Vanitas no Carte EP3: عجب کامبک خوبی زد، هم کرکترای اصلی خیلی جالب شدن و هم پرداخت خوبی داشتن، همینطور ورلد بیلدینگ خوبی داشت! تایید شده 24 قسمته. امید خیلی زیادی بهش دارم!
این Vanitas no Carte بنظر کار خوبی قراره از آّب در بیاد.ملت این سیزن انیمه خوب چی داریم؟
شخصا هیچ چیزی چشمم رو نگرفته تا الان و تفننی یکی دو تا رو دنبال می کنم فقط. غیر slice of life و رومنس/کمدی خالص اگه چیز دندون گیری دیدین تا الان دریغ نکنید
این فصل زیادی چیزه دندون گیری نداره ولی بدک هم نیستن. اینارو ببین:ملت این سیزن انیمه خوب چی داریم؟
شخصا هیچ چیزی چشمم رو نگرفته تا الان و تفننی یکی دو تا رو دنبال می کنم فقط. غیر slice of life و رومنس/کمدی خالص اگه چیز دندون گیری دیدین تا الان دریغ نکنید
Kanojo mo Kanojo یه چیزه ماورای ریتاردهاون جایی که پسره رفت و.... قشنگ گفتم خدارو شکر تصمیم رو گرفتم تو همین اوایل انیمه دراپش کنم بدون پشیمانیاین Vanitas no Carte بنظر کار خوبی قراره از آّب در بیاد.
کوبایاشی و اسلایم.
کار رومنس کمدی فصل هم Kanojo mo Kanojo
خیلی ریتارده ولی خیلی جوابه!
اصل ماجرا همینه که ریتارده...تازه قسمت های بعد ریتاردی واقعیه اش رو نشون میده. بطور منطقی هم باید یکی خیلی ریتارد باشه بخواد همچین سناریوی انجام بدهKanojo mo Kanojo یه چیزه ماورای ریتاردهاون جایی که پسره رفت و.... قشنگ گفتم خدارو شکر تصمیم رو گرفتم تو همین اوایل انیمه دراپش کنم بدون پشیمانی
میخواستم tatami galaxy و pingpong رو پیشنهاد کنم که دیدم تو 12 قسمت و بیشتر بالاخره از دست کارگردان در میره و یکی دوتا درخت میوفته تو صحنهخب این طوری باید یه انیمهای پیدا کنی که در مورد دو تا مکعب باشه که توی سطح اورانوس دارن از خاطراتشون توی تایتان حرف میزنن.
یک مشت بیشعور تیتر کلیک بیتی ار مصاحبه اش زدن.View attachment 217370
انیمه Belle مامورو هوسودا ۱۴ دقیقه ایستاده تشویق شد؛ بیشتر از هر فیلم دیگری در جشنواره کن ۲۰۲۱!
Mamoru Hosoda’s Belle Gets 14-Minute Standing Ovation at Cannes
View attachment 217372
عجب چیزیه این فیلم
خیلی چک نکردمملت این سیزن انیمه خوب چی داریم؟
کمکم دارم به این نتیجه میرسم که نمرش رو کاهش بدم.در وصف قسمت اخیر hero academia، این چه اشغالی بود دیگه
عاقا کارگردان این فصل کیه؟
فقط میشه گفت کل فصل رو کش دادن و بصورت عادی بد بود، همینطور دارن بد ترش میکنن.