Eazy-E
کاربر سایت
بشین مانگاشو بخون کلا 97 چپتره یک روزه تموم میشهآقا فقط مانگاش هست؟ من هرچی انیمه اش رو سرچ میکنم، چیزی نمیاره گوگلو میگه ساختن قراره تازه امسال پخش شه.
بشین مانگاشو بخون کلا 97 چپتره یک روزه تموم میشهآقا فقط مانگاش هست؟ من هرچی انیمه اش رو سرچ میکنم، چیزی نمیاره گوگلو میگه ساختن قراره تازه امسال پخش شه.
بایکن حرف نداره! خیلی دلم میخواد ببینم ظاهرش تو Strive چجوری میشه. البته باید چند سال صبر کنیم و ۴۳ تا سیزن پس و دو سه تا اکسپنشن بگیریم براشانیمه اش هنوز نیومده.
من بانوی باوقار با چشم بند زیاد دیدم زیاد به دلم تازگی نداره. مثل بانو Baiken از گیلتی گیر!
---
منم کرونا گرفتم...حس میکنم هیچ انیمه ایی وجود نداره درد این دوران جهنمی رو کم کنه.
یه چیز جالب اینکه اومدن این سری رو بازسازی کردن و این سری جدید رو من دیدم به هیچ عنوان از نظر کارکتر و صدا گذاری و موزیک و کلا همه چیز قابل مقایسه با نسخه اصلی نبود.بالاخره بعد از سالها، کاری رو که باید انجام میدادم شروع کردم و رفتم سراغ فوتبالیستها یا همون Captain Tsubasa سری ۱۹۸۳.
فکر کنم یه دههای میشد که هی میخواستم سراغش برم ولی حسش نمیاومد و هر بار میخواستم شروع کنم، پیش خودم میگفتم حاجی این وقتی که میخوای صرف دیدن ۱۰۰ و خوردهای انیمه تکراری بکنی، برو به جاش فیلمهایی رو ببین که هنوز ندیدی، یا برو کتاب بخون و چمیدونم حتی انیمههای دیگه رو شروع کن و... ولی این دفعه دیگه مقاومت شکست و تمام!
علتش هم به سایت ۳۰نما برمیگرده که اکانتش رو گرفتم و برای اینکه بهم ثابت بشه آرشیوش چطوریه، شروع کردم چیزهای مختلف رو سرچ کردن (مثل میتی کومان که اون رو هم داشت لامصب!) و وسط این جستجوها به فوتبالیستها رسیدم و گفتم حالا بزنیم یه قسمتش دانلود بشه و... فعلاً در عرض دو روز ۷ قسمت دیدم (برای من زیاد محسوب میشه ) و ناراحتم که چرا زودتر ندیده بودم. با اینکه خیلی از بخشها رو از دوران کودکی و حدود ۲۵ سال پیش هنوز توی ذهنم دارم، ولی اینکه از اول بشینی یه جا با زبون ژاپنی و بدون حذفیات ببینی، صفای خاص خودش را داره. مثلاً توی همین ۷ قسمت اول، کاراکتر Anego از کل ۱۰۰ و خوردهای قسمتی که از تلویزیون پخش شده بود بیشتر حضور داشته!
در مجموع حس عجیبی داره دیدن دوباره فوتبالیستها از اول بعد از این همه سال. یه ترکیبی از خوشی و غم. غم بابت یادآوری اون دوران که چقدر خوش و خرم بودیم و بعد از مدرسه میاومدیم کارتون میدیدیم و از مصیبتهای دنیا خبر نداشتیم.
یه نکته جالب توی این چند قسمت اول هم تأکید زیاد روی اینه که ژاپن تا حالا جام جهانی نرفته و خیلی آرزو دارن برن و این صحبتها. یادمه همون زمانی که فوتبالیستها توی ایران پخش میشد هم یه بحثی راست یا دروغ راه افتاده بود که ژاپنیها با دیدنش جذب فوتبال شدن و خیلی پیشرفت کردن در این زمینه. حالا چه این قضیه واقعیت داشته باشه چه نه، واقعاً جالبه که کشوری که اون زمان اصلاً در سطح فوتبال دنیا هیچی حساب نمیشده، سال ۹۸ وارد جام جهانی میشه و چهار سال بعد هم خودش میزبان میشه و از اون به بعد هم هر دوره توی جام جهانی بوده و حتی کار به جایی میرسه که توی آخرین دوره، وارد مرحله دوم میشه و جلوی تیم سوم مسابقات (بلژیک) با نتیجه جالب ۳-۲ میبازه. و چهار تا قهرمانی آسیایی این تیم هم از دهه ۹۰ به بعد اتفاق میافته.
آقا فقط مانگاش هست؟ من هرچی انیمه اش رو سرچ میکنم، چیزی نمیاره گوگلو میگه ساختن قراره تازه امسال پخش شه.
اتفاقا خوب شد گفتی با خودم گفتم اینا یعنی توی سیزن پس Strive نیاوردنش.بایکن حرف نداره! خیلی دلم میخواد ببینم ظاهرش تو Strive چجوری میشه. البته باید چند سال صبر کنیم و ۴۳ تا سیزن پس و دو سه تا اکسپنشن بگیریم براش
ای بابا... اون ویروس لعنتی رو مام گرفتیم و قشنگ همینجوریه که میگی. حالم از انیمه داره بهم میخوره. فیلم عتیقه سیاهسفید حاضرم ببینم انیمه نبینم. ایشله زودتر ردیف شی
والا، قشنگ سر کارمون گذاشتن. کاراکتر هم که محبوبیتاش نجومی؛ خیالشون راحته هر سازی بزنن باید برقصیم
صبر کن بنظرم انیمه اش چیز خوبی در میاد. سازنده های Jujutsu Kaisen و فصل آخر شینگکی روش کار میکنن.
