Space Brothersانیمه اخوی ها کیه؟
Space Brothersانیمه اخوی ها کیه؟
هم مترجمش هم امیرآکیبا اینقدر تعریفش دادن ماهم رفتیم دیدیمش... بعد رسیدیم اواخر کار دیدیم عه چند قسمتی ترجمه نشده و مونده بعد دوباره به مترجمش پیام دادم خداخیرت بده چرا کارو تموم نکردی...بگذریم امیرم فک میکرد ما کار اونو تموم میکنیم بعد دید که از اون بنده خدا صدبرابر وسعت مدارتریموالا این نوشته قرمز توی متن اولیه قرمز نبود. برای همین ندیدمش
البته دیگه سبو بشکست و جام نوشابه هم ریخت
من که دیگه در مورد لیست نمیتونم حرف بزنم. تف سر بالا میشه
اما در مورد آکامه باید بگم زمانی دیدمش که چیزی رو دراپ نمیکردم. اگر الان پخش میشد، دانلودش هم نمیکردم.
زیاد هم از کلمه طرف استفاده نکنیم. وقتی خودش هست، چرا ضمایر و کلمات اشاره کننده به سوم شخص غایب؟
اوایلش که فقط ۲ نفر میدیدن. من و امیر آکیبا. حالا توی این لیست دیدمش، خودم هم تعجب کردم. و واقعا ارزش ۱۰۰ قسمت انیمه دیدن رو داره.
در مورد گوسیک هم جمع بندی بدی داشتی. گوسیک رومنسه. از ۱۹۰۰ صفحه این تاپیک، ۹۰۰ صفحهاش در مورد رومنس بودن گوسیک ـه.
خیلی وقته ترجمهاش تموم شده. بعد از این که مترجم تباه قبلی کار رو ول کرد، یه جوونمردی اومد و کار رو بست.
دوستان کسی این رو دانلود نکنه.....برخلاف اینکه نوشته دو زبانه....فقط انگلیسی هستش )":
توی سایت تورنت 1337 اگه سرچ کنید Arcane dual، سه قسمت رو میاره، اون سالمه و 2زبانه هستش
View attachment 231440
از اون ده نفر یکیش من بودم، یکیش استکبار دونو ، اگرررررر بیشتر باشیم، 8نفر دیگه خودشون رو معرفی کنند
آره برای انتخاب انیمه آگاهیمون بیشتر میشهحاجی دمت گرم این توضیحات برای مایی که مانگا نمیخونیم خیلی خوبه
حداقل شما صبر کردین تا زیرنویس بیاد، من اونقدر تنبل بودم که همونطوری بدو زیرنویس و با دانش ناقص خودم از زبا ژاپنی تمومش کردمهم مترجمش هم امیرآکیبا اینقدر تعریفش دادن ماهم رفتیم دیدیمش... بعد رسیدیم اواخر کار دیدیم عه چند قسمتی ترجمه نشده و مونده بعد دوباره به مترجمش پیام دادم خداخیرت بده چرا کارو تموم نکردی...بگذریم امیرم فک میکرد ما کار اونو تموم میکنیم بعد دید که از اون بنده خدا صدبرابر وسعت مدارتریم
به نظرم آرکین دوبله انگلیسیش خوبه، لیپ سینک هم مناسب با دوبله انگلیسی هست. حال و هواش هم بیشتر به انیمیشن های غربی میخوره، پس اینقدر سر نداشتن دوبله ژاپنی حساس نشین (اینو کسی میگه که بتمن و ویچر و کسلوانیا رو با دوبله ژاپنی دیده )
مسئله اصلا خوب و بد بودن نسخه انگلیسی نیست. مسئله اینه که نسخه ژاپنی صداگذاریش (مخصوصا انتخاب صدا پیشه ها) به حدی عالیه که حیفه واقعا زبان ژاپنی دیده نشه مخصوصا وای و جینکس شاهکار هستن تو نسخه ژاپنی. این رو دارم به عنوان کسی می گم که هم خود بازی رو به انگلیسی و ژاپنی بازی کردم هم آرکین رو انگلیسی و ژاپنیش رو دیدم...به نظرم آرکین دوبله انگلیسیش خوبه، لیپ سینک هم مناسب با دوبله انگلیسی هست. حال و هواش هم بیشتر به انیمیشن های غربی میخوره، پس اینقدر سر نداشتن دوبله ژاپنی حساس نشین (اینو کسی میگه که بتمن و ویچر و کسلوانیا رو با دوبله ژاپنی دیده )
احیانا لینکی از نسخه ژاپنی ندارین؟ کنجکاو شدممسئله اصلا خوب و بد بودن نسخه انگلیسی نیست. مسئله اینه که نسخه ژاپنی صداگذاریش (مخصوصا انتخاب صدا پیشه ها) به حدی عالیه که حیفه واقعا زبان ژاپنی دیده نشه مخصوصا وای و جینکس شاهکار هستن تو نسخه ژاپنی. این رو دارم به عنوان کسی می گم که هم خود بازی رو به انگلیسی و ژاپنی بازی کردم هم آرکین رو انگلیسی و ژاپنیش رو دیدم...
