Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
ملت این سیزن انیمه خوب چی داریم؟
شخصا هیچ چیزی چشمم رو نگرفته تا الان و تفننی یکی دو تا رو دنبال می کنم فقط. غیر slice of life و رومنس/کمدی خالص اگه چیز دندون گیری دیدین تا الان دریغ نکنید :D
این Vanitas no Carte بنظر کار خوبی قراره از آّب در بیاد.
کوبایاشی و اسلایم.
کار رومنس کمدی فصل هم Kanojo mo Kanojo
خیلی ریتارده ولی خیلی جوابه!:|:D

شخصا هیچ چیزی چشمم رو نگرفته تا الان و تفننی یکی دو تا رو دنبال می کنم فقط. غیر slice of life و رومنس/کمدی خالص اگه چیز دندون گیری دیدین تا الان دریغ نکنید :D
این فصل زیادی چیزه دندون گیری نداره ولی بدک هم نیستن. اینارو ببین:
Uramichi Oniisan
Bokutachi no Remake
Genjitsu Shugi Yuusha no Oukoku Saikenki
Tantei wa Mou Shindeiru
Seirei Gensouki
Vanitas no Carte
Meikyuu Black Company
این فصل بهترین فصلی هست که برگردی انیمه ها ناتمام فصل های گذشته یا مانگا اینارو ببینی و تموم کنی :D

آخرین ویرایش:
این Vanitas no Carte بنظر کار خوبی قراره از آّب در بیاد.
کوبایاشی و اسلایم.
کار رومنس کمدی فصل هم Kanojo mo Kanojo
خیلی ریتارده ولی خیلی جوابه!:|:D
Kanojo mo Kanojo یه چیزه ماورای ریتارده:Dاون جایی که پسره رفت و.... قشنگ گفتم خدارو شکر تصمیم رو گرفتم تو همین اوایل انیمه دراپش کنم بدون پشیمانی:-bd

Kanojo mo Kanojo یه چیزه ماورای ریتارده:Dاون جایی که پسره رفت و.... قشنگ گفتم خدارو شکر تصمیم رو گرفتم تو همین اوایل انیمه دراپش کنم بدون پشیمانی:-bd
اصل ماجرا همینه که ریتارده...تازه قسمت های بعد ریتاردی واقعیه اش رو نشون میده. بطور منطقی هم باید یکی خیلی ریتارد باشه بخواد همچین سناریوی انجام بده:))
---
Tantei wa Mou Shindeiru عجب ناامید کنندست.
پتانسیل داشت ولی خب از بس قسمت دوم ناامیدم کرد که دیگه حوصله دنبال کردن اش رو ندارم.

خب این طوری باید یه انیمه‌ای پیدا کنی که در مورد دو تا مکعب باشه که توی سطح اورانوس دارن از خاطراتشون توی تایتان حرف می‌زنن.
میخواستم tatami galaxy و pingpong رو پیشنهاد کنم که دیدم تو 12 قسمت و بیشتر بالاخره از دست کارگردان در میره و یکی دوتا درخت میوفته تو صحنه
انصافا هم اولین چیزی که به بچه تو مهدکودک یاد میدن درخت کشیدنه 😂
باید سراغ انیمه های کوتاه 5 دقیقه ای بری که فرصت نکنه غیر کارکتر اصلی چیز دیگه ای بکشه اصلا 😂😂
انصافا درخت رو ببین 😂😂
download.jpg

آخرین ویرایش:
View attachment 217370

انیمه Belle مامورو هوسودا ۱۴ دقیقه ایستاده تشویق شد؛ بیشتر از هر فیلم دیگری در جشنواره کن ۲۰۲۱!

Mamoru Hosoda’s Belle Gets 14-Minute Standing Ovation at Cannes

View attachment 217372

عجب چیزیه این فیلم
یک مشت بیشعور تیتر کلیک بیتی ار مصاحبه اش زدن.:|
---
عکس عزیزان دل Black Lagoon در سالگرد 20 سالگی انیمه!

epxgi9xoytb71.jpg :x:x:x:x:x:x:x

خیلی چک نکردم
به غیر از اسلایم فقط این دوتا رو دنبال می‌کنم
Tantei wa Mou, Shindeiru
Vanitas no Carte

در وصف قسمت اخیر hero academia، این چه اشغالی بود دیگه :| :| :|
عاقا کارگردان این فصل کیه؟
فقط میشه گفت کل فصل رو کش دادن و بصورت عادی بد بود، همینطور دارن بد ترش میکنن.
کم‌کم دارم به این نتیجه میرسم که نمرش رو کاهش بدم.

