Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
این Arcane فوق العاده بود، فقط بگید 3 قسمت آخر کی میاد؟:((

پ.ن: سوال، این شخصیت ها اصلا توی بازی هم میاند؟
فکر کنم هنوز زود باشه برای این تصمیم، باید ببینیم ته داستان چی میشه.
اصلا این شخصیت ها جدید هستن یا نه که بخوان به چمپیون تبدیل بشن!

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
هیچی نمیدونم، جریان چمپیون چیه؟:D
نمیدونم LOL بازی کردی یا نه ولی همشون تو بازی همین الان هستن، منظورم اون چندتای جدید بود.
منظورم این که طبق چندتا تئوری که هست امکان داره این شخصیتهای جدید به هیروهای فعلی که در بازی حضور دارن تبدیل بشن.
مثل Mel ,Silco
مثلا صحبت از این هست که Deckard مثلا میتونه warwick باشه و...

نمیدونم LOL بازی کردی یا نه ولی همشون تو بازی همین الان هستن، منظورم اون چندتای جدید بود.
منظورم این که طبق چندتا تئوری که هست امکان داره این شخصیتهای جدید به هیروهای فعلی که در بازی حضور دارن تبدیل بشن.
مثل Mel ,Silco
مثلا صحبت از این هست که Deckard مثلا میتونه warwick باشه و...
نه اصلا بازی نکردم برای همین که دارم میپرسم.:دی

نه اصلا بازی نکردم برای همین که دارم میپرسم.:D
خب پس از این لحاظ Caitlyn ,Ekko , Heimer , Jayce , Jinx ,Singed , Vi , Victor همین الان تو بازی هستن.
در مورد مابقی هم باید ببینیم چی میشه.
تیزر ACT 3
MEDIA=youtube]mqMYpAuxqbk[/MEDIA]
فردا act3 و 3 قمست آخر میاد.

Last edited by a moderator:
خب پس از این لحاظ Caitlyn ,Ekko , Heimer , Jayce , Jinx ,Singed , Vi , Victor همین الان تو بازی هستن.
در مورد مابقی هم باید ببینیم چی میشه.
تیزر ACT 3
فردا act3 و 3 قمست آخر میاد.
بابا ایول گفتم الان باید کلی باید منتظر بمونم.:D
فردا معلوم میشه چی از آب در میاد.

Last edited by a moderator:
سه قسمت آخر آرکین رو دیدم و متاسفانه همونطور که حدس می زدم داستان به جای خیلی خوبی نرسید و تو یه cliffhanger تموم شد :| البته از اون طرف هم با توجه به داستانی که ما از کاراکتر ها خارج از آرکین می دونستیم (تو بازی ها و سینماتیک ها و داستان های مربوط به لیگ) حقیقتا نمی دونم چطور می تونستن بهتر از این تموم کنن. در واقع شد یه جور prologue برای تایم لاین فعلی لیگ و خب داستان خیلی جدیدی برای ارایه نداشت از خودش. در کل 9 از 10 می دم و اون یک نمره هم به خاطر کوتاه بودن و سرعت سریع داستان و پایانش که خیلی راضیم نکرد کم کردم.

امیدوارم سیزن های بعدی رو به زودی خبرشو بدن :D

سه قسمت آخر آرکین رو دیدم و متاسفانه همونطور که حدس می زدم داستان به جای خیلی خوبی نرسید و تو یه cliffhanger تموم شد :| البته از اون طرف هم با توجه به داستانی که ما از کاراکتر ها خارج از آرکین می دونستیم (تو بازی ها و سینماتیک ها و داستان های مربوط به لیگ) حقیقتا نمی دونم چطور می تونستن بهتر از این تموم کنن. در واقع شد یه جور prologue برای تایم لاین فعلی لیگ و خب داستان خیلی جدیدی برای ارایه نداشت از خودش. در کل 9 از 10 می دم و اون یک نمره هم به خاطر کوتاه بودن و سرعت سریع داستان و پایانش که خیلی راضیم نکرد کم کردم.

امیدوارم سیزن های بعدی رو به زودی خبرشو بدن :D
عجب کلیف هنگری بود کثافت!:|

بجز این شدید موافقم، بعضی پلات پوینت ها قسمت آخر برای من بی سرانجام بودند(امیدوارم فصل دوم پوشش بده) بعضی ها خیلی یکهویی و سریع بودند.
با اینحال لعنتی خیلی از چیزاش پرفکشن بودند.

امیدوارم کار های بیشتری رو از این استدیو یا کلا از این استایل و طراحی ببینیم.
بعضی میگن از نظر بصری انقلابیه، خدایی انقلابی هم نباشه خیلی گولاخه! فقط بخاطر کیفیت بصری ارزش دیدن رو داره، دیگه نویسندگی کارگردانی و شخصیت هایی هم که داشتن فوق العاده بودند بماند.
Arcane_2021_Logo.jpg
9.5/10

منی که اصلا از LOL هیچی نمیدونم علاقه‌مند به سری شدم.

آخرین ویرایش:
من از Season 1 لول بازی می کردم. بیش از 10 سال.
ولی چند وقت پیش ولش کردم. LoL واقعا دیگه حال و هوای قدیم رو نداره.
به نظرم بهش علاقه مند نشو :D

دقیقا منم فکم از رو زمین جمع کردم وقتی قسمت اول دیدم.
امسال که سریال DOTA اومده بود، گفتم خاک تو سر RIOT که با این همه طرفدار بیشتر و درآمد بیشتر نمیتونه همچین کاری بسازه.
اونموقع نمیدونستم دارن همچین معجونی میسازن.

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or