Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

دوستان کسی این رو دانلود نکنه.....برخلاف اینکه نوشته دو زبانه....فقط انگلیسی هستش )":

توی سایت تورنت 1337 اگه سرچ کنید Arcane dual، سه قسمت رو میاره، اون سالمه و 2زبانه هستش

View attachment 231440

به گروه HakataRamen پیام دادم برای سه قسمت دوم Arcane

Screenshot 2021-11-17 at 20-38-02 Download Arcane League of Legends S01E05 (2021) [Netflix 108...png

)":

دیدم در مورد انیمه اخوی ها یه مقدار بحث شد و رفتم دیدم بعله بین لیست بلند بالای انیمه هایی هست که مثلا قراره ببینم و چندماه پیش دانلودش کرده بودم...
قسمت اولش که خیلی خوب و به قولی comfy بود ولی 99 قسمت اخه :-" :-" :-" سوال اینجاست من اگه اینو شروع کنم و مثلا از قسمت 69 به بعد بد شد و یا من خوشم نیومد دیگه، کی جوابگو هست؟

اگه قول بدید @Z-fan رو بن کنید انیمه رو ادامه میدم... :-"

جدا از شوخی به خاطر داستان و کلا حال و هوای ارومی که به نظر میاد داشته باشه گزینه واقعا خوبی برای من هست این روزا، که اخر روزا بعد درس و کار ادم حوصله اکشن و ... ندارم واقعا.

از اون ده نفر یکیش من بودم، یکیش استکبار دونو :D ، اگرررررر بیشتر باشیم، 8نفر دیگه خودشون رو معرفی کنند :-"
:-"
حاجی دمت گرم این توضیحات برای مایی که مانگا نمیخونیم خیلی خوبه 🙏
آره برای انتخاب انیمه آگاهیمون بیشتر میشه :D
هم مترجمش :-" هم امیرآکیبا اینقدر تعریفش دادن ماهم رفتیم دیدیمش... بعد رسیدیم اواخر کار دیدیم عه چند قسمتی ترجمه نشده و مونده بعد دوباره به مترجمش پیام دادم :-" خداخیرت بده چرا کارو تموم نکردی...بگذریم امیرم فک می‌کرد ما کار اونو تموم میکنیم بعد دید که از اون بنده خدا صدبرابر وسعت مدارتریم :D :))
حداقل شما صبر کردین تا زیرنویس بیاد، من اونقدر تنبل بودم که همونطوری بدو زیرنویس و با دانش ناقص خودم از زبا ژاپنی تمومش کردم :))
به گروه HakataRamen پیام دادم برای سه قسمت دوم Arcane

View attachment 232735

)":
به نظرم آرکین دوبله انگلیسیش خوبه، لیپ سینک هم مناسب با دوبله انگلیسی هست. حال و هواش هم بیشتر به انیمیشن های غربی میخوره، پس اینقدر سر نداشتن دوبله ژاپنی حساس نشین :-" (اینو کسی میگه که بتمن و ویچر و کسلوانیا رو با دوبله ژاپنی دیده :D )

به نظرم آرکین دوبله انگلیسیش خوبه، لیپ سینک هم مناسب با دوبله انگلیسی هست. حال و هواش هم بیشتر به انیمیشن های غربی میخوره، پس اینقدر سر نداشتن دوبله ژاپنی حساس نشین :-" (اینو کسی میگه که بتمن و ویچر و کسلوانیا رو با دوبله ژاپنی دیده :D )
مسئله اصلا خوب و بد بودن نسخه انگلیسی نیست. مسئله اینه که نسخه ژاپنی صداگذاریش (مخصوصا انتخاب صدا پیشه ها) به حدی عالیه که حیفه واقعا زبان ژاپنی دیده نشه :D :-" مخصوصا وای و جینکس شاهکار هستن تو نسخه ژاپنی. این رو دارم به عنوان کسی می گم که هم خود بازی رو به انگلیسی و ژاپنی بازی کردم هم آرکین رو انگلیسی و ژاپنیش رو دیدم...