بلاخره شروع شد مورد انتظارترین انیمه این فصل من.

قسمت اول

Storyboard: Shingo Natsume
Episode Director: Shingo Natsume
Animation Director: Keita Nagasaka
Art Director: Mari Fujino
قسمت اول شبیه یه فیلم کوتاه بود تا یه انیمه ای که 12 قسمت داره مخصوصا پایان این قسمت حس یه پایان رو میداد تا انیمه ای که تازه داره شروع میشه

اول کار با شخصیت اصلی ناگارا اشنا شدیم که شخصیت به شدت ساده ای داشت فعلا, کسی که به نظر میرسه بخاطر یه مشکلاتی کلا حال و حوصله هیچ کاری رو نداره
بعد اون با شخصیت دیگه یعنی نوزومی اشنا شدیم که به نظر میرسه ادم به شدت راستگویی و هر چی به ذهنش برسه رو میگه (این قسمت به شدت با شخصیتش هم بازی شد اول کار به نظر میرسید شاید یه قدرت خاصی داره ولی بعدا معلوم شد هیچی نیست و معلوم نیست چه چیز در موردش مرموزه)

1626620666248.png 1626620694156.png

دو شخصیت اصلی دیگه هم میزوهو هیچی فعلا راجبش معلوم نیست و مطمئنن قسمت های بعد بیشتر ازش میبینیم و اساکازه هم با اینکه این قسمت نقشش فعال بود ولی چیز خاصی راجب خودش مشخص نبود

به غیر اینا شخصیت های فرعی هم به شدت فعال بودن مخصوصا هوشی که میشه گفت یکی از کسایی بود که داستان رو میبرد جلو

به جز اینا ارت بک گراند انیمه به شدت شاهکاره. ارت بک گراند کار استدیو Pablo بود که ماری فوجینو کارگردانی کرده بود

Screenshot (321).png Screenshot (324).png Screenshot (326).png Screenshot (328).png

نکته بسیار جالب دیگه هم راجب انیمه اینه اگه دقت کنین این قسمت اصلا ost ای شنیده نشد یعنی تنها موزیک ئی که شنیدیم اخر انیمه بود که اونم اپنینگ انیمه بود. با توجه این مورد من احساس میکنم کلا قرار نیست تو انیمه هیچ ost باشه و قراره هر قسمت فقط اهنگ بند های نیچه مختلف رو بشنویم که حداقل برای من نکته جالبیه

کلا قسمت اول به شدت خوبی بود و به شدت هم لذت بردم , امیدوارم تا اخر همینطوری پیش بره

vanitas no carte: فکر نکنم اقتباس از این بهتر میتونستم تصور کنم همه چیز انیمه درجه یکه و به شدت فوق العادست و جدا خیلی خوشحالم بعد اون اقتباس به شدت ضعیف پاندورا هارتز این بار مانگای دیگه Mochizuki Jun انیمه و استدیو به شدت خوبی نصیبش شده
اگه از انیمه خوشتون اومده 100% نه تنها سراغ مانگاش برین سراغ مانگای قبلیش پاندورا هارتز هم برین اگه من بخوام 5 تا از بهترین مانگاکاهام رو بگم Mochizuki Jun مطمئنن جزو این 5 تاست

در کل انیمه به شدت خوبیه و طراحی شخصیت ها هم عالیه

Tantei wa Mou, Shindeiru: قسمت اول جدا خیلی خوب بود ولی قسمت دوم از نظر کارگردانی ضعیف بود یعنی قشنگ نقطه مقابل انیمه بالایی بود من لایت نوال اینو خوندم و به شدت کار خوبیه و عالی نوشته شده بخاطر همین امیدوارم قسمت سوم و بقیه قسمت ها بهتر از قسمت دوم باشه
قسمت سومش هم امروز پخش شده و من فعلا ندیدم.

در کل این فصل هم به نظرم فصل خوبیه و لذت بخشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or