Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
شعط اون ارک رو اسکیپ کردن؟
چجوری؟
لیترالی بهترین بخش اون بخش از داستانه
و کلا وقایع بعدیش هن خیلی بهش وابسته اند 😐
کامل نمیتونن اسکیپ کنن و احتمالا میخوان 2 تا ارک رو بکنن تو هم دیگه و این خیلی بده به نظرم، چون اون ارک طولانی تر از ارک بعدیش هست و اونطوری که توی مانگا بود خیلی بهتر بود. الانم که 3 قسمت از شروع ارک جدید توی انیمه میگذره و فقط یه اشاره ی 4-5 ثانیه به اون ارک شد 3 قسمت پیش :|

من کلا همش منتظر بودم که اون ارک رو توی انیمه ببینیم، ولی نمیدونم واقعا چه غلطی میخوان بکنن، این فصل کلا همش اب بندی بوده تا اینجا :-"
در کل مانگا بصورت عادی افت خودشو میکرد اینجا ها حالا انیمه هم اومده و کار رو بدتر کرده.

سلام
انیمه واقعا گند زده به ریتم داستان و آرک های مانگا :-"
داخل مانگا هم این ارک ها خسته کننده بودن ولی به نظرم قابل تحمل تر بود، از اون بدتر، الان توی انیمه یه آرک مهم رو جا انداختن :| :| :| :| :| که به نظر من از بهترین ارک های مانگا هست و معلوم نیست چجوری میخوان تو انیمه جاش بدن الان.
اسپویل خاصی نیست، فقط یه توضیح کوتاه از ارکی که الان جا افتاده:
بعد از ارک class a vs b یه ارکی شروع میشه که کلا به لیگ میپردازه و داستان از دید اون ها هست، و بعد از اون ارک دوباره بر میگردیم به دانش اموز ها و چیزی که الان داره پخش میشه (همکاری با endeavor )

خلاصه اینکه، خاک بر سرشون با این اقتباسشون، این فصل گند زدن واقعا...
محو کن استفاده میکنی اقلاً یه اسم از اثری که داری دربارش حرف میزنی بیار . الان z fan پست شما رو نقل قول کرده دیگه کلاً معلوم نیست درباره چی صحبت میکنین .

آخرین ویرایش:
تازگیها یه عادت بدی که پیدا کردم هر اینمه فصلی که میبینم اگه خوشم بیاد ازش سریع میرم سراغ مانگا اینا....بعد همون روز تموم‌میکنم مانگا رو:|و دیگه اون هیجان دیدن‌ انیمه اش رو از دست میدم/:)
البته بیشتر به این‌برمیگرده که‌تازگیها خیلی از انیمه ها شدیدا کات میکنند مانگا رو تا بتونن مثلا یه ۱۲ قسمت اینا تموم کنن تو یه فصل بره پی کارش یا میان بعضی صحنه هار بالا پایین میکنند یه یه قسمت از ارک رو حذف‌و....
خلاصه بد دردیه از یه طرف انیمه، دیدنش یه لذت دیگه‌ای داره ولی هفتگی صبر کردن سخته از اون طرف میری مانگا رو‌میخونی میبینی چندجا رو تو انیمه حذف کردن و یه امتیازی که داره میتونی قشنگ کل ارکی که قراره انیمه بشه رو بخونی:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or