مسئله اصلا خوب و بد بودن نسخه انگلیسی نیست. مسئله اینه که نسخه ژاپنی صداگذاریش (مخصوصا انتخاب صدا پیشه ها) به حدی عالیه که حیفه واقعا زبان ژاپنی دیده نشه :D :-" مخصوصا وای و جینکس شاهکار هستن تو نسخه ژاپنی. این رو دارم به عنوان کسی می گم که هم خود بازی رو به انگلیسی و ژاپنی بازی کردم هم آرکین رو انگلیسی و ژاپنیش رو دیدم...
احیانا لینکی از نسخه ژاپنی ندارین؟ کنجکاو شدم :-" :D

:-"

آره برای انتخاب انیمه آگاهیمون بیشتر میشه :D

حداقل شما صبر کردین تا زیرنویس بیاد، من اونقدر تنبل بودم که همونطوری بدو زیرنویس و با دانش ناقص خودم از زبا ژاپنی تمومش کردم :))
کم کم میبینیم کل سایت دیدنش
فقط مترجم بهانه میورده کسی نمیبینه تا ترجمش رو دراپ کنه:p
مترجم بیا جوابگو باش:p

آقا برو این Ruined King: A League of Legends Story بازی کن، چون میدونم LOL بازی میکنی میگم.
همه چیش خیلی خوبه، داستان، صداگذاریها یکی از یکی بهتر، انیمیشن ها ، سینماتیکها، موزیک، واقعا سنگ تموم گذاشتن.
خلاصه از دست نده.

برای من اینکه بعد سالها میتونم با هیروها اینطوری ارتباط برقرار کنم خیلی جذاب بود.
اخبارش پیگیری نمیکردم، یکدفعه بعد Arcane اومد و واقعا خیلی چسبید.

آقا برو این Ruined King: A League of Legends Story بازی کن، چون میدونم LOL بازی میکنی میگم.
همه چیش خیلی خوبه، داستان، صداگذاریها یکی از یکی بهتر، انیمیشن ها ، سینماتیکها، موزیک، واقعا سنگ تموم گذاشتن.
خلاصه از دست نده.

برای من اینکه بعد سالها میتونم با هیروها اینطوری ارتباط برقرار کنم خیلی جذاب بود.
خیلییییی میریم جاده خاکی:-"

ولی من کلا از همون نمایش اولش خوشم اومد
به عنوان کسی که کلا lol نزدم و از نزدیک ندیدم، آیا ارزش میدارد Ruined King بزنم؟

البته انشاالله وقتی که تخفیف خوب خورد:))

به تمام دوستان Mushoku Tensei دیدن این ویدیو توصیه میشه:

واقعا تلاش هایی که برای ساخت این اثر انجام شده بی نظیرن!
این موشوکو واقعا چیز عجیب و خاصی هست :-" کلا حتی فقط با دیدن اپیزود ها و بدون اینکه ادم چیزی از استدیو و پروسه ساختشم بدونه، یجورایی خیلی واضح هست که با بقیه انیمه های فصلی فرق داره و در کل خیلی بیشتر روش وقت و انرژی گذاشته شده.
فقط سوال من اینه که بودجه و ... اینا از کجا تامین میشه؟! :| (با توجه به اینکه توی بقیه انیمه ها معمولا بودجه و زمان کم رو دلیل کیفیت پایین میدونن معمولا)

آخرین ویرایش:
خیلییییی میریم جاده خاکی:-"

ولی من کلا از همون نمایش اولش خوشم اومد
به عنوان کسی که کلا lol نزدم و از نزدیک ندیدم، آیا ارزش میدارد Ruined King بزنم؟

البته انشاالله وقتی که تخفیف خوب خورد:))
درست میگی بهتر بود تو تاپیک JRPG نقل قول میکردم، بریم اونجا:
JRPG FAN CLUB II

خلاصه از دست نده.

