Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
این لیست از یه سری انیمه هایی که دیدم اگه ندیدین برین سراغش
Akame.ga.Kill
Charlotte(بد نیست)
Code Geass(خیلیا خوششون اومد ولی از نظر من سطحیه)
Gintama(یه شاهکار)
Great Teacher Onizuka
Jujutsu.Kaisen
Mushoku.Tensei
Phantom in the Twilight
Vinland Saga
Yuukoku no Moriarty
NARUTO
.
.
.
پایان شرمنده که یکم طولانی شد

هروقت آکامه گا کیل رو توی لیست پیشنهادیی میبینم فقط قلبم به درد میاد که...آخه چرا؟

این نشون میده هرچی اومدیم جلوتر به فنا رفتیم پس:-" (کل انیمه ها:p )

نهایت با احتساب سلیقه و این حرفا خیلیییی دشمن خونی باشیم، وان پیس میشه رتبه3 :p بعدش دیگه لیست رو باید انداخت دور :p

اون لیسته تنها نقطه مثبتش این بود که طرف اخوی ها و کایجی رو دیده بوده:-"

هروقت آکامه گا کیل رو توی لیست پیشنهادیی میبینم فقط قلبم به درد میاد که...آخه چرا؟

نهایت با احتساب سلیقه و این حرفا خیلیییی دشمن خونی باشیم، وان پیس میشه رتبه3 :p بعدش دیگه لیست رو باید انداخت دور :p

من دقیقا سوالم اینه، این اکامه کیل چجوری میتونه تو هر لیست باشه
من به خاطر اون اخوی ها به یکی اینجا مشکوکم، بعید میدونم تعداد کسایی که تو ایران دیدنش با احتساب مترجم به ده نفر برسه
نکته اخر، دقیقا چرا گوسیک تو هیچ لیستی نیست؟ بهترین انیمه اکشن هیستوری تاریخ رو حذف میکنید به همین راحتی
بعد واقعا کسی از جوجو خوشش نمیاد که هیچ جا نیست اسمش

من به خاطر اون اخوی ها به یکی اینجا مشکوکم، بعید میدونم تعداد کسایی که تو ایران دیدنش با احتساب مترجم به ده نفر برسه
نکته اخر، دقیقا چرا گوسیک تو هیچ لیستی نیست؟ بهترین انیمه اکشن هیستوری تاریخ رو حذف میکنید به همین راحتی
از اون ده نفر یکیش من بودم، یکیش استکبار دونو :دی ، اگرررررر بیشتر باشیم، 8نفر دیگه خودشون رو معرفی کنند :-"

گوسیک که فرمودی هم نکته مهمی بود! پرهام رو باید بفرستیم سراغشون:-"

جوجو هم باز واقعا عجب!!! اصلا میگیم خود انیمه هم آشغال (که نیست!) به خاطر منبع اقتباس نصف memeها، باید توی لیست میبود:-"

ما هزار صفحه است این جا هنوز بحث داریم Gosick رومنسه یا نه
بعد تو میای این وسط بدون هیچ توضیح و تفسیری ژانر اکشن هم بهش اضافه می کنی :دی
کی میخواد این یکی رو جمع کنه :دی

خیلی هنر می خواست که لایو اکشن ای افتضاح تر از Death Note اه نتفلیکس بسازی که خود نتفلیکس موفق شد با Cowboy Bebop به این موفیت عظیم دست پیدا کنه و رکورد خودش رو بزنه.
با این فرمونی که داره می ره جلو انشاالله One piece متا تک رقمی می گیره.

خیلی هنر می خواست که لایو اکشن ای افتضاح تر از Death Note اه نتفلیکس بسازی که خود نتفلیکس موفق شد با Cowboy Bebop به این موفیت عظیم دست پیدا کنه و رکورد خودش رو بزنه.
با این فرمونی که داره می ره جلو انشاالله One piece متا تک رقمی می گیره.
آواتارم با اینکه انیمه نیست ولی من خیلی باهاش خاطره دارم و واقعا هم شاهکاریه . اونم با ی لایو اکشن نابود نتفلیکس گند میزنه توش