اتفاقا خوب شد گفتی با خودم گفتم اینا یعنی توی سیزن پس Strive نیاوردنش.
از قرار معلوم نه بدترین چیز استرایو همین کوچیک بودن روسترشه! دوباره باید از اول بکوبن بسازن.
---
آره وقتی اینطوری هستی از هیچ چیز نمیشه لذت برد.:/ باز گیمینگ بنظرم بهتره چون بازی میکنی یک لحظه این کوفتی از یادت میره
آره اتفاقاً زدم قسمت اولش دانلود بشه، ولی نتونستم بیشتر از چند دقیقه تحملش کنم! حالا نمیدونم به خاطر حس نوستالژی و غیرتی هست که به سری اصلی دارم یا نه، ولی این سری جدید یه حالت مصنوعی و خشکی برام داشت، برعکس قدیمیه که انگار با جون و دل ساختنش.یه چیز جالب اینکه اومدن این سری رو بازسازی کردن و این سری جدید رو من دیدم به هیچ عنوان از نظر کارکتر و صدا گذاری و موزیک و کلا همه چیز قابل مقایسه با نسخه اصلی نبود.
کلا تو اکثر کارتونها و انيميشن ها همون قدیمیهاش قشنگترن ، از کارتون های وارنر برادرز گرفته تا دیزنی و انیمهای ژاپنی.
من هنوز موزیکهای فوتبالیستهای 1983 رو دوست دارم و بعضی اوقات گوش میکنم ، باید احسنت گفت به این همه خلاقیت تو اون زمان که تکنولوژی محدود بوده.
آره اتفاقاً زدم قسمت اولش دانلود بشه، ولی نتونستم بیشتر از چند دقیقه تحملش کنم! حالا نمیدونم به خاطر حس نوستالژی و غیرتی هست که به سری اصلی دارم یا نه، ولی این سری جدید یه حالت مصنوعی و خشکی برام داشت، برعکس قدیمیه که انگار با جون و دل ساختنش.
آهنگهای فوتبالیستها که واقعاً فوقالعادهست! یعنی اغراق نیست اگه بگیم نصف جذابیتش به همین آهنگهاست و الآن یکی از دلایلی که من دارم بعد از سالها دوباره میبینمش همینه که آهنگهاش رو برای بار هزارم گوش کنم.
یه کمی گشتم و بعضی از آهنگهایی که باهاشون خیلی حال میکردم رو پیدا کردم و یه سری هم پیدا نشدن.
تیتراژ با اون آهنگ محشرش که متأسفانه ما توی ایران با حذف صدای خواننده و یه سری تغییرات دیدیم:
یکی از آهنگهای پُر انرژی که قشنگ آدم رو میندازه وسط مسابقه:
از اون آهنگهای سوزناک و تأثیرگذار!
این دو تا پایینی رو هم به شدت دوست داشتم و هنوز هم وقتی اینا پخش میشن، دیوانه میشم!
(این یه نیمچه اسپویلی داره و اگه کسی انیمه رو ندیده و حساسه، باز نکنه)
دمت گرم خلیل عزیز بابت این آهنگ محشر!آریا خان، این یکی رو یادت رفت
کلاً گیتار برقی تمام آهنگ هاش....آدم رو از درون داغون میکنه و احساس میکنی که چیزی داره میشکنه
کلا بنظرم اون موقع بیشتر از روی عشق و علاقه کار میکردن ، بیشتر وقت میزاشتن روی داستان و درست کردن یه محیط و جوی همراه با موزیک که بیننده بیشتر تو جو داستان قرار بگیره، کاراکترها بشدت کاریزماتیک بودن و روی اینکه کاریزماتیک بشن واقعا کار میکردن.آره اتفاقاً زدم قسمت اولش دانلود بشه، ولی نتونستم بیشتر از چند دقیقه تحملش کنم! حالا نمیدونم به خاطر حس نوستالژی و غیرتی هست که به سری اصلی دارم یا نه، ولی این سری جدید یه حالت مصنوعی و خشکی برام داشت، برعکس قدیمیه که انگار با جون و دل ساختنش.
آهنگهای فوتبالیستها که واقعاً فوقالعادهست! یعنی اغراق نیست اگه بگیم نصف جذابیتش به همین آهنگهاست و الآن یکی از دلایلی که من دارم بعد از سالها دوباره میبینمش همینه که آهنگهاش رو برای بار هزارم گوش کنم.
یه کمی گشتم و بعضی از آهنگهایی که باهاشون خیلی حال میکردم رو پیدا کردم و یه سری هم پیدا نشدن.
تیتراژ با اون آهنگ محشرش که متأسفانه ما توی ایران با حذف صدای خواننده و یه سری تغییرات دیدیم:
یکی از آهنگهای پُر انرژی که قشنگ آدم رو میندازه وسط مسابقه:
از اون آهنگهای سوزناک و تأثیرگذار!
این دو تا پایینی رو هم به شدت دوست داشتم و هنوز هم وقتی اینا پخش میشن، دیوانه میشم!
(این یه نیمچه اسپویلی داره و اگه کسی انیمه رو ندیده و حساسه، باز نکنه)
همشیره (؟؟) میزوگی > تارو > واکیبایاشی > بقیه > درخت > تیر دروازه > سوبا > کاکروتا بحث کاپیتان سوباسا داغه بگم که
kojiro(kakero) > tsubasa