منتظرم فیت گرل ریپکش کنه بزنم تو گوشش :-" :D
ولی چیزایی که ازش دیدم که خیلی جالب به نظر میومد. یه فایتینگ دو بعدی هم دارن از لیگ می سازن که پلی تست حضوریش چند ماه پیش بوده و فکر کنم در یکی دو سال آینده ریلیز بشه . در حد 1 دقیقه اینا هم ازش گیم پلی بیرون دادن تا الان که تو یوتیوب سرچ کنید میاد.
احیانا لینکی از نسخه ژاپنی ندارین؟ کنجکاو شدم :-" :D
سه قسمت اول کیفیت 1080 ـش فقط دو زبانه هست (ژاپنی انگلیسی). قسمت های 4-6 متاسفانه انگلیسی هست فقط.
Arcane Season 1 Download In Dual Audio English Japanese 720p 1080p
لینک رو خلیل-دونو زحمتش رو کشید چند صفحه قبل که من اینجا دوباره گزاشتم.

آخرین ویرایش:
ولی چیزایی که ازش دیدم که خیلی جالب به نظر میومد. یه فایتینگ دو بعدی هم دارن از لیگ می سازن که پلی تست حضوریش چند ماه پیش بوده و فکر کنم در یکی دو سال آینده ریلیز بشه . در حد 1 دقیقه اینا هم ازش گیم پلی بیرون دادن تا الان که تو یوتیوب سرچ کنید میاد.
بازی که زیاد دارن میسازن، از rpg با Blitz گرفته تا MMO و پلتفرمر با شخصیت Ziggs که همزمان با Ruined King منتشر شد.
همونطور که میگی یک بازی فایتینگ و Song of Nunu: A League of Legends Story هم که 2022 میاد.

انتشار پروژه هاشون همه به هم نزدیک شدن.
=========
این پخش Arcane بطور وحشتناکی به موفقیت این بازیهای مرتبط به هم کمک کرده.
خیلی ها که حتی گیمر نیستن هم ازش خوشش اومده و جذب دنیا و شخصیتهاش شدن، من دور ورم هستن که میگم.
RIOT میره که تو مقیاس بزرگتری بلیزارد دوم بشه (البته بلیزارد در اوج:-" )

بازی که زیاد دارن میسازن، از rpg با Blitz گرفته تا MMO و پلتفرمر با شخصیت Ziggs که همزمان با Ruined King منتشر شد.
همونطور که میگی یک بازی فایتینگ و Song of Nunu: A League of Legends Story هم که 2022 میاد.

انتشار پروژه هاشون همه به هم نزدیک شدن.
=========
این پخش Arcane بطور وحشتناکی به موفقیت این بازیهای مرتبط به هم کمک کرده.
خیلی ها که حتی گیمر نیستن هم ازش خوشش اومده و جذب دنیا و شخصیتهاش شدن، من دور ورم هستن که میگم.
RIOT میره که تو مقیاس بزرگتری بلیزارد دوم بشه (البته بلیزارد در اوج:-" )
اینا به خودیه خود به واسطه ی کاراکترهاشون معروف هستن... :-"
یعنی فن آرت کشی نمیبینی که سراغ LOL نرفته باشه:-"
اون آهنگ KPOPها هم مال همین LOL بود دیگه؟ اون کاستوم ها که دیگه هرکی رو نگاه میکردی ازشون فن آرت کشیده بود:))

ولی آره الان که زدن توی سبک های مختلف، در کنارش انیمیشن(که میگن کیفیتشم خوبه.... و همیشه میگم برای بازی، انیمیشن خیلی بهتر از لایو اکشنه!) ، بین گیمرها هم بیشتر محبوب میشن!
و شاید بیشتر از بلیزارد حتی:-"
جامعه هدف بلیزارد فقط PC بود میشه گفت
ولی اینا قشنگ میخوان همه رو بکشن سمت خودشون!
میدونند MOBA برای کنسول بازها محبوبیت نداره( و کنترلشم فکر کنم سخت و نشد باشه:-" )
ولی بقیه سبک ها رو که میتونند بزنند! با بقیه چیزا مخاطب جذب میکنند >:)

سه قسمت اول کیفیت 1080 ـش فقط دو زبانه هست (ژاپنی انگلیسی). قسمت های 4-6 متاسفانه انگلیسی هست فقط.
Arcane Season 1 Download In Dual Audio English Japanese 720p 1080p
لینک رو خلیل-دونو زحمتش رو کشید چند صفحه قبل که من اینجا دوباره گزاشتم.
حجمش زیاده ولی بازم ممنون:D اصل کاری سه قسمت چهار تا شش بود که صداشون رو کنجکاو بودم:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or