Alkazar
کاربر سایت
سلام دوستان!
کسی The Tatami Galaxy رو دیده؟ چطوره؟
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
سلام دوستان!
Death Parade ؟یکی امروز تو سابردیت r/anime به طرز جدی ای پرسیده بود که دنبال انیمه بدون هیچ درختی می گرده و من از صبح ذهنم درگیر این پست لعنتی ـه![]()

بیلیارد فکر کنم سوار ماشین بودن، بود.. ولی DP نمیدونم
اتفاقاً داستانش چند لایهاست. حداقل دولایه هستخلاصه اگه دنبال یه کار Monster Battle Royal با یه شخصیت اصلی سوپر بامزه میگردید جدا I'm a Spider so What ناامید نمی کنه. از حیث اکشن و پیشروی این جریان بقا واقعا کار عالی ایه. ولی اگه داستان چند لایه می خواید مثل بقیه ایسکای های خوب ژانر، تو مانگا که از این خبرا نیستشاید تو ناول و آرک های بعد باشه. من نخوندم ناول رو
![]()
C: the Money of Soul and Possibility Controlیکی امروز تو سابردیت r/anime به طرز جدی ای پرسیده بود که دنبال انیمه بدون هیچ درختی می گرده و من از صبح ذهنم درگیر این پست لعنتی ـه![]()
البته این ویدیو بیشتر ریمیکس از چند تا انیمه اس. یه چیزی شبیه Amvاین تریلر فوق العاده فیلم belle رو دیدم ،، واقعا خیلی باهاش حال کردم ، عجب موسیقی هایی داره
View attachment 216011
حالا حالبیش اینه که همینو تو اینستا به اشتراک گذاشتم به خاطر کپی رایت سونی حذف شد، اخه تریلره که خودتون منتشر کردید رو ادم به اشتراک میزاره و یه تبلیغی برای اثر میشه ، کپی رایتش سیخی چنده
خیمه زدن سونی روی صنعت انیمه ترسناکه
اومدم اینو تو url بار کروم سرچ کنم بخاطر c:// درایو C باز شداتفاقاً داستانش چند لایهاست. حداقل دولایه هست
همون قسمتهای اول هم سرنخ رو میده اما ولش میکنه تا یه جایی خیلی خیلی جلوتر. بعد برای خواننده سوال پیش میاد چرا همون موقع نفهمیدم
C: the Money of Soul and Possibility Control
خیلی درختهاش کمه
انصافاً بیشتر انیمه در مورد تقابل اقتصاد کینزی و اقتصاد اتریشی ـه. در نتیجه درختها توش نقشی ندارن.
کاراکترها هم با پول و تورم با هم میجنگن. غول آخر هم اقتصاد نئو کینزیه.
آقا قبول نیست این

به به عالی! اتفاقا نگران فصل دوش بودم که پس ردیفه. مرسی ازت؛ همین امروز میرم تو کارشبشدت عالیه....معمولا این تایپ انیمه ها توی در و دیوار سیر میکنن ولی این خیلی خوبه.
برای من فصل دوم از اول جذاب تر بود.

بشدت عالیه....معمولا این تایپ انیمه ها توی در و دیوار سیر میکنن ولی این خیلی خوبه.آقا این انیمه Quintessential Quintuplets چطوره؟ فصل یکش همون موقعا دو سه قسمت دیدم چیزی یادم نیست. تو رومنسهای یکی دو سال اخیر Tonikaku Kawaii رو خیلی خوشم اومد ولی چون زیاد حالت ازدواج به آدم دست میداد همون اولاش بیخیال شدم![]()
C: the Money of Soul and Possibility Control
خیلی درختهاش کمه![]()

حتی واسه ژانر کودومو)
خب این طوری باید یه انیمهای پیدا کنی که در مورد دو تا مکعب باشه که توی سطح اورانوس دارن از خاطراتشون توی تایتان حرف میزنن.نه این یارو عجیبی پستش به همین بود. به نقش درخت کاری نداشت
اصرار عجیبی داشت که هیچ درختی نباشه
من خودم طبق سنت حسنه ام Houseki no Kuni رو پیشنهاد دادم، غاقل از این که تو یه سکانسی چند تا درخت مرده حضور واضحی داشتند![]()