جوجو جریانش اینه که یا شما یک man of culture هستین و خودتون دیدین و نیازی نیست بهتون پیشنهاد بدن :D یا هم اینکه انقدر وضعتون خرابه که پیشنهاد دادنش هیچ کمکی بهتون نمی کنه و باید تیر خلاص بهتون بزنن جا دادن پیشنهاد :-" واسه همینه نمی بینید تو هیچ لیست پیشنهادی :D

از اون ده نفر یکیش من بودم، یکیش استکبار دونو :D ، اگرررررر بیشتر باشیم، 8نفر دیگه خودشون رو معرفی کنند :-"

گوسیک که فرمودی هم نکته مهمی بود! پرهام رو باید بفرستیم سراغشون:-"

جوجو هم باز واقعا عجب!!! اصلا میگیم خود انیمه هم آشغال (که نیست!) به خاطر منبع اقتباس نصف memeها، باید توی لیست میبود:-"
یکیش من، یکی هم مترجم، یکی هم نویسنده لیست، چندتا دیگه میخواهیم؟
یکی بیاد ترجمه این چهار قسمت اخویها رو تموم کنه، بره دیگه، این چهار قسمت سالهاست رو دکستاپم مونده

View attachment 232406

به خدا من نمیخوام این مدل پست زدن رو میلک کنم :^o
ولی هر قسمت موشوکو تنسه رو که می بینم هی یه "کوچولو" چیز میز میاد به ذهنم که باید این جا بگم
بریم برای یادداشت های قسمت هفتم :D

خب از قاره میشیلیون بالاخره خارج شدیم... ولی با تفاوت به شدت زیاد نسبت به رمان
حقیقتا انیمه کلا این جا یه چیز بزرگی رو در مورد میشیلیون جا انداخت که میتونست خیلی تو شخصیت پردازی رویجرد و مصائب نژاد سوپردیا کمک کنه. دو تا شخصیت هم بودن که کلا انداختشون کنار
داستان اینه که میشیلیون طبق چیزی که رمان شرح میده به شدت از لحاظ حکومتی/نظامی و مخصوصا بین خاندان های اسم و رسم دارش سرزمین مذهبی ایه و طبیعتا با این مذهبی بودن یه سری عقایدی میاد که هر چقدر سال هم بگذره کهنه نمیشن.
یکی از این عقاید دشمنی آدم ها با سوپردیا هاست. این قضیه تو شهر میشیلیون خیلی شدیده که واسه رودئوس و رفقا دردسر میشه

یه چیزی که تا الان دقت کرده باشید خیلی ضایع است زور زدن های رودئوس واسه قالب کردن محصولات فرهنگی اش (:D) حول رویجرد به مردم هر جاییه که میرسه است تا بتونه یخورده محبوبیت سوپاردیا ها رو بهتر کنه. اما تو میشیلیون اینا نمیتونن این کار رو به این دلیلی که گفتم هیچ رقمه انجام بدن. رودئوس کاملا مجبور میشه بساط فیگورهاش رو تو این نقطه از سفرشون جمع کنه تا بر و بچ ارشاد تو گونی نکردنش. و انیمه کاملا خلاف این قضیه رو نشون میده که یکم عجیبه :-?
حالا مشکل وقتی شدید تر میشه که اینا دوباره مجبورن سوار کشتی شن که از قاره میشیلیون خارج شن و Oh Boy این بار حتی واسه قاچاق کردن رویجرد هم به مشکل میخورن (همه چیزهایی که از این جا به بعد میگم تو انیمه کامل اسکیپ شده) اینا می بینن نه تنها دارن با مسئول بندر به مشکل میخورن بلکه اگه زیاد داد و بیداد کنن براشون خیلی گرون تموم میشه. این وسط بین در و دیوار گیر می کنن که فرشته نجات شون، زنیث سر میرسه... نه دقیقا :D خواهر زنیث ـه که سر میرسه حقیقتا. :D اولین شخصیت حذف شده مون، ترسا لاتریا

