Thonkeyes
کاربر سایت
فصل دوم Arcane تایید شد و در حال ساخت اه.
واقعا امیدوارم عوامل فصل 1 روش کار کنند.فصل دوم Arcane تایید شد و در حال ساخت اه.
عجب کلیف هنگری بود کثافت!
بجز این شدید موافقم، بعضی پلات پوینت ها قسمت آخر برای من بی سرانجام بودند(امیدوارم فصل دوم پوشش بده) بعضی ها خیلی یکهویی و سریع بودند.
با اینحال لعنتی خیلی از چیزاش پرفکشن بودند.
امیدوارم کار های بیشتری رو از این استدیو یا کلا از این استایل و طراحی ببینیم.
بعضی میگن از نظر بصری انقلابیه، خدایی انقلابی هم نباشه خیلی گولاخه! فقط بخاطر کیفیت بصری ارزش دیدن رو داره، دیگه نویسندگی کارگردانی و شخصیت هایی هم که داشتن فوق العاده بودند بماند.
View attachment 233274
9.5/10
منی که اصلا از LOL هیچی نمیدونم علاقهمند به سری شدم.
من و یکی 2تا دیگه بچه ها از بتای محدود که دعوتی بود بازی کردیم، اون موقع که 15-10 تا هیرو بیشتر نداشت.من از Season 1 لول بازی می کردم. بیش از 10 سال.
ولی چند وقت پیش ولش کردم. LoL واقعا دیگه حال و هوای قدیم رو نداره.
به نظرم بهش علاقه مند نشو![]()
سه قسمت اول لینکش صفحه های قبل بگردی هست . برای قسمت 4-9 به من یه پ.خ. بده و آدرس اکانتی که از گوگل درایو استفاده می کنی رو بده برات می فرستم لینک رو.دوستان لینک گوگل درایو انیمه دوزبانه Arcane رو از کجا میشه دانلود کرد؟
اصلا آپلود شده اونجا (گوگل درایو) یا جای دیگه ای هست؟
برو آقا، اپیزود بشدت نوستالژیک و خیلی هم عالی بود.:/one piece قسمت 1000
این چه قسمت مزخرفی بودشقسمت ویژه که میگفتن همین بودش
نیمه ی دوم انیمه رو کلاً skip time کردم.....همون سیستم آب بندی مسخره ـشون رو با تبلیغ به عنوان قسمت 1000 کردن تو پاچه ملت، خدایش حیف وقت
این قسمت حتی از قسمت های قبل هم خسته کننده تر بودش و اصلاً هیچ محتوایی نداشت
one piece قسمت 1000
این چه قسمت مزخرفی بودشقسمت ویژه که میگفتن همین بودش
نیمه ی دوم انیمه رو کلاً skip time کردم.....همون سیستم آب بندی مسخره ـشون رو با تبلیغ به عنوان قسمت 1000 کردن تو پاچه ملت، خدایش حیف وقت
این قسمت حتی از قسمت های قبل هم خسته کننده تر بودش و اصلاً هیچ محتوایی نداشت