من hunter x hunter رو چند هفته پیش شروع کردم و اینجا هم یه اشاره کوتاهی بهش کردم قبلا
انیمه رو چند روز پیش _و بزور_ تموم کردم
چرا امتیاز این لعنتی انقدر بالاست توی mal و .... ؟
شروع انیمه بد نیست ولی شاهکار هم نیست، آرک اولیه و آزمون هانتر ها و ... بدک نبود و برای یه انیمه شونن خوب بود، آرک های بعدی هم همگی خوب بودن و به اندازه ای جذاب بودن که ادمو دنبال خودشون بکشونن ولی نقطه اوج داستان و انیمه برای من تقریبا اواسط انیمه و آرگ فانتوم تروپ بود، کلا از اول تا اخرش به نظر من از ارک های قبلیش بهتر بود و شخصیت های جدیدی هم که معرفی شدن خیلی خوب بودن ولی خوب ارک بعدیش
کلهم آرک greed island = اشغال
یعنی واقعا بزور این ارکو دیدم و از اینجا بود که دست چپم اماده alt+f4 زدن بود و دست راست shift + delete.
اما خوب یکی از دوستان خیلی اصرار داشت که این ارکو تحمل کنم چرا که ارک بعدی که ارک مورچه ها باشه خیلی بهتره... ارک گرید ایلند انقدر بد بود که کلا هیچ انتظار خاصی از ادامه انیمه نداشتم ولی خوب ارک بعدی شروع خوبی داشت و از اولش نوید ماجراهای بهتر و جذاب تری رو میداد. اما ای لعنت به شیر دوشی و کش دادن داستان. در کل از وقتی که اون
پادشاه با طراحی بی نهایت generic و مسخرش وارد داستان شد دوباره انیمه رفت توی در و دیوار و اواخر ارک هم همش هر اپیزود رو تند تند میزدم جلو که زودتر تموم بشه. بعد از تموم شدن این ارک با اینکه فقط 10-20 قسمت از انیمه باقی مونده که با محوریت کیلوئا هم هست ولی انچنان ضربه روحی روانی بهم وارد شده بود سر ارک قبلی که نتونستم انیمه رو ادامه بودم و شیفت دیلیت شد
در کل، به انیمه امتیاز 6/10، بعد از ارک فانتوم تروپ باید دراپش میکردم
پ.ن : اون دوستی هم که مجبورم کرده بود انیمه رو دنبال کنم بلاک شد