Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
انیمه جدید YU-NO رو دیدم بهش 7/10 میدم با اینکه Fumihiko Tachiki صدا پیشه کنپاچی نقش اریما کودای داشت ولی...
باز اینم چیزی شد شبیه پایان زیرو تو و نمیدونم چرا حس میکنم اینا تو پایان بندی و زدن به جاده خاکی از دارن شان و داستان سرزمین اشباحش الهام گرفتن رسما هیچی از چند قسمت اخر انیمه نفهمیدم

آخرین ویرایش:
اقا واقعا این قسمت انیمه My Hero Academia فقط یک چپتر مانگا انیمه شده؟ مگه وانپیسه آخه؟ :))
به خدا من یادم نیست اخرین باری که این مقدار آب بندی توی یه انیمه دیده باشم :-"
الانم هر هفته انیمه رو دنبال میکنم دیگه برام خود انیمه و کیفیتش مهم نیست، فقط دانلود میکنم و تند تند میزنم جلو ببینم چجور گندی زدن :-"

خلاصه اینکه، به ای نفصل امتیاز 2/10 میدیم :-"

+

این فصل برای من خیلی بیابونه، فقط slime sama و tokyo revengers رو میبینم و اسلایم رو هم رفتم سراغ مانگاش. توکیو رونجرز هم همچنان برام کار خیلی معمولی هست و با اصرار (و تحدید) یکی از دوستان دنبالش میکن مفقط :-"

کارایی که اخیرا درگیرشون بودم:
مگالو بوکس دو فصل رو دیدم و بی نظیر بود.
بالاخره استارت بلک لگون و پارت ۵ جوجو رو زدم (توی پارت چهار نزدیک ۲ ماه هلد بودم).
دو تا ناول دارم می‌خونم که مدتها بود برنامه داشتم بخونم‌شون.
سه روز خوشبختی و کلاس نخبه‌ها.
کلاس نخبه‌های که فصل اول انیمه‌ش (فک کنم کلا یه فصل داره!!) رو خیلی وقت پیش دیده بودم و خب البته زیادم چیزی ازش یادم نبود ولی یه پس زمینه ذهنی از داستانش دارم، با مقدمه نویسندش حال کردم داستانم درگیر کننده‌‌س.
سه روز خوشبختی هم تا حالاش که جالب بوده، منو یاد یه کاری میندازه که اخیرا خوندم، داستان اونم درباره ارزش زندگی بود.
چند تا مانگای جدید ریز و درشت هم در حال خوندنم و تو فکرم چند تا از کارای هلد هم ادامه بدم؛ در کل الان اقبالم به سمت مانگا خیلی بیشتر از انیمه شده.

• Like
Reactions: zack fair and m.a.t
بین این ها کدوم پیشنهاد میدید برای اول دیدن:
K-Project یا همون K
Moriarty The Patriot
My Cultivator Girlfriend
Your Lie in April
K Project خیلی درب و داغونه!:|
موریارتی فصل اول میگی چقدر خوب... میتونن کار های جالبی با این مقدمه چینی کنن. بعد فصل دوم توی هرچی دیواره میره.:|
سومی رو نمیدونم
آخری شاهکاره!

1627301529536.png

بالاخره Gintama The Final رو هم دیدیم

و تموم شد گینتاما. دقیقا جوری هم تموم شد که نه بگی کش دادن نه بگی میتونست بیشتر بره جلو. تقریبا بهترین جای ممکن تموم شد.
کاش یکم کیفیت انیمیشن ها بهتر بود چون ست پیس های اکشن این یه آرک به طرز تخیلی ای خفن بودند.
ولی خب به غیر از اون همه چیز 10/10

خیلی خوشحالم این چند سال عمرم یه گوشه اش با این سری گره خورده

Gintama The Final [1080p] [AnimDL.ir].mkv_snapshot_01.41.24_[2021.07.26_16.41.00].jpg

وای فقط رفرنس تهش به سکیرو و این که مرگ تاکاسوگی رو گذاشتن به پای رفراندوم =)) =)) =))
دهنت سرویس گوریل لعنتی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or