View attachment 232420

خیلی این بشر شخصیت مهمی نیست تو کلیت داستان و با این که خواهر زنیث ـه و عملا خاله رودئوس ـه خیلی شخصیت محو و بی ارزشی داره تو کل داستان (hence why she got skipped by the anime) ولی در کل جریانش باحاله :D. این ترسا خانم جزو گاردهای کلیسا است که یه بشری اینو شخصا مامور می کنه که خودشو برسونه به بندر قلمرو تا مطمئن شه رویجرد و بقیه راحت بتونن عبور کنن از این پورت. رودئوس که اول می بینتش با زنیث اشتباش می گیره، ترسا عوضش وقتی می فهمه رودئوس، خواهرزاده شه تا جا داره عین هر خاله خوبی می چلونتش :D :D نهایت هم بعد یه سری صحبت اوکی میشه همه چی و رودئوس و اریس و رویجرد با هم به صورت قانونی سوار یه کشتی میشن (نهایتا خیلی با چیزی که اتفاق افتاد فرقی نمی کنه)

حالا کدوم بشر این ترسا رو شخصا مامور کرده بیاد دم بندر :D سوال خوبیه! این بشر شخصیت دومیه که حذف شده از انیمه که منم حقیقتا اسم اش رو یادم نیست، ولی داستانش باحاله. این یارو یه دوک پرقدرتیه تو قاره میشیلیون که سابقا یکی از جنرال های نظامی برجسته کشور بوده. منتها پیشینه اش یه چیزای باحال تری داره. وقتی این دوک ما جوون بوده یه جورایی مثل رودئوس سر و کارش میخوره به Demon Continent و رسما در این قاره وحشی جرواجر میشه. کسی که نجاتش میده اون موقع دوباره نیزه دار بچه دوست مون، رویجرده :D
رویجرد این بشر رو عین کاری که با رودئوس کرد تا دم میشیلیون اسکورت می کنه و یه رفاقتی بین دوک قصه ما و رویجرد برقرار میشه. تو انیمه فکر نکنم اشاره هم کرده باشن. ولی تو بازه زمانی ای که رودئوس با پائول درگیر شد و اریس هم با گوبلین ها (که این خودش یه قصه فوق العاده باحالیه که میره واسه OVA :D) رویجرد هم میره که با این دوک ـه بعد چند دهه دوباره دیدار کنه. تو رمان به رودئوس قبل متفرق شدنشون تو شهر میگه که میخواد بره یه رفیق قدیمی شو ببینه که رودئوس تعجب می کنه چجوری رویجرد تو همچین جایی یه رفیق قدیمی داره.

View attachment 232421

بگذریم
در کل هر چقدر انیمه از بخش مربوط به خروج از میشیلیون اسکیپ کرد عوضش گذاشته واسه جزئیات بخشی که روکسی برمیگرده خونه شون.

اول این که اون تیکه ای که ترس روکسی از سوپردیا ها رو نشون میده خیلی خوبه لعنتی :D قشنگ انگار انیمیت شده ی خود لفظ "چهار ستون بدنم لرزید" ـه :D

و خب برگشتن به روستای میگوردیا ها پر جزئیات باحال بود. افکتی که واسه القای اون حس غریبی استفاده کرده بودن محشر بود و کلا نوع روایتی که انیمه استفاده کرده این جا خیلی موثرتره تا خود رمان.
یه چیز باحالی که ملت فهمیدن اینه که اون زنه که وقتی رودئوس میرسن اون جا حامله بوده این قسمت با بچه به دنیا اومده اش تو بکگراند قابل مشاهده است :D

و یه نکته که در مورد نژاد میگوردیا ها خوبه بدونید. اینا کلا با هم به صورت تلپاتی صحبت می کنن. به غیر از کدخدای دهکده و نگهبانا که با بیرون به صورت مستمر در ارتباطند (که بابای روکسی جزوشونه) بقیه هیچ کدوم هیچ درکی نه تنها از زبون آدم ها، بلکه از زبون خود شیاطین هم ندارن و رسما هیچ مدل زبونی بلد نیستن. مگه به صورت محدود برای خوندن نوشتن.
همه جوره همه چی رو بین خودشون به صورت تلپاتی منتقل می کنن که خیلی زبون مفهومی ایه و قاعده نداره. مثل اینه که من حرفی که میخوام بهت بزنم رو تو قالب اشکال بهت منتقل کنم. یه همچین چیزی