کم کم میبینیم کل سایت دیدنش
آره برای انتخاب انیمه آگاهیمون بیشتر میشه
حداقل شما صبر کردین تا زیرنویس بیاد، من اونقدر تنبل بودم که همونطوری بدو زیرنویس و با دانش ناقص خودم از زبا ژاپنی تمومش کردم
آقا برو این Ruined King: A League of Legends Story بازی کن، چون میدونم LOL بازی میکنی میگم.مسئله اصلا خوب و بد بودن نسخه انگلیسی نیست. مسئله اینه که نسخه ژاپنی صداگذاریش (مخصوصا انتخاب صدا پیشه ها) به حدی عالیه که حیفه واقعا زبان ژاپنی دیده نشه مخصوصا وای و جینکس شاهکار هستن تو نسخه ژاپنی. این رو دارم به عنوان کسی می گم که هم خود بازی رو به انگلیسی و ژاپنی بازی کردم هم آرکین رو انگلیسی و ژاپنیش رو دیدم...
خیلییییی میریم جاده خاکیآقا برو این Ruined King: A League of Legends Story بازی کن، چون میدونم LOL بازی میکنی میگم.
همه چیش خیلی خوبه، داستان، صداگذاریها یکی از یکی بهتر، انیمیشن ها ، سینماتیکها، موزیک، واقعا سنگ تموم گذاشتن.
خلاصه از دست نده.
برای من اینکه بعد سالها میتونم با هیروها اینطوری ارتباط برقرار کنم خیلی جذاب بود.
اخبارش پیگیری نمیکردم، یکدفعه بعد Arcane اومد و واقعا خیلی چسبید.
این موشوکو واقعا چیز عجیب و خاصی هست کلا حتی فقط با دیدن اپیزود ها و بدون اینکه ادم چیزی از استدیو و پروسه ساختشم بدونه، یجورایی خیلی واضح هست که با بقیه انیمه های فصلی فرق داره و در کل خیلی بیشتر روش وقت و انرژی گذاشته شده.به تمام دوستان Mushoku Tensei دیدن این ویدیو توصیه میشه:
واقعا تلاش هایی که برای ساخت این اثر انجام شده بی نظیرن!
درست میگی بهتر بود تو تاپیک JRPG نقل قول میکردم، بریم اونجا:خیلییییی میریم جاده خاکی
ولی من کلا از همون نمایش اولش خوشم اومد
به عنوان کسی که کلا lol نزدم و از نزدیک ندیدم، آیا ارزش میدارد Ruined King بزنم؟
البته انشاالله وقتی که تخفیف خوب خورد
منتظرم فیت گرل ریپکش کنه بزنم تو گوششآقا برو این Ruined King: A League of Legends Story بازی کن، چون میدونم LOL بازی میکنی میگم.
همه چیش خیلی خوبه، داستان، صداگذاریها یکی از یکی بهتر، انیمیشن ها ، سینماتیکها، موزیک، واقعا سنگ تموم گذاشتن.
خلاصه از دست نده.
برای من اینکه بعد سالها میتونم با هیروها اینطوری ارتباط برقرار کنم خیلی جذاب بود.
اخبارش پیگیری نمیکردم، یکدفعه بعد Arcane اومد و واقعا خیلی چسبید.
احیانا لینکی از نسخه ژاپنی ندارین؟ کنجکاو شدم
بازی که زیاد دارن میسازن، از rpg با Blitz گرفته تا MMO و پلتفرمر با شخصیت Ziggs که همزمان با Ruined King منتشر شد.منتظرم فیت گرل ریپکش کنه بزنم تو گوشش
ولی چیزایی که ازش دیدم که خیلی جالب به نظر میومد. یه فایتینگ دو بعدی هم دارن از لیگ می سازن که پلی تست حضوریش چند ماه پیش بوده و فکر کنم در یکی دو سال آینده ریلیز بشه . در حد 1 دقیقه اینا هم ازش گیم پلی بیرون دادن تا الان که تو یوتیوب سرچ کنید میاد.