Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
آرکین قسمت 4-6 با همون قدرت تقریبا ادامه دادن کار رو . البته قسمت 1 تا 3 به نظرم یه خورده سرعت کار بهتر بود و از قسمت 4 دیگه خیلی داره سریع در 4-5 جبهه پیش می ره و یه مقدار خر تو خر شده :D امیدوارم بتونن در 3 قسمت باقیمونده خوب جمعش کنن و البته ادامه ای هم برای کار در نظر داشته باشن مخصوصا که دنیای خیلی بزرگی داره لیگ و پتانسیلش بالاست.

پوستر جدید موشوکو تنسی رو نگاه نکنید.
اسپویل داره:|
---
OVA هم تایید شد!
وقایع چند قسمت اخیر رو از دید اریس روایت میکنه.

عه!!!
فاک...
این یکی از مهم ترین تیکه های تغییر زاویه دیده که میخواستم انیمه شه
این که OVA اش کردن نشون میده چقدر میخواستن ولی نمیتونستن
شماها ببینیدش ولی
تقریبا چیز واجب و Canon ـیه

چی شده دوباره همه گیر دادن رو انیمه، هر چی سایت ایرانی بود یا پولی شدن یا تعطیل سایتای خارجی همه شیل تر، با شی ترشکن هم میریم باز نمیشه، کسی سورس داخلی یا خارجی که عضویت نخواد سراغ داره؟ از تورنت متنفرم
یکی از ممبرا همین تاپیک یه سایت خوب معرفی کرد خدا خیرش بده فقط حیف اون موقع نیاز به قند شکن نیاز نداشت ولی ارشیو نسبتا خوبی داره
به صورت zip یا تک قسمتی میشه دانلود کرد درسر خاصی نداره Download Anime - The Best Place for Free Anime Downloads - Anime Sub, Dubs and Duals

چی شده دوباره همه گیر دادن رو انیمه، هر چی سایت ایرانی بود یا پولی شدن یا تعطیل سایتای خارجی همه شیل تر، با شی ترشکن هم میریم باز نمیشه، کسی سورس داخلی یا خارجی که عضویت نخواد سراغ داره؟ از تورنت متنفرم

من این پست استکبار رو واسه این مواقع همیشه بوکمارک دارم :دی
Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)
امیدوارم بدردت بخوره

ولی خلاصه مفیدترین راهی که میتونم بهت بدم اینه که با تورنت آشتی کنی :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or