپتر هانتر رو داد و خداحافظی کرد. و دیگه قرارم نیست مانگا هفتگی باشه.
خسته نباشه عزیز دل.
Ousama Ranking 10اقا امسال انیمیشن و انیمه هایی که حداقل نمره 8 به بالا بهش بدید چیه !؟ صرفا نمی خوام سرم بند بشه بلکه می خوام واقعا لذت بخش باشه !
Demon Slayerاقا امسال انیمیشن و انیمه هایی که حداقل نمره 8 به بالا بهش بدید چیه !؟ صرفا نمی خوام سرم بند بشه بلکه می خوام واقعا لذت بخش باشه !
در مورد کیفیت خیالت راحت که اصلا افت نمیکنه.بعد از یه مدت طولانی انیمه ندیدن، اومدم chainsaw man رو دیدم چه کیفیت خوبی داشت. معمولا اینجور انیمه ها قسمت اولشون انیمیشن خیلی خوبی داره بعدش کیفیتش میشه مثه چند سال پیش وان پیس. امشب هم فک کنم اخرین قسمت این فصل میاد بعدش میدونید باید مانگا رو از کجاش بخونیم؟
چون قفل کودک گوگلت به لطف برادرانی که سرشون تا خرخره اونجامونه، روشنه، یه شیلترشکن وصل کن و قفل رو غیرفعال کن تا این بار موقع جستجوش، عکسای این بنده خدا و کمالاتش واقعا بالا بیادشوالا من که سرچ میکنم همچین چیزهایی میاد:
View attachment 279919
شما سابقه جستجوی گوگلت پر از سیاهی و پلشتیه، دیگه تقصیر من چیه؟
اصلا پاکی و معصومیت فن سه شمشیر بیو وولف توی این مانگا جایی برای هیچ بدی نمیذاره
اینترنت من از انشعاب پایگاه میاد، برای همین فیل تر و قفل کودک و ... ندارهچون قفل کودک گوگلت به لطف برادرانی که سرشون تا خرخره اونجامونه، روشنه، یه شیلترشکن وصل کن و قفل رو غیرفعال کن تا این بار موقع جستجوش، عکسای این بنده خدا و کمالاتش واقعا بالا بیادش