واسه همین سکانسی که روکسی کوچولو با مادرش دارن کتاب لغات میخونن این قدر قشنگه. چون عملا مادرش هم حاضره به خاطر شرایط روکسی (که عملا مثل اینه که کر و لال باشی) باهاش یه زبون جدید یاد بگیره.
در کل این قسمتم پنج دقیقه بیشتر طول نکشید تازه داستانم خیلی نبرد جلو :( ولی بازم خیلی خوب بود :x

و اگه اشتباه نکنم قسمت بعد باید دو تا از محبوب ترین شخصیت هام تو سری ظاهر شن. البته قبلشم Cameo داشتن تو فصل اول. جالبه ببینم چجوری از آب درشون میارن :D
حاجی دمت گرم این توضیحات برای مایی که مانگا نمیخونیم خیلی خوبه 🙏

منم اول دیدم پرام ریخت ولی انصافا یکم رحم کنیم :
View attachment 232473

خودشه 😂 😂 😂 😂
والا این نوشته قرمز توی متن اولیه قرمز نبود. برای همین ندیدمش:-"
البته دیگه سبو بشکست و جام نوشابه هم ریخت

من که دیگه در مورد لیست نمی‌تونم حرف بزنم. تف سر بالا میشه:دی

اما در مورد آکامه باید بگم زمانی دیدمش که چیزی رو دراپ نمی‌کردم. اگر الان پخش می‌شد، دانلودش هم نمی‌کردم.

زیاد هم از کلمه طرف استفاده نکنیم. وقتی خودش هست، چرا ضمایر و کلمات اشاره کننده به سوم شخص غایب؟:-"
اوایلش که فقط ۲ نفر می‌دیدن. من و امیر آکیبا. حالا توی این لیست دیدمش، خودم هم تعجب کردم. و واقعا ارزش ۱۰۰ قسمت انیمه دیدن رو داره.

در مورد گوسیک هم جمع بندی بدی داشتی. گوسیک رومنسه. از ۱۹۰۰ صفحه این تاپیک، ۹۰۰ صفحه‌اش در مورد رومنس بودن گوسیک ـه.
یکیش من، یکی هم مترجم، یکی هم نویسنده لیست، چندتا دیگه میخواهیم؟
یکی بیاد ترجمه این چهار قسمت اخویها رو تموم کنه، بره دیگه، این چهار قسمت سالهاست رو دکستاپم مونده
خیلی وقته ترجمه‌اش تموم شده. بعد از این که مترجم تباه قبلی کار رو ول کرد، یه جوونمردی اومد و کار رو بست.

والا این نوشته قرمز توی متن اولیه قرمز نبود. برای همین ندیدمش:-"
البته دیگه سبو بشکست و جام نوشابه هم ریخت

من که دیگه در مورد لیست نمی‌تونم حرف بزنم. تف سر بالا میشه:D

اما در مورد آکامه باید بگم زمانی دیدمش که چیزی رو دراپ نمی‌کردم. اگر الان پخش می‌شد، دانلودش هم نمی‌کردم.

زیاد هم از کلمه طرف استفاده نکنیم. وقتی خودش هست، چرا ضمایر و کلمات اشاره کننده به سوم شخص غایب؟:-"

اوایلش که فقط ۲ نفر می‌دیدن. من و امیر آکیبا. حالا توی این لیست دیدمش، خودم هم تعجب کردم. و واقعا ارزش ۱۰۰ قسمت انیمه دیدن رو داره.

در مورد گوسیک هم جمع بندی بدی داشتی. گوسیک رومنسه. از ۱۹۰۰ صفحه این تاپیک، ۹۰۰ صفحه‌اش در مورد رومنس بودن گوسیک ـه.

خیلی وقته ترجمه‌اش تموم شده. بعد از این که مترجم تباه قبلی کار رو ول کرد، یه جوونمردی اومد و کار رو بست.
چون با سوم شخص غایب راحت تر میشه فحش داد:-"
دقیقا مثل خط آخر پست خودت، که میخواستم درودی طعنه دار به مترجم تباه قبلیه اخوی ها بفرستم:-"
تازه....اون خط آخر دیگه خیلییییی سوم شخص غایب